Leasing palvelut yrityksille

Ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ja turvallinen ajoneuvo yrityksesi käyttöön. Santanderin asiantuntevat asiakaspalvelijat ja laaja yhteistyöverkosto takaavat miellyttäviä ajokilometrejä leasingsopimuksen ajaksi.

Voit valita räätälöidyistä tuotteistamme juuri sinun tarpeeseesi sopivan leasingvaihtoehdon.

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on kiinteällä kuukausivuokralla oleva auton vuokrasopimus, jonka saa 2-4 vuoden pituiselle ajalle. Auto toimii vakuutena ja sopimuskauden päättyessä voit joko vaihtaa auton uuteen tai myydä kohteen eteenpäin. Kohteelle määritetään sopimusta tehdessä jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioidun ajomäärän mukaan. Asiakkaalla on siis mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuksen lopussa, kun ajoneuvo on hyvin pidetty ja huollettu.

 • Pitkäaikainen 2-4 vuoden vuokrasopimus, ei kilometrirajoituksia
 • Auto toimii vakuutena
 • Kiinteä leasingvuokra
 • Mahdollinen ensimmäinen vuokra 10-20 %
 • Sopimuskauden päättyessä voit myydä tai vaihtaa ajoneuvon
 • Mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuskauden päättyessä
sopimuspaperi

Rahoitusleasing -ostotarjous

Etsitkö rahoitusleasingin ostotarjouslomaketta?

Tulosta ostotarjouslomake tästä

 

kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rahoitusleasingista

Voinko vaihtaa tai myydä auton kesken sopimuskauden?

Kyllä voit, tarkista ensin asiakaspalvelustamme voimassa oleva lunastushinta ja toimita meille ostajan ja sinun allekirjoittama ostotarjouslomake.

Voinko lunastaa auton itselleni sopimuksen päättyessä?

Ajoneuvolle tulee etsiä ostaja yrityksen taloudellisen etupiirin ulkopuolelta eli sitä ei voi lunastaa itse.  Ajoneuvosta tulee myös toimittaa meille ostotarjous.

Huoltoleasing

Huoltoleasing on pitkäaikainen 2-4 vuoden mittainen vuokrasopimus. Kiinteä kuukausivuokra sisältää kaikki auton käyttöön liittyvät palvelut huolloista renkaanvaihtoon, sijaisautopalveluihin ja vakuutuksiin – valintasi mukaan! Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan Santanderille. Huoltoleasing on siis hyvä valinta huolettomaan autoiluun.

Leasing tuotteistamme voit tiedustella lisää jälleenmyyjältäsi tai autamme sinua mielellämme myös asiakaspalvelussa!

 • Pitkäaikainen 2-4 vuoden vuokrasopimus sovituilla ajokilometreillä
 • Kiinteä leasingvuokra. Määräaikaishuollot, renkaiden vaihto ja säilytys sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset sisältyvät vuokraan
 • Mahdollinen ensimmäinen vuokra on 10-20 %. 
 • Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan erikseen nimettyihin palautuspisteisiin
kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä Huoltoleasingista

Missä voin huoltaa autoani?

Auto tulee huollattaa valtuutetussa merkkikorjaamossa. Kerro että sinulla on huoltoleasingsopimus, siten korjaamo tietää, että heidän tulee hakea meiltä laskutuslupaa toimenpiteelle.

Missä voin vaihtaa ja säilyttää auton renkaat?

Rengas yhteistyöliikkeemme on tällä hetkellä Euromaster.

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan leasingin palveluhinnastoa. 

Päättymisohje

Alta pääset tarkastelemaan päättymisohjetta. 

Keltainen auto

Miksi leasing?

Jos vaihtoehtona on uuden auton hankkiminen, miksi leasing eli liisaus voi olla varteenotettava vaihtoehto yrityksesi tarpeisiin? Auton hankinta ei ole mikään pieni investointi, joten on syytä perehtyä tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, joista Santanderin yrityksille tarjoama leasing on yksi. Hyviä syitä yritysleasingin valitsemiseen ovat:

 • Leasing on pitkäaikaista auton vuokraa yrityksellesi, jonka kiinteän kuukausimaksun ansiosta tiedät kuinka paljon tulet autosta maksamaan.
 • Yrityksesi käytössä oleva pääoma vapautuu muuhun kuin auton ostamiseen.
 • Leasing joustaa yrityksesi tarpeiden mukaan, sillä voit räätälöidä leasingsopimuksen yrityksellesi sopivaksi.
 • Kun kyseessä on huoltoleasing, sinun ja yrityksesi ei tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta leasingsopimuksen ajan.
 • Santanderin leasing, olipa kyseessä huolto- tai rahoitusleasing, on toimiva vaihtoehto niin isoille kuin pienemmillekin yrityksille.

Leasing on ratkaisu, jolla saat autot yrityksesi käyttöön helposti ja huolettomasti. Jos et tiedä kumpi leasing sopii paremmin yrityksesi käyttöön, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua ja yritystäsi leasingiin sekä auton rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Illustration kvinna med svart hår vid dator

Yksityisleasing uuden auton hankintaan

Santanderin yritysleasingpalvelun lisäksi tarjoamme yksityisleasingia auton hankintaan. Yksityisleasing on helppo tapa autoilun järjestämiseen oman tilanteesi ja tarpeidesi mukaan, sillä voit räätälöidä esimerkiksi sopimuksen pituuden ja mukaan kuuluvat palvelun haluamallasi tavalla. Jos yrityksille tarkoitetun rahoitus- tai huoltoleasingin sijaan sinulla on hakusessa yksityisleasing, voit lukea lisää Santanderin Yksityisleasing-sivulta. Tutustu myös Santanderin kattavaan All in One -palveluun.