Ajoneuvorahoitus

Suomen suurimpana ajoneuvorahoittajana haluamme tarjota asiakkaillemme helppoja ja turvallisia rahoitusratkaisuja.

All in One

All in One on moderni tapa autoilla. Palvelun asiakkaana saat käyttöösi uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja haluamillasi palveluilla.

Keltainen auto

Osamaksu

Santander ajoneuvorahoitus on osamaksurahoitus, joka on saatavilla uusille ja käytetyille ajoneuvoille silloin, kun ajoneuvon myyjänä toimii ajoneuvoja jälleenmyyvä yritys.

Leasing

Räätälöidyt leasing-tuotteemme mahdollistavat kustannustehokkaan tavan hoitaa sekä yrityksesi ajoneuvohankinnat että hallinnan.

autorahoitus taulukko
kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ajoneuvorahoituksesta

Voinko myydä ajoneuvon?

Halutessasi voit etsiä autollesi ostajaa kesken sopimuskauden, mutta et saa luovuttaa sitä uudelle ostajalle ennen kuin jäljellä oleva velkasi on kokonaisuudessaan maksettu ja olemme luovuttaneet ajoneuvon omistuksen sinulle. Teemme tästä sähköisen luovutusilmoituksen Trafiin. Jos haluat, että luovutamme ajoneuvon omistusoikeuden suoraan uudelle ostajalle loppuvelan ollessa maksettu, toimita jäljennös luovutus- tai kauppakirjastanne asiakaspalveluumme sähköpostitse, verkkopalveluumme tai kirjeitse.

Voinko viedä ajoneuvon ulkomaille?

Voit viedä ajoneuvon ulkomaille vain rahoittajan kirjallisella luvalla (maastavientivaltakirja) sekä pitämällä mukana ajoneuvon rekisteriotteen teknistä osaa. Teknisen osan saat tarvittaessa kuluitta asioimalla Trafin sähköisessä palvelussa tai lähimmällä katsastusasemalla. Liikkuessasi Pohjoismaiden alueella emme velvoita maastavientivaltakirjan ottamista. 

Valtakirjaa voit anoa Santanderin verkkopalvelusta. Valtakirja voidaan myöntää 1-6 kuukaudeksi riippuen osamaksusopimuksesi kokonaistilanteesta. Maastavientivaltakirjapäätökseen tarvitsemme myös tiedon matkan ajankohdasta sekä kohdemaasta. Ennen anomuksen tekemistä pyydä vakuutusyhtiöltäsi vakuutusvahvistus, josta käy ilmi vakuutuksen laajuus ja voimassaoloalue. Lisätietoja vakuutuksesi voimassaolosta ulkomailla saat vakuutusyhtiöstäsi. 

Maastavientivaltakirjasta veloitamme palveluhinnastomme mukaisen kulun.

Voinko maksaa suuremman summan kerralla?

Kyllä voit. Käytä suurempaa summaa maksaessasi laskusi viitenumeroa. Suorituksen maksuerän ylittävä osuus kohdistetaan sopimuksesi maksusuunnitelman mukaisille tuleville erille. Jos haluat ylimääräisen suorituksen vaikuttavan suoraan lainan pääomaan sopimusaikaa lyhentävästi, pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi verkkopalvelumme kautta.