Santander tiepalvelu - apuna 24/7

Santander-tiepalvelu numerossa 029-1233990 (mpm/pvm) on kaikkien Santanderin autorahoitusasiakkaiden käytössä ja vuorokauden ympäri. Vakuutusyhtiöllä tai tilanteella ei ole merkitystä.

Autoa lastataan hinausauton kyytiin

Ongelma autoillessa tai matka päättynyt kesken kaiken?

Matkan keskeytyessä ja auton jättäessä tien poskeen, Santander-tiepalvelusta saa puhelimitse neuvonta-apua ja toimintaohjeet. Tarvittaessa tiepalvelu lähettää paikalle apua, josta aiheutuvat kulut, kuten renkaan vaihtotyö, auton hinaus tai sijaisautopalvelu, ohjautuvat yleensä vakuutusyhtiön maksettaviksi. Tarkemmat tiedot vakuutusehdoista ja korvattavuudesta saat omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Toimi näin ottaaksesi palvelun käyttöön:
  • Tallenna puhelimeesi Santander-tiepalvelun numero 029-1233990.
  • Kun vahinko sattuu, soita Santander-tiepalveluun. Kerro tilanteesi ja rekisterinumerosi.
  • Ammattilainen linjan toisessa päässä ottaa tilanteen haltuun. Jos mahdollista, ongelma yritetään ratkaista puhelimitse. Tarvittaessa lähetetään apua paikan päälle.
  • Jos vika korjataan paikan päällä tai puhelimitse, pääset jatkamaan matkaasi. Tarvittaessa hinausauto toimittaa autosi korjaamolle.

Valtakunnallinen toiminta-alue

Santander tiepalvelu toimii koko Suomessa ja toteutetaan yhteistyössä Viking Hinauksen kanssa. Saat huippuammattilaisten avun ja ajoneuvo ohjataan sinun etusi mukaisesti juuri oikeaan korjaamoon riippuen mikä vika autoon iski.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Santander-tiepalvelu toimii?

Teknisen vian tai vahingon yllättäessä Santander-tiepalvelusta saa neuvonta-apua ja toiminta-ohjeet matkan eteenpäin saattamiseksi. Tarvittaessa tiepalvelu lähettää paikalle apua ja ajoneuvo mahdollisuuksien mukaan korjataan paikan päällä, mutta tarvittaessa hinataan asiantuntevalle korjaamolle. Santander tiepalveluun voi olla yhteydessä soittamalla numeroon 029 -1233990 (mpm/pvm).

Julkaistu 10. tammikuuta 2023

Mitä Santander-tiepalvelu maksaa?

Palvelu on veloitukseton Santander ajoneuvorahoituksen asiakkaille. Mahdollisista kustannuksista aiheutuvat veloitukset, kuten renkaan vaihtotyö, auton hinaus tai sijaisautopalvelu, ovat asiakkaan vastuulla, mutta yleensä ohjautuvat vakuutusyhtiön maksettaviksi riippuen vakuutusturvastasi. Kustannusten korvattavuus on hyvä varmistaa suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Soitto tiepalvelun numeroon maksaa normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun hinnan.

Julkaistu 10. tammikuuta 2023

Missä kaikkialla Santander-tiepalvelu toimii?

Tiepalvelu toimii kaikkialla Suomessa ja on käytössä 24/7. Eli riippumatta missä ja milloin tarvitset apua, on tiepalvelu tukenasi

Julkaistu 10. tammikuuta 2023

Minulla ei ole Santander Liikennekaskoa autossani, voinko silti olla yhteydessä tiepalveluun?

Kyllä! Santander-tiepalvelu on käytettävissä kaikilla Santander ajoneuvorahoitusasiakkailla automaattisesti riippumatta vakuutusyhtiöstäsi.

Julkaistu 10. tammikuuta 2023