Ajoneuvon osamaksurahoitus

Osamaksu on turvallinen ajoneuvorahoitus, jonka voi saada uudelle tai käytetylle autolle ajoneuvoja jälleenmyyvästä yrityksestä. 

Helppo ja turvallinen auton rahoitusratkaisu

Luottopäätöstä haetaan vaivattomasti myyjäliikkeestä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Ajoneuvon myyjä tekee kanssasi osamaksusopimuksen ja tarvittaessa auttaa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Santander ajoneuvorahoituksessa ajoneuvosi toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia.

Autorahoitus Santanderin kautta on turvallista ja helppoa - voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Käteismaksuosuus sopimuksen alkaessa on yleensä 10-30% rahoitettavan ajoneuvon kauppahinnasta, tai voi käyttää käsirahana myös vaihtoautoasi. 

  • Kiinteä kuukausierä ja korko
  • Laina-aika jopa viisi vuotta
  • Käsiraha 10-30%

​Voit hakea Santander ajoneuvorahoitusta, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa.

Osamaksusopimuksen aikana ja päättyessä

Rahoitettuihin ajoneuvoihin tulee ottaa sekä liikenne- että kaskovakuutus. Halutessasi saat paketoitua rahoituksen kuukausierän yhteyteen Rahoituskaskon.

Santander ajoneuvorahoituksessa on kiinteä korko ja kuukausierä koko sopimuskauden ajan. Mikäli sinulle tulee tarve vaihtaa autoa kesken sopimuskauden, voit halutessasi etsiä ajoneuvollesi uuden ostajan. Osamaksusopimus on myös mahdollista maksaa pois ennen sopimuskauden päättymistä. Voit hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita verkkopalvelussamme. Maksettuasi ajoneuvosi rahoituksen kokonaan, ajoneuvo siirtyy sinun omistukseesi.

Muita rahoitusratkaisuja ajoneuvon hankintaan

Santanderin All in One -rahoituksella saat ajoneuvon rahoituksen lisäksi paketoitua samaan kuukausimaksuun myös huoltopalvelut, autovakuutukset, rengaspalvelut sekä muut haluamasi lisäpalvelut. All in One -rahoitus on saatavilla uusille ja käytetyille ajoneuvoille silloin, kun ajoneuvon myyjänä toimii ajoneuvoja jälleenmyyvä yritys. Tämä on loistava valinta sinulle, joka haluat tehdä auton omistamisesta mahdollisimman helppoa.

Santander laina on sopiva ratkaisu käytetyn ajoneuvon ostoon silloin, kun myyjänä toimii yksityishenkilö. Laina on vakuudeton, joten et tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia. Saat haettua luottopäätöksen sähköisellä lainahakemuksella sivuillamme. Santander lainassa on kiinteä korko ja kuukausierä koko laina-ajan.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme osamaksupohjaisen rahoituksen lisäksi myös leasing-palveluita. Ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ajoneuvo yrityksesi käyttöön kiinteällä kuukausivuokralla. Ajoneuvon lisäksi leasingrahoitukseen voidaan paketoida myös huollot ja muut autoilun palvelut.

Illustration av en flicka med röd tröja som tittar i en dator
autorahoitus taulukko
kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ajoneuvorahoituksesta

Voinko myydä ajoneuvon?

Halutessasi voit etsiä autollesi ostajan kesken sopimuskauden, mutta et saa luovuttaa sitä uudelle omistajalle ennen kuin jäljellä oleva velkasi on kokonaisuudessaan maksettu ja olemme luovuttaneet ajoneuvon omistuksen sinulle. Teemme tästä sähköisen luovutusilmoituksen Traficomiin. Jos haluat, että luovutamme ajoneuvon omistusoikeuden suoraan uudelle omistajalle loppuvelan maksamisen jälkeen, toimita jäljennös luovutus- tai kauppakirjasta asiakaspalveluumme verkkopalvelumme kautta.

Voinko maksaa suuremman summan kerralla?

Voit halutessasi maksaa sovittua suuremman kuukausierän. Normaalin kuukausierän ylittävä osuus pienentää seuraavan tai seuraavien kuukausierien summaa. Ylimääräinen suoritus ei vaikuta alkuperäisen maksusuunnitelman mukaiseen koronlaskentaan eikä lyhennä sopimusaikaa.

Jos haluat ylimääräisen suorituksen vaikuttavan lainan pääomaan sopimusaikaa lyhentävästi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme verkkopalvelumme kautta.

Olen maksanut loppuvelan, milloin voin rekisteröidä ajoneuvon omiin nimiini?

Kun loppuvelan maksusuoritus on saapunut tilillemme, luovutamme ajoneuvon omistusoikeuden sinulle luovutusilmoituksella Traficomin sähköisessä palvelussa. Lähetämme luovutusilmoituksesta kirjeen postitse. Tehtyämme sähköisen luovutuksen et tarvitse rekisteröintiin muita asiakirjoja tai varmennetta, kun teet rekisteröinnin Traficomin Oma asiointi -palvelun kautta. Käy rekisteröimässä itsesi ajoneuvon omistajaksi Traficomin sähköisessä palvelussa verkkopankkitunnuksillasi, asioimalla katsastustoimipaikalla tai vakuutusyhtiösi palveluissa seitsemän päivän kuluessa luovutuspäivämäärästä. Huomioithan, että mahdollinen Santander -Liikennekaskovakuutuksesi päättyy luovutuspäivään.

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan Osamaksun palveluhinnastoa. 

Sopimusehdot

Alta pääset tarkastelemaan Osamaksun sopimusehtoja.