All in One

All in One on moderni tapa autoilla. Aja huolettomasti uudella autolla helpommin kuin uskoitkaan. Sinun ei tarvitse sitoa rahojasi autoon ja nautit autoilusta All in One– palvelujen avulla.

Mitä jos autoilu olisi entistä huolettomampaa ja mukavampaa?

All in One -asiakkaana saat käyttöösi uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja haluamillasi palveluilla. Sinun ei tarvitse huolehtia, mikä auton arvo on sopimuksen lopussa. Me takaamme sen puolestasi.

All in One on helppoa autoilua ja luo taloudellista turvaa elämäsi vaihtuviin tarpeisiin.  Uusi auto, huollot, autorahoitus, vakuutus, rengaspalvelut ja taattu hyvityshinta - saat räätälöityä kaikki tarvitsemasi palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Aloita All in One matkasi seuraavasti:
 
  1.  Valitse toiveidesi mukainen auto All in Onea tarjoavassa autoliikkeessä
  2.  Valitse haluamasi palvelut ja laske sopiva kuukausierä
  3. Pyydä autoliikettä hakemaan luottopäätös All in One -rahoitukselle
  4.  Viimeistele sopimus valitsemassasi autoliikkeessä

Mitä jos saisit elämääsi hieman mukavuutta?

All in One -sopimuksen saat halutessasi ilman käsirahaa. Voit käyttää käsirahaksi suunnittelemasi summan elämästä nauttimiseen, kuten esimerkiksi mukavampaan arkeen tai vaikkapa matkustamiseen.

Jos sinulla on vaihtoauto, voit halutessasi myydä sen autoliikkeeseen, joka maksaa kauppasumman tilillesi. Voit tietysti halutessasi käyttää osan siitä myös käsirahaksi. Käsiraha pienentää sopimuksesi kuukausierää.

kasvi icon
Illustration av familj som håller varandra i handen

Autoilun valintojen vapaus

Jos elämäntilanteesi muuttuu, All in One joustaa uuden tilanteesi mukaan: Voit vaihtaa auton uuteen tai lunastaa auton itsellesi kesken sopimuskauden ilman erillisiä sanktiomaksuja. Olet siis auton vaihdon suhteen vapaampi tekemään muutoksia kuin esimerkiksi yksityisleasing-sopimuksessa. Uuden auton valinnassa saat apua All in One-kauppiaaltasi. Sopimuksen päättyessä valinta on sinun.

Voit vaihtaa All in One –sopimuksesi uuteen autoon

Voit ostaa auton itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voimme myös tarjota sinulle rahoituksen tätä varten.
Voit palauttaa auton, kunhan vain olet huolehtinut siitä hyvin. Taattu hyvityshinta kattaa tällöin sopimuksen viimeisen suuremman erän.

kysymysmerkki

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan All in One-tuotteen palveluhinnastoa. 

Sopimusehdot

Alta pääset tarkastelemaan All in One-tuotteen sopimusehtoja. 

All in One-palvelun tarjoaa Santander Consumer Finance Oy, suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen.

Olemme Suomen suurin ajoneuvorahoittaja ja meillä on asiakkaita yhteensä yli 200 000. Muita Santanderin tuotteita Suomen markkinoilla ovat vakuudeton Santander Laina, Ostorahoitus sekä Lainaturva.