​Juhlalaina rahoittaa iloiset perhetapahtumat

Santanderin juhlalainalla rahoitat juhlien järjestämistä, olipa tulossa häät, ristiäiset tai vaikkapa isot syntymäpäiväjuhlat. Lainaa saa 2 000–50 000 € jopa 10 vuodeksi ilman vakuuksia, takaajia tai velvoitteita kertoa lainan käyttötarkoitusta. Hakemuksen voi täyttää helposti netissä, korko määräytyy lainasumman sekä -ajan perusteella ja maksuerien suuruuteen voi joustavasti vaikuttaa itse. Ja halutessasi voit lyhentää kerralla sovittua enemmän – tai maksaa pois koko lainan ilman erillisiä kustannuksia.

Mikäpä sen hauskempaa kuin kunnon juhlat – ja ainahan niihin hyviä syitä löytyy! Etenkin silloin, kun perheessä vietetään häitä, ristiäisiä, lakkiaisia tai isoja syntymäpäiväjuhlia. Olipa aihe mikä tahansa, Santanderin juhlalaina auttaa sinua järjestämään ikimuistoisia juhlia.

Juhlalainaa helposti ja luotettavasti

Santanderin juhlalaina on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea helposti netissä. Käsittelemme lainahakemuksesi nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainan käyttötarkoitusta tai -kohdetta sinun ei tarvitse kertoa hakemuksessasi. Meille riittää, että luottotietosi ovat kunnossa ja sinä itse tiedät, mitä tarkoitusta varten haluat rahoitusta.

Lainaa jopa 50 000 €, ilman vakuuksia tai takaajia

Voit hakea Santanderin juhlalainaa 2 000–50 000 euroa ilman, että tarvitset vakuuksia tai takaajia. Laina-aikojen pituuksiin lainasummat vaikuttavat siten, että 5 000 euron suuruisiin lainoihin asti laina-ajat ovat enintään 5 vuotta ja sitä suurempien lainojen takaisinmaksuajat enintään 10 vuotta.

Takaisinmaksu joustaa tarpeittesi mukaan

Jos aina välillä haluat lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, se onnistuu helposti ja ilman erillisiä kustannuksia. Voit myös maksaa vaikka koko lainasi pois kertamaksulla, eikä sekään aiheuta ylimääräisiä kuluja. Tarvittaessa voit hakea lainaasi myös lyhennysvapaita kuukausia.

Tasapuolinen korko kaikille hakijoille

Santanderin juhlalainan korko määräytyy yksiselitteisesti ja siksi se on kaikille lainansaajille tasapuolinen. Korko sidotaan 3 kuukauden Euriboriin, joten lainan korkoa tarkistetaan aina 3 kuukauden välein. Korkoon vaikuttaa Euriborin lisäksi vain lainasumman suuruus ja laina-ajan pituus, joten lainanhakijan aikaisemmilla luotoilla, asiakkuuksilla yms. seikoilla ei ole korkoon mitään vaikutusta. Katso lainojemme korot täältä.

Valitse itsellesi sopiva kuukausierä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman kuukausierän lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin juhlalainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät lainan lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun.


Hae Santanderin juhlalainaa

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.