Moottoripyörälaina

Oletko jo pitkään suunnitellut moottoriteiden valtaamista pyörän päältä, mutta pyörä vielä puuttuu? Santanderin lainasta voit saada apua haluamasi moottoripyörän hankintaan.

moottoripyörälaina, lainaa moottoripyörää varten, matkalla moottoripyörän kanssa
moottoripyörä ikoni

Lainaa 2000-50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Hae lainaa kätevästi netistä

Voit hakea lainaa netistä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat rahat tilillesi pikamaksuna lainan myöntämisen jälkeen.

Lainan korko alkaen 8,96 %

Korko riippuu lainasummasta ja vaihtelee 8,96% – 18,21 % (ksl:n mukainen todellinen vuosikorko 9,68 % – 22,12 %).

Maksuaika jopa 15 vuotta

Valitse itsellesi sopiva takaisinmaksuaika 2-15 vuoden välillä. Yli 10 000 euron lainan maksuaika voi olla jopa 15 vuotta .

Moottoripyörälainalla maanteille

Kutsuvatko moottoritiet sinua? Onko kiikarissasi jo juuri se oikea, esimerkiksi käytetty moottoripyörä? Moottoripyörä ei kuitenkaan välttämättä ole mikään huokea kulkuneuvo, vaan sen ostaminen voi vaatia huomattavan summan. Silloin rahoitusapu saattaa tulla tarpeelliseksi. Santanderin moottoripyörälainasta voit saada apua haluamasi moottoripyörän hankintaan. Lainaa voi hakea 2000 eurosta alkaen.

Lainan haku hoituu helposti ja turvallisesti netissä, ja luottopäätöksen saa hyvin nopeasti. Laina-aika määräytyy lainasumman mukaan – 5000 euron suuruisissa lainoissa laina-aika on enintään 5 vuotta, 5000 - 10 000 euron lainoissa enintään 10 vuotta ja sitä suurempien lainojen maksuaika on enintään 15 vuotta. Vaikka valitsisitkin pidemmän maksuajan, voit aina maksaa lainasi kokonaan takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.

Valitse omaan taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten istuva maksuerä ja takaisinmaksusuunnitelma. Lainan takaisinmaksu hoidetaan kuukausittain tasaerissä, joihin sisältyvät lainan lyhennyksen ja koron lisäksi mahdollinen tilinhoitomaksu. 

Halutessasi saat joustoa moottoripyörälainan takaisinmaksuun lyhennysvapailla kuukausilla. Voit myös ilman lisäkuluja helposti lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausierä.

Lainojemme korot ovat kaikille tasapuoliset ja määräytyvät yksiselitteisesti. Korko on sidottu kolmen kuukauden Euriboriin, joten lainan korko tarkistetaan kolmen kuukauden välein. Euriborin ohella korkoon vaikuttavat lainan määrä sekä laina-ajan pituus. Tutustu tarkemmin moottoripyörälainan hinnoitteluun alta.

Lainan hinnoittelu

Lainan määrä Avausmaksu Viitekorko + marginaali
 2 000 – 5000 € 0 3kk Euribor* + 9,90 %-yksikköä
5001 – 20 000 € 49 € 3kk Euribor* + 9,00 %-yksikköä
20 001–40 000 € 49 € 3kk Euribor* + 8,00 %-yksikköä
40 001–50 000 € 49 € 3kk Euribor* + 5,00 %-yksikköä


 *3 kk Euribor (365) 3,959 % 2.1.2024. Yli 5000 euron lainasummilla on perustamismaksu 49 € ja tilinhoitomaksu 8 €/kk. 5000 euroa ja sitä pienemmillä lainoilla tilinhoitomaksu 6 €/kk.

  • Todellinen vuosikorko on 17,40 % kun lainasumma on 5 000 € ja laina-aika 60 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 14,59 % kun lainasumma on 20 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on ​13,06 % kun lainasumma on 40 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 9,68 % kun lainasumma on 50 000 € ja laina-aika 120 kk. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainasta

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Käsittelemme lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti ja olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen lainan hakemisen yhteydessä, tarvitsemme sinulta vielä liitteet lopullista päätöstä varten. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitsemme dokumentin ansiotuloistasi. Liitteiden lähetys onnistuu verkkopalvelussamme.

Jos et ole vielä allekirjoittanut hakemustasi, voit tehdä sähköisen allekirjoituksen milloin tahansa verkkopalvelussamme.

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi, nimissäsi olevalle pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille. Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Voiko lainaa lyhentää sovittua nopeammin?

Voit halutessasi lyhentää lainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän. Ylimääräinen suoritus ei vaikuta tulevien kuukausierien suuruuteen, vaan pienentää jäljellä olevan lainan määrää. Maksat siis seuraavassa kuussa jälleen normaalin kuukausierän. Ylimääräiset suoritukset pienentävät lainan korkokustannuksia sekä lyhentävät laina-aikaa. Jos haluat maksaa koko jäljellä olevan lainasumman ennenaikaisesti, tarkista tarkka maksettava summa verkkopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mistä jäljellä olevan lainan määrän voi tarkistaa?

Jokaisessa laskussa on ilmoitettu jäljellä oleva pääoman määrä laskutuspäivänä. Pääoman määrä laskutuspäivänä ei ole sama kuin lainan loppusumma. Tarkan jäljellä olevan lainan määrän voit tarkistaa verkkopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

kysymysmerkki

Esimerkki lainasta suurimmalla mahdollisella korolla

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 102,00 €
Laina-aika 2 vuotta (24 erää)
Korko 13,86 % (3 kk Euribor (365) 3,959 % (2.1.2024) + 9,9 prosenttiyksikön marginaali)
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 22,06 %
Lainakustannukset yht. 445,45 €
Maksettava kokonaismäärä 2445,45 €

 

Todellisessa vuosikorossa ja lainakustannuksissa on huomioitu koron lisäksi lainan perustamismaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 6 €/kk

Hae moottoripyörän rahoitus ja joustava laina-aika verkosta

Santanderin moottoripyörälainan hakeminen on helppoa, sillä hoidat kaiken tarvittavan kätevästi netin välityksellä. Kun et tarvitse lainan hakemiseen takaajia tai vakuuksia, ei moottoripyörän rahoitus voisi käydä yhtään helpommaksi. Verkkopalvelun kautta tehtävän lainan hakemisen sekä vaadittavien dokumenttien lähetyksen ansiosta, saat rahat tilillesi nopeasti. 

Halutessasi tien päälle muuten kuin moottoripyörän selässä, tutustu myös Santanderin rahoitusratkaisuihin autoilua varten. Santanderin ajoneuvorahoitus sisältää monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin, niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. 

Santanderin yritysleasing on kätevä tapa rahoittaa yrityksesi autoilun tarpeet. Vaihtoehtoja yritysleasingiin on kaksi: rahoitusleasing ja huoltoleasing. All in One on puolestaan helppo ja huoleton tapa ajaa uudella autolla. Lue lisää Santanderin All in One -palvelusta täällä sekä tutustu tarkemmin myös muihin ajoneuvorahoituksen ratkaisuihin.

Laske moottoripyörälainan kuukausierä ja todellinen vuosikorko lainalaskurilla

Kuinka paljon lainaa tarvitset moottoripyörän hankintaan? Entä mikä olisi sopiva laina-aika tai lainan todellinen vuosikorko? Monenlaiset muuttujat ja kysymykset nousevat esille minkä tahansa lainan hakemisen yhteydessä. Onneksi olemme Santanderilla tehneet lainan hakemisesta helpompaa ja vaivattomampaa. 

Kätevä työkalu lainan hakemisen tueksi on Santanderin lainalaskuri. Syötä lainalaskuriin moottoripyörälainan suuruus sekä sinulle parhaiten sopiva laina-aika, tiettyjen ehtojen puitteissa. Pienemmissä lainoissa laina-ajan katto on 5 viisi vuotta. Suurempiin lainoihin voit hakea 10 tai jopa 15 vuoden takaisinmaksuaikaa. Lue lisää lainan hakemisesta täällä.

Kuka voi hakea rahoitusta moottoripyörän hankintaan?

Moottoripyörän hankinta on asia, josta unelmoivat monenikäiset ihmiset taustoista riippumatta. Santanderin vakuudeton moottoripyörälaina ja sen joustava takaisinmaksu sekä laina-aika auttavat tekemään moottoripyöräunelmistasi totta. Mutta kuka voi saada vakuudettoman moottoripyörälainan?

Kuten moottoripyörällä ajamiseen vaaditaan ajokorttia, on myös lainan hakemiseen tiettyjä ehtoja. Voit hakea moottoripyörälainaa Santanderilta, jos täytät seuraavat ehdot. Moottoripyörälainaa saadaksesi sinun on oltava vähintään 24-vuotias. Vaikka siis olisit täysi-ikäinen ja jo saanut riittävän ajokortin moottoripyörällä ajamista varten, 18-vuoden ikä ei vielä riitä lainan hakemiseen.

Lainaa hakeaksesi sinun täytyy myös asua pysyvästi Suomessa. Tämän lisäksi moottoripyörän rahoituksen hakemiseen edellytetään, että raha-asiasi on hoidettu moitteettomasti ja tulosi ennen veroja ovat vähintään 1500 euroa kuukaudessa. Tutustu ehtoihin tarkemmin Santanderin verkkosivuilla ja perehdy myös Santanderin yleisiin lainaehtoihin.

Millainen moottoripyörälaina sopii sinulle?

Ennen kuin haet Santanderin moottoripyörälainaa, mieti millainen on unelmiesi moottoripyörä. Entä millainen moottoripyörä on realistinen omalle budjetillesi? Markkinoilla on tarjolla erilaisia moottoripyöriä ja malleja, joiden joukosta löytyy jokaiselle juuri sopiva menopeli. Millaisiin erilaisiin ajoneuvoihin voisit käyttää moottoripyörälainaa?

Onko haaveenasi iso amerikkalainen moottoripyörä paksuilla renkailla ja tyylikkäällä nahkaistuimella? Jos moottoripyörän kyytiin pitää mahtua matkakumppani, hanki lisäksi myös sivuvaunu kanssamatkustajalle. Moottoroitu kaksipyöräinen voi olla myös esimerkiksi enduro- tai motocrosspyörä, jos haluat moottoriteiden sijaan suunnata pyörälläsi metsäpoluille. Kevyempi skootteri on puolestaan oiva menopeli kaupunkiin. 

Millainen moottoripyörä sinulla onkaan toiveissasi, Santanderin moottoripyörälaina on vaivaton tapa rahoittaa moottoripyöräsi. Voit käyttää Santanderin lainaa myös muihin tarkoituksiin. Tutustu Santanderin verkkosivuilla, mihin kaikkeen Santanderin joustava laina soveltuu. Kun lainan käyttökohde on selvillä, hae lainaa kätevästi 2000 eurosta aina 15 000 euroon asti verkkopalvelun välityksellä.