Yksityisleasing - huoletonta autoilua

Yksityisleasing tarjoaa helpon ja huolettoman tavan hankkia uusi auto. Se tarkoittaa autoilua ilman auton omistamisesta syntyviä kustannuksia ja riskejä. Voit valita sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Yksityisleasing

Huoletonta autoilua 

Yksityisleasing tarjoaa helpon ja riskittömän tavan hankkia uusi auto. Yksityisleasing tarkoittaa autoilua ilman auton omistamisesta syntyviä kustannuksia ja riskejä. Autossa normaalisti kiinni olevan pääoman voi sijoittaa paremmin tuottavaan kohteeseen. 

Maksat vain auton käytöstä  

Yksityisleasing sopimus kattaa puolestasi muun muassa auton huoltokustannuksista. Halutessasi myös vakuutuksen voi liittää samaan pakettiin. Juuri sinulle sopiva auto voidaan valita yhdessä autoliikkeen kanssa autoliikkeen uusien autojen valikoimasta. 

Voit valita sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän aina tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiviksi. Jos sinulla on vaihtoauto, voit halutessasi myydä sen autoliikkeeseen, joka maksaa kauppasumman tilillesi. 

Sopimuksen alussa ei vaadita käsirahaa, etkä joudu maksamaan suurempaa viimeistä maksuerää sopimuksen lopussa. Maksettavanasi on kiinteä kuukausimaksu, leasingvuokra.  

Sopimuskauden päättyessä  

Sopimuksen päättyessä tai purkautuessa sinun tulee omalla kustannuksellasi palauttaa auto siistinä ja pestynä varusteineen ilmoittamaamme palautuspisteeseen. Autolle tehdään palautustarkastus, joka on samanlainen kaikille palautuvien leasingautoille ja siitä laaditaan palautustarkastuslomake. Jos tarkastuksessa todetaan auton olevan sopimusehtojen mukaisessa kunnossa, velvoitteesi loppuvat siihen. 

Autorahoitus taulukko Santander
kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä yksityisleasingista

Haluan hankkia auton yksityisleasingilla, miten toimin?

Ota yhteyttä autoliikkeeseenautomyyjät auttavat sinua auton hankintaan liittyvissä asioissa.  Myyjä hakee luottopäätöksen ja hoitaa kaikki leasingsopimukseen liittyvät toimenpiteet puolestasi. 

Julkaistu 30. syyskuuta 2021

Mitä kuukausivuokra sisältää?

Kiinteä kuukausivuokra sisältää huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset, sekä renkaiden normaalista kulumisesta johtuvat uusinnat. Valinnaisena lisäpalveluna voit ottaa myös renkaiden vaihdon ja säilytyksen sekä sijaisautopalvelun huollon ajaksi.  Voit sisällyttää sopimukseesi halutessasi myös kattavan vakuutuksen.

Tarkempi erittely sopimuksen sisällöstä löytyy sopimusehdoista.

Mitä jos ajan autollani enemmän kuin sopimuksessa määritellyt ajokilometrit?

Jos huomaat ajavasi enemmän kuin sopimuksessasi on määritelty, ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkkopalvelumme kautta. Laskemme sinulle uuden kokonaiskilometrien mukaisen kuukausivuokran antamiesi tietojen perusteella. Vahvistuksesi jälkeen toteutamme muutoksen ja veloitamme siitä palveluhinnastomme mukaisen kulun.  

Missä voin huoltaa autoani?

Auto tulee huollattaa valtuutetussa merkkikorjaamossa. Kerro että sinulla on Santanderin huoltoleasingsopimus, jotta korjaamo tietää, että heidän tulee hakea laskutuslupaa huoltotoimenpiteelle.  

Miten toimin sopimuksen päättyessä?

Sinun tulee palauttaa auto varusteineen viimeistään sopimuksen päättymispäivänä Santanderin ilmoittamaan osoitteeseen viat korjattuna, siivottuna ja puhtaaksi pestynä.  Ilmoitamme sinulle palautuspaikan hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä, jotta voit varata tarkastusajan etukäteen. Viralliset palautuspisteemme löydät myös nettisivuiltamme. Tapauskohtaisesti voidaan sopia auton palautuksesta muutoin kuin Santanderin yleiseen palautuspisteeseen, jolloin maksettavaksesi tulee Santanderin palveluhinnaston mukainen palvelumaksu. Huomioithan että muualle kuin Santanderin viralliseen palautuspisteeseen palautuvien autojen tarkastus suoritetaan vasta auton saavuttua Santanderin varastolle ja olet siten vastuussa auton kunnosta Santanderin varastolle saapumiseen saakka. 

 

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan Leasing-tuotteemme palveluhinnastoa.

Sopimusehdot

Tästä pääset tarkastelemaan Yksityisleasing-tuotteen sopimusehtoja.