Remonttilaina

Santanderin remonttilainalla rahoitat kodin tai vaikka kesämokin remontin – pienen ja vähän isommankin. Lainaa voi hakea 2000-50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Remonttilaina
Illustration av man med rött skägg, gul hjälm, gul jacka och ett block i handen.

Suomessa asiakkaita tällä hetkellä yli 184 000

Olemme toimineet Suomessa jo vuodesta 2007. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Kolme neljästä asiakkaastamme suosittelisi Santanderia muille (Vuoden 2023 NPS 52,9)

Kotimainen osaaminen - globaali tuki

Olemme osa kansainvälistä Grupo Santander konsernia. Pohjoismaissa työllistämme 1400 rahoitusalan ammattilaista. Suomessa tarjoamme palveluita paikallisiin tarpeisiin.

Vastuullista luotonantoa

Teemme lainan luottopäätökset harkitusti ja arvioimme asiakkaan maksukyvyn aina perusteellisesti. Tavoitteemme on estää asiakkaiden ylivelkaantuminen ja maksuvaikeudet.

Remonttilainalla koti kuntoon

Suunnitteletko pientä pintaremonttia kylpyhuoneeseen vai perusteellisempaa keittiöremonttia? Remonttilainalla rahoitat niin pienet kuin suuretkin kodin kunnostukset.

Kodin remontoiminen ei pelkästään lisää asuinmukavuutta, vaan voi parhaimillaan nostaa kotisi arvoa. Remonttia ei kannata jättää viime tinkaan, jolloin suurempien vahinkojen riski voi nousta. Pitkällä aikavälillä remontti voi jopa saada aikaan säästöjä, esimerkiksi energiaremontin tekeminen voi tehostaa energian käyttöä kodissasi, vähentäen näin lämmityskuluja. 

Remonttilainan avulla remontin kustannukset hajaantuvat pidemmälle ajalle, mikä voi auttaa talouden hallinnassa. Lainalle voi tehdä myös omaan talouteen sopivan, joustavan takaisinmaksusuunnitelman.

Tiesitkö myös, että kun remontin teetättää ammattilaisilla, on mahdollista saada kotitalousvähennys? Tällöin osan remontoinnin työn hinnasta saa takaisin verovähennyksinä. Lue lisää vero.fi-sivulla.

Remonttilainaa voi hakea 2000 eurosta alkaen aina 50 000 euroon asti. Hakemasi lainan määrä vaikuttaa laina-ajan pituuteen niin, että 5 000 euron suuruisiin lainoihin asti laina-aika on enintään 5 vuotta ja 5 000 - 10 000 lainan takaisinmaksuaika enintään 10 vuotta. Yli 10 000 euron lainojen maksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Jos valitset pidemmän maksuajan, voit kuitenkin lyhentää lainaasi kerralla enemmän tai maksaa vaikka koko lainan pois kerralla ilman lisäkuluja. 

Jos remontoidessa kaikki ei menekään putkeen tai innostut remontoimaan lisää, on remonttilainaa mahdollista myös korottaa. 

Lainan hinnoittelu

Lainan määrä Avausmaksu Viitekorko + marginaali
 2 000 – 5000 € 0 3kk Euribor* + 9,90 %-yksikköä
5001 – 20 000 € 49 € 3kk Euribor* + 9,00 %-yksikköä
20 001–40 000 € 49 € 3kk Euribor* + 8,00 %-yksikköä
40 001–50 000 € 49 € 3kk Euribor* + 5,00 %-yksikköä


 *3 kk Euribor (365) 3,937 % 2.4.2024. Yli 5000 euron lainasummilla on perustamismaksu 49 € ja tilinhoitomaksu 8 €/kk. 5000 euroa ja sitä pienemmillä lainoilla tilinhoitomaksu 6 €/kk.

  • Todellinen vuosikorko on 17,37 % kun lainasumma on 5 000 € ja laina-aika 60 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 14,57 % kun lainasumma on 20 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on ​13,04 % kun lainasumma on 40 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 9,66 % kun lainasumma on 50 000 € ja laina-aika 120 kk. 
kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainasta

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Käsittelemme lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti ja olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen lainan hakemisen yhteydessä, tarvitsemme sinulta vielä liitteet lopullista päätöstä varten. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitsemme dokumentin ansiotuloistasi. Liitteiden lähetys onnistuu verkkopalvelussamme.

Jos et ole vielä allekirjoittanut hakemustasi, voit tehdä sähköisen allekirjoituksen milloin tahansa verkkopalvelussamme.

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi, nimissäsi olevalle pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille. Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Voiko lainaa lyhentää sovittua nopeammin?

Voit halutessasi lyhentää lainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän. Ylimääräinen suoritus ei vaikuta tulevien kuukausierien suuruuteen, vaan pienentää jäljellä olevan lainan määrää. Maksat siis seuraavassa kuussa jälleen normaalin kuukausierän. Ylimääräiset suoritukset pienentävät lainan korkokustannuksia sekä lyhentävät laina-aikaa. Jos haluat maksaa koko jäljellä olevan lainasumman ennenaikaisesti, tarkista tarkka maksettava summa verkkopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mistä jäljellä olevan lainan määrän voi tarkistaa?

Jokaisessa laskussa on ilmoitettu jäljellä oleva pääoman määrä laskutuspäivänä. Pääoman määrä laskutuspäivänä ei ole sama kuin lainan loppusumma. Tarkan jäljellä olevan lainan määrän voit tarkistaa verkkopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esimerkki lainasta suurimmalla mahdollisella korolla

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 102,00 €
Laina-aika 2 vuotta (24 erää)
Korko 13,84 % (3 kk Euribor (365) 3,937 % (2.4.2024) + 9,9 prosenttiyksikön marginaali)
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 22,04 %
Lainakustannukset yht. 444,99 €
Maksettava kokonaismäärä 2444,99 €

 

Todellisessa vuosikorossa ja lainakustannuksissa on huomioitu koron lisäksi lainan perustamismaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 6 €/kk

Illustration av man med rött skägg, gul hjälm, gul jacka och ett block i handen.

Toteuta unelmiesi remontti ja hae remonttilainaa

Olipa kyseessä pieni pintaremontti kotisi ilmeeseen tai kodin energiatehokkuutta parantava isompi investointi, voit hakea lainaa remontin rahoittamiseen Santanderilta. Santanderin remonttilaina on helppo ja luotettava tapa hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, jossa on lisäksi joustava laina-aika sekä remonttilainan takaisinmaksu. 

Voit valita omaan remonttiprojektiisi sopivan lainan aina 50 000 euroon asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Ennen kuin haet lainaa remonttia varten, muista ottaa huomioon remontin laajuus sekä tutustua myös kotitalousvähennykseen, jos esimerkiksi teetät remontin rakennusalan tai remontoinnin ammattilaisella. 

Kannattaa lisäksi varautua odottamattomiin sattumiin remontin aikana. Valitse siis itsellesi sopiva ja riittävästi joustava laina-aika sekä remonttilainan lainasumma. Voit hakea remonttilainaa Santanderin verkkopalvelussa.

Remonttilainan lisäksi voit myös tutustua muihin Santanderin lainakohteisiin. Santanderilta saat lainaa ilman vakuuksia myös esimerkiksi auton rahoittamiseen, mökin hankintaan, lomailuun sekä muihin hankintoihin. Tutustu eri lainakohteisiin täällä.