Ajoneuvon osamaksurahoitus

Osamaksu on turvallinen ajoneuvorahoitus, jonka voi saada uudelle tai käytetylle autolle ajoneuvoja jälleenmyyvästä yrityksestä. 

Helppo ja turvallinen auton rahoitusratkaisu

Luottopäätöstä haetaan vaivattomasti myyjäliikkeestä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Ajoneuvon myyjä tekee kanssasi osamaksusopimuksen ja tarvittaessa auttaa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Santander ajoneuvorahoituksessa ajoneuvosi toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia.

Autorahoitus Santanderin kautta on turvallista ja helppoa - voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Käteismaksuosuus sopimuksen alkaessa on yleensä 10-30% rahoitettavan ajoneuvon kauppahinnasta, tai voi käyttää käsirahana myös vaihtoautoasi. 

  • Kiinteä kuukausierä ja korko
  • Laina-aika jopa viisi vuotta
  • Käsiraha 10-30%

​Voit hakea Santander ajoneuvorahoitusta, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa.

Osamaksusopimuksen aikana ja päättyessä

Rahoitettuihin ajoneuvoihin tulee ottaa sekä liikenne- että kaskovakuutus. Halutessasi saat paketoitua rahoituksen kuukausierän yhteyteen Rahoituskaskon.

Santander ajoneuvorahoituksessa on kiinteä korko ja kuukausierä koko sopimuskauden ajan. Mikäli sinulle tulee tarve vaihtaa autoa kesken sopimuskauden, voit halutessasi etsiä ajoneuvollesi uuden ostajan. Osamaksusopimus on myös mahdollista maksaa pois ennen sopimuskauden päättymistä. Voit hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita verkkopalvelussamme. Maksettuasi ajoneuvosi rahoituksen kokonaan, ajoneuvo siirtyy sinun omistukseesi.

Muita rahoitusratkaisuja ajoneuvon hankintaan

Santanderin All in One -rahoituksella saat ajoneuvon rahoituksen lisäksi paketoitua samaan kuukausimaksuun myös huoltopalvelut, autovakuutukset, rengaspalvelut sekä muut haluamasi lisäpalvelut. All in One -rahoitus on saatavilla uusille ja käytetyille ajoneuvoille silloin, kun ajoneuvon myyjänä toimii ajoneuvoja jälleenmyyvä yritys. Tämä on loistava valinta sinulle, joka haluat tehdä auton omistamisesta mahdollisimman helppoa.

Santander laina on sopiva ratkaisu käytetyn ajoneuvon ostoon silloin, kun myyjänä toimii yksityishenkilö. Laina on vakuudeton, joten et tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia. Saat haettua luottopäätöksen sähköisellä lainahakemuksella sivuillamme. Santander lainassa on kiinteä korko ja kuukausierä koko laina-ajan.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme osamaksupohjaisen rahoituksen lisäksi myös leasing-palveluita. Ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ajoneuvo yrityksesi käyttöön kiinteällä kuukausivuokralla. Ajoneuvon lisäksi leasingrahoitukseen voidaan paketoida myös huollot ja muut autoilun palvelut.

Illustration av en flicka med röd tröja som tittar i en dator
autorahoitus taulukko
kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ajoneuvorahoituksesta

Voinko myydä ajoneuvon?

Halutessasi voit etsiä autollesi ostajaa kesken sopimuskauden, mutta et saa luovuttaa sitä uudelle ostajalle ennen kuin jäljellä oleva velkasi on kokonaisuudessaan maksettu ja olemme luovuttaneet ajoneuvon omistuksen sinulle. Teemme tästä sähköisen luovutusilmoituksen Trafiin. Jos haluat, että luovutamme ajoneuvon omistusoikeuden suoraan uudelle ostajalle loppuvelan ollessa maksettu, toimita jäljennös luovutus- tai kauppakirjastanne asiakaspalveluumme sähköpostitse, verkkopalveluumme tai kirjeitse.

Voinko maksaa suuremman summan kerralla?

Kyllä voit. Käytä suurempaa summaa maksaessasi laskusi viitenumeroa. Suorituksen maksuerän ylittävä osuus kohdistetaan sopimuksesi maksusuunnitelman mukaisille tuleville erille. Jos haluat ylimääräisen suorituksen vaikuttavan suoraan lainan pääomaan sopimusaikaa lyhentävästi, pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi verkkopalvelumme kautta.

Olen maksanut jäljellä olevan velkani, milloin saan rekisteröidä ajoneuvon omiin nimiini?

Kun koko jäljellä oleva velkasi on saapunut tilillemme, luovutamme ajoneuvon omistusoikeuden sinulle luovutusilmoituksella Trafin sähköisessä palvelussa. Lähetämme luovutusilmoituksesta sinulle kirjeen postitse (ja/tai halutessasi sähköpostitse). Tehtyämme sähköisen luovutuksen et tarvitse rekisteröintiin muita asiakirjoja. Käy rekisteröimässä itsesi ajoneuvon omistajaksi Trafin sähköisessä palvelussa verkkopankkitunnuksillasi, asioimalla katsastustoimipaikalla tai vakuutusyhtiösi palveluissa seitsemän (7) päivän kuluessa luovutuspäivämäärästä. Huomioithan, että mahdollinen Santander -Liikennekaskovakuutuksesi päättyy luovutuspäivään.

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan Osamaksun palveluhinnastoa. 

Sopimusehdot

Alta pääset tarkastelemaan Osamaksun sopimusehtoja.