All in One

All in One on moderni tapa autoilla. Aja huolettomasti uudella autolla helpommin kuin uskoitkaan. Sinun ei tarvitse sitoa rahojasi autoon ja nautit autoilusta All in One– palvelujen avulla.

Käytä, nauti ja vaihda

Palvelun asiakkaana saat käyttöösi uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja haluamillasi palveluilla. Sinun ei tarvitse huolehtia, mikä auton arvo on sopimuksen lopussa. Me takaamme sen puolestasi.

All in One on helppoa autoilua ja luo taloudellista turvaa elämäsi vaihtuviin tarpeisiin.  Uusi auto, huollot, autorahoitus, vakuutus, rengaspalvelut ja taattu hyvityshinta - saat räätälöityä kaikki tarvitsemasi palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Aloita All in One matkasi seuraavasti:
 
 1.  Etsi toiveidesi mukainen auto
 2.  Valitse haluamasi palvelut ja laske sopiva kuukausierä
 3. Hae luottopäätös autorahoitukselle tai pyydä yhteydenottoa autoliikkeestä
 4.  Viimeistele sopimus valitsemassasi autoliikkeessä

Mitä jos saisit elämääsi hieman mukavuutta?

All in One -sopimuksen saat halutessasi ilman käsirahaa. Voit käyttää käsirahaksi suunnittelemasi summan elämästä nauttimiseen, kuten esimerkiksi mukavampaan arkeen tai vaikkapa matkustamiseen.

Jos sinulla on vaihtoauto, voit halutessasi myydä sen autoliikkeeseen, joka maksaa kauppasumman tilillesi. Voit tietysti halutessasi käyttää osan siitä myös käsirahaksi. Käsiraha pienentää sopimuksesi kuukausierää.

kasvi icon

Green All in One

Olemme tuoneet uuden lisäpalvelun All in One-tuotteeseemme. Nyt voit edullisesti mitätöidä autosi ja sille sovittujen sopimuskilometrien päästöt. Lisäpalvelumaksu käytetään lyhentämättömänä päästöoikeuksien mitätöintipalvelun kattamiseen. Mitä jos nauttisit ajamisesta Green All in One -autollasi ilman päästöhuolia!

Illustration av familj som håller varandra i handen

Autoilun valintojen vapaus

Jos elämäntilanteesi muuttuu, All in One joustaa uuden tilanteesi mukaan: Voit vaihtaa auton uuteen tai lunastaa auton itsellesi kesken sopimuskauden ilman erillisiä sanktiomaksuja. Olet siis auton vaihdon suhteen vapaampi tekemään muutoksia kuin esimerkiksi yksityisleasing-sopimuksessa. Uuden auton valinnassa saat apua All in One-kauppiaaltasi. Sopimuksen päättyessä valinta on sinun.

Voit vaihtaa All in One –sopimuksesi uuteen autoon

Voit ostaa auton itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voimme myös tarjota sinulle rahoituksen tätä varten.
Voit palauttaa auton, kunhan vain olet huolehtinut siitä hyvin. Taattu hyvityshinta kattaa tällöin sopimuksen viimeisen suuremman erän.

kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä All in One-palvelusta

Voiko All in One -rahoitukselle hakea ennakkoon luottopäätöstä?

All in One -rahoitukselle voit hakea luottopäätöksen etukäteen tämän sivuston laskurista. Lopullisen päätöksen saat helposti jälleenmyyjältäsi ennen sopimuksen tekoa. Päätös on voimassa auton luovutukseen saakka, mikäli tiedoissa ei tapahdu merkittävää muutosta.

Voiko auton lunastaa, vaihtaa tai myydä kesken sopimuskauden?

All in One on osamaksupohjainen sopimus, joka sisältää kaikki normaalin osamaksusopimuksen oikeudet ja joustaa tilanteesi mukaan. Mikäli elämäntilanteesi tai ajotapasi muuttuu, autamme mielellämme sopimusmuutosten kanssa. Sopimuskauden aikana voit:

 • Voit vaihtaa All in One -sopimuksesi uuteen autoon
 • Voit ostaa auton itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voimme myös tarjota sinulle rahoituksen tätä varten.
 • Muuttaa ajokilometrejä
 • Muuttaa maksusuunnitelmaasi

Kaikkien haluamiesi toimenpiteiden osalta voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua tarpeidesi mukaan.

Sisältyykö huoltoon kuluneiden renkaiden vaihto uusiin?

Sopimukseen ei sisälly kuluneiden renkaiden vaihtoa uusiin, koska sopimuksen maksimikilometrien (2 vuodelle 45 000 km/vuosi ja 3 vuodelle 30 000 km/vuosi) perusteella, tähän ei pitäisi olla tarvetta.

Mitä teen kun sopimus loppuu?
 1. Vaihtaa auton autoliikkeessä tai etsiä sille ostajan
 2. Lunastaa auton itsellesi maksamalla loppuvelan
  • Ajoneuvon loppuvelan voitte tarkistaa esimerkiksi meidän verkkopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
 3. Pitää auton ja tehdä uuden maksusuunnitelman loppuvelasta.
  • Muistathan kuitenkin olla hyvissä ajoin (noin 3-6 kuukautta) ennen sopimuksen päättymistä yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme tehdä sinulle uuden rahoitussopimuksen.
 4. Palauttaa auton, jolloin Santander maksaa autosta sopimuksen mukaisen ennalta sovitun auton arvon, joka kattaa vähintään sopimuksen mukaisen loppuvelan.

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan All in One-tuotteen palveluhinnastoa. 

Sopimusehdot

Alta pääset tarkastelemaan All in One-tuotteen sopimusehtoja. 

All in One-palvelun tarjoaa Santander Consumer Finance Oy, suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen.

Olemme Suomen suurin ajoneuvorahoittaja ja meillä on asiakkaita yhteensä yli 200 000. Muita Santanderin tuotteita Suomen markkinoilla ovat vakuudeton Santander Laina, Ostorahoitus sekä Lainaturva.