All in One

All in One on moderni tapa autoilla. Aja huolettomasti uudella autolla helpommin kuin uskoitkaan. Sinun ei tarvitse sitoa rahojasi autoon ja nautit autoilusta All in One– palvelujen avulla.

Käytä, nauti ja vaihda

Palvelun asiakkaana saat käyttöösi uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja haluamillasi palveluilla. Sinun ei tarvitse huolehtia, mikä auton arvo on sopimuksen lopussa. Me takaamme sen puolestasi.

All in One on helppoa autoilua ja luo taloudellista turvaa elämäsi vaihtuviin tarpeisiin.  Uusi auto, huollot, autorahoitus, vakuutus, rengaspalvelut ja taattu hyvityshinta - saat räätälöityä kaikki tarvitsemasi palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Aloita All in One matkasi seuraavasti:
 
  1.  Etsi toiveidesi mukainen auto
  2.  Valitse haluamasi palvelut ja laske sopiva kuukausierä
  3. Hae luottopäätös autorahoitukselle tai pyydä yhteydenottoa autoliikkeestä
  4.  Viimeistele sopimus valitsemassasi autoliikkeessä

Mitä jos saisit elämääsi hieman mukavuutta?

All in One -sopimuksen saat halutessasi ilman käsirahaa. Voit käyttää käsirahaksi suunnittelemasi summan elämästä nauttimiseen, kuten esimerkiksi mukavampaan arkeen tai vaikkapa matkustamiseen.

Jos sinulla on vaihtoauto, voit halutessasi myydä sen autoliikkeeseen, joka maksaa kauppasumman tilillesi. Voit tietysti halutessasi käyttää osan siitä myös käsirahaksi. Käsiraha pienentää sopimuksesi kuukausierää.

kasvi icon

Green All in One

Olemme tuoneet uuden lisäpalvelun All in One-tuotteeseemme. Nyt voit edullisesti mitätöidä autosi ja sille sovittujen sopimuskilometrien päästöt. Lisäpalvelumaksu käytetään lyhentämättömänä päästöoikeuksien mitätöintipalvelun kattamiseen. Mitä jos nauttisit ajamisesta Green All in One -autollasi ilman päästöhuolia!

Illustration av familj som håller varandra i handen

Autoilun valintojen vapaus

Jos elämäntilanteesi muuttuu, All in One joustaa uuden tilanteesi mukaan: Voit vaihtaa auton uuteen tai lunastaa auton itsellesi kesken sopimuskauden ilman erillisiä sanktiomaksuja. Olet siis auton vaihdon suhteen vapaampi tekemään muutoksia kuin esimerkiksi yksityisleasing-sopimuksessa. Uuden auton valinnassa saat apua All in One-kauppiaaltasi. Sopimuksen päättyessä valinta on sinun.

Voit vaihtaa All in One –sopimuksesi uuteen autoon

Voit ostaa auton itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voimme myös tarjota sinulle rahoituksen tätä varten.
Voit palauttaa auton, kunhan vain olet huolehtinut siitä hyvin. Taattu hyvityshinta kattaa tällöin sopimuksen viimeisen suuremman erän.

kysymysmerkki

Katso useiten kysytyt kysymykset All in One-tuotteesta

Mikä on All in One -rahoitus?

All in One on moderni tapa autoilla. Palvelun asiakkaana saat käyttöösi uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja haluamillasi palveluilla. All in One on siis osamaksupohjainen autorahoitus, joka sisältää taatun auton arvon sopimuksen lopussa ja mahdollisuuden yhdistää sopimukseen lisäpalveluita.

Lisätietoja All in One -rahoituksesta löydät tuotteen omilta verkkosivuilta.

Julkaistu 6. heinäkuuta 2020

Mitä jos ajan autollani enemmän kuin sopimuksessa määritellyt ajokilometrit?

Jos varhaisessa vaiheessa huomaat ajavasi enemmän kuin sopimusaikasi ajokilometrit, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Laskemme sinulle uuden kokonaiskilometrien mukaisen kuukausierän ja uuden taatun arvon sopimuksen loppuun. Muussa tapauksessa sopimuksen hyvityshintatakuu raukeaa ja huollot siirtyvät sinun maksettavaksi.

Miten menettelen autoni huoltojen kanssa?

Voit varata autollesi määräaikaishuollot normaalisti autokohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti. Mainitsethan huoltoa varatessasi, että sinulla on All in One -sopimus. Mikäli All in One -tasosi on 2 tai 3, merkkikorjaamosi suorittaa ilman erillisveloitusta kaikki huolto-ohjelman mukaiset korjaustoimenpiteet ja laskuttaa ne suoraan Santanderilta. Huolto-ohjelman ulkopuoliset korjaustoimenpiteet, käyttövirheestä tai ulkoisesta vauriosta johtuvat korjaukset eivät kuulu All in One -sopimuksen piiriin (kts. yksityiskohtainen lista alla olevasta linkistä). Mikäli All in One -tasosi on 3, huomioithan, että sinun tulee varmistaa etukäteen auton pesun ja sijaisauton saatavuus huollon ajaksi merkkihuollostasi. Katso mitä All in One -sopimuksen piiriin ei kuulu

Mitä teen, kun sopimus loppuu?

Voit joko:

  1. Vaihtaa auton autoliikkeessä tai etsiä sille ostajan
  2. Lunastaa auton itsellesi maksamalla loppuvelan
  • Ajoneuvon loppuvelan pääset tarkistamaan kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka.
  1. Pitää auton ja tehdä uuden maksusuunnitelman loppuvelasta.
  • Muistathan kuitenkin olla hyvissä ajoin (noin 1-3 kuukautta) ennen sopimuksen päättymistä yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme tehdä sinulle uuden rahoitussopimuksen.

4. Palauttaa auton, jolloin Santander maksaa autosta sopimuksen mukaisen ennalta sovitun auton arvon, joka kattaa vähintään sopimuksen mukaisen loppuvelan. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin ohjeistamme sinua tarkemmin auton palautukseen liittyen.

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan All in One-tuotteen palveluhinnastoa. 

Sopimusehdot

Alta pääset tarkastelemaan All in One-tuotteen sopimusehtoja. 

All in One-palvelun tarjoaa Santander Consumer Finance Oy, suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen.

Olemme Suomen suurin ajoneuvorahoittaja ja meillä on asiakkaita yhteensä yli 200 000. Muita Santanderin tuotteita Suomen markkinoilla ovat vakuudeton Santander Laina, Ostorahoitus sekä Lainaturva.