Töihin Santanderille

Mitä jos tulisit töihin meille?

Avoimet työpaikat

Business Analyst

Yhdistyvätkö sinussa analyyttisyys ja myyntihenkisyys? Nautitko haasteista ja vauhdikkaasta työympäristöstä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Business Analyst. Toimit analyytikkona B2C-liiketoimintayksikössä ja tuet suoraan sen johdon päätöksentekoa. B2C-liiketoimintayksikkö vastaa Santanderin suoraan kuluttajien kanssa tapahtuvasta liiketoiminnasta ja näiden asiakassuhteiden hoidosta ja jälkimarkkinoinnista.

Analyytikon tehtäviisi kuuluu datan muokkaus ja analysointi, joilla autat luomaan ymmärrystä liiketoiminnasta ja seuraamaan tuloksia niin yksittäisten kampanjoiden kuin liiketoiminnan kokonaisuuden osalta. Ongelmanratkaisukykysi ja tilastotieteen taitojesi avulla osaat itse analysoida tuloksia, portfolion kannattavuutta ja uusia kohderyhmiä sekä löytää työkaluja niiden parantamista ja kehittämistä varten

Kehität kampanjoiden ja asiakasviestinnän tarkkuutta mm. segmentoinnilla, jotta voimme tarjota oikea-aikaista ja oikeanlaista viestintää asiakkaillemme. Lisäksi avustat raportoinnissa sekä muissa tehtävissä, kuten kampanjoiden ja myyntikanavien seurannassa ja hallinnoinnissa. Analyytikkona vastaat myös B2C:n puolelta dataan liittyvästä yhteistyöstä muiden yksiköiden kuten riskin ja talouden kanssa. Lisäksi avustat muissa päätöksentekoa tukevissa raportointitehtävissä, kuten myyntikanavien seurannassa ja hallinnoinnissa.

Hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen antaa korkeakoulututkinto esimerkiksi matemaattiselta tai kaupalliselta alalta. Olet aidosti utelias datan ja analytiikan suhteen, ja ymmärrät sen merkityksen liiketoiminnalle. Työskentelytapasi on analyyttinen ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, myös englanniksi. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä säikähdä kiirettä tai rutiineja. Olet valmis tarvittaessa hyppäämään myös mukavuusalueesi ulkopuolelle. Excelin vahva osaaminen ja aikaisempi kokemus SQL:stä on edellytys tehtävässä menestymisessä. Tilastollisten menetelmien, Python / R, SAS ja Power BI osaaminen lasketaan eduksi.

Meillä pääset kehittymään ja toteuttamaan itseäsi innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 7.6. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Usko Manniselta torstaina 28.5. klo 9-11 ja torstaina 4.6. klo 9-11 numerossa 050 570 2800.

Lue lisää ja hae

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä aukeaa osaamistasi vastaava tehtävä.

Lue lisää ja hae

​Santander työnantajana

Olemme kuin perheyritys. Meillä on ketterä organisaatio, jossa päätöksiä tehdään ripeästi ja eletään tilanteen mukaan. Matala hierarkia varmistaa sen, että jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja apua tarvittaessa. Joustavassa organisaatiossamme tehtävät ovat monipuolisia, ja sisäinen liikkuvuus on vilkasta.

Uudelle työntekijälle nimetään aina perehdyttäjä, joka auttaa häntä pääsemään nopeasti sisään Santanderin maailmaan. Järjestämme työntekijöille mahdollisuuksia tutustua myös toisten osastojen tehtäviin. Panostamme jatkuvasti esimiestyön kehittämiseen. Vaikka tavoitteet ovat kovat, toimistossamme nauru raikaa ja ilmapiiri on kannustava. Lue lisää meistä.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Mitä jos tulisit meille töihin?

Mitä jos tulisit meille töihin?

Illustration av en flicka med röd tröja som tittar i en dator

Rekrytointiprosessimme

​Lähetettyäsi meille hakemuksen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin hakemuksen perille saapumisesta. Tarkistathan siis hakulomaketta täyttäessäsi, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Tehtävään sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun yleensä kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Haastattelu kestää noin tunnin ja tehtävästä riippuen haastattelukierroksia voi olla useita. Haastattelun tarkoituksena on selvittää puolin ja toisin, kuinka osaaminen, kokemus ja toiveet kohtaavat. Yritykseemme voit tutustua kotisivuillamme.  Vastaamme myös mielellämme haastattelun aikana kysymyksiisi niin yrityksestä kuin työtehtävistäkin.

Pyydämme hakijoilta haastattelussa suosittelijoiden tiedot ja luvan olla yhteydessä heihin. Toisinaan apuna käytetään myös soveltuvuusarviointia, joiden tekemisessä käytämme Helsingissä sijaitsevaa psykologitoimistoa. Haastattelussa sinulle kerrotaan tarkemmin rekrytointiprosessin etenemisestä.

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste Santander Consumer Finance Oy:n työnhakijarekisterille ›