Rahoituksellesi vakuutus kätevästi meiltä

Varaudu ennalta muuttuviin tilanteisiin

sateenvarjo ikoni

Turvallista rahoitusta Lainaturvalla

Lainaturva -vakuutus auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, jos tulosi pienenevät vaikka tapaturmasta johtuvan sairausloman tai työttömyyden vuoksi.

Santander autovakuutus

Kun ostat auton osamaksulla, sinun tulee ottaa autollesi sekä liikenne- että kaskovakuutus. Helppo ja edullinen tapa on ottaa suoraan Santanderilta autovakuutus myyjäliikkeessä.

Maksuturva

Täältä löydät ohjeet miten toimia vahinkotilanteessa, jos sinulla on Maksuturva-vakuutus. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista

Millainen vakuutus minun pitää ottaa rahoitetulle ajoneuvolle?

Rahoitetulla ajoneuvolla on oltava liikennevakuutuksen lisäksi täyskaskovakuutus, joka sisältää osamaksuvakuutuksen. Omavastuu saa olla enintään 650 €. Voit ottaa vakuutuksen haluamastasi yhtiöstä. Tarjoamme sinulle myös mielellämme edullista Santander-Liikennekaskoa, kysy lisää myyjäliikkeestäsi tai asiakaspalvelustamme.

Millaisia Lainaturva-vakuutuksia Santander tarjoaa?

Tarjoamme vakuutusta ainoastaan yksityishenkilöille ja vakuutus on mahdollista saada sekä pää- että kanssavelalliselle. Tarjoamme kahta erilaista vakuutusta:

  • Lainaturva Plus – ​Voit hankkia Lainaturva Plus -vakuutuksen, jos olet työskennellyt vähintään 16 tuntia viikossa viimeisen vuoden ajan ja tämä jatkuu edelleen ja olet 18–64-vuotias
  • Lainaturva – Voit hankkia Lainaturva-vakuutuksen, jos olet ansiotyössä tai harjoitat yritystoimintaa vähintään 16 tuntia viikossa tai 64 tuntia kuukaudessa

Lainaturva-vakuutus voidaan lisätä kaikkiin tuotteisiimme ja vakuutusmaksut maksetaan normaalin kuukausierän yhteydessä.

Santander Lainaturva korvaa sinulle:

  • kuukausikorvauksen tapaturman tai sairauden aiheuttamasta sairauslomasta, enintään 1 500 €/kk
  • rahoitussopimuksesta kuolinpäivänä jäljellä olevan summan maksamisen, enintään 50 000 €.

Santander Lainaturva Plus korvaa sinulle:

  • kuukausikorvauksen työttömyyden varalta, enintään 1 500 €/kk
  • kuukausikorvauksen tapaturman tai sairauden aiheuttamasta sairauslomasta, enintään 1 500 €/kk
  • rahoitussopimuksesta kuolinpäivänä jäljellä olevan summan maksamisen, enintään 50 000 €.
Kuinka paljon Santander Lainaturva-vakuutukset maksavat?

Lainaturva-vakuutuksen hinta on sopimuskohtainen ja määräytyy sen hetkisen kuukausierän perusteella. Lainaturva Plus -tuotteella vakuutusmaksun hinta on 10% kuukausierästä ja Lainaturva-tuotteella 8,5% kuukausierästä. Esimerkiksi jos lyhennät lainaasi 50 euron kuukausierissä, on Lainaturva Plus-vakuutusmaksun hinta silloin 5 euroa.

Lainaturva Plus -tuotteella vakuutusmaksun hinta on aina 10% kuukausierästä ja Lainaturva-tuotteella 8,5% kuukausierästä, huolimatta siitä teetkö muutoksia sopimuksesi maksusuunnitelmaan.

Miten Lainaturva-vakuutuksen voi irtisanoa?

Lainaturva-vakuutukset tulee irtisanoa kirjallisella irtisanomisilmoituksella. Voit toimittaa vapaamuotoisen ilmoituksen verkkopalvelumme kautta skannattuna liitetiedostona Viestit -osiosta tai lähettää ilmoituksen postitse osoitteeseen:

Attn. Maksuturva

Santander Consumer Finance Oy

Risto Rytin tie 33

00570 HELSINKI

Ilmoituksessa tulee olla vakuutuksen irtisanomisilmoituksen lisäksi vakuutetun rahoituksen sopimusnumero, jossa vakuutus on, vakuutetun allekirjoitus ja nimenselvennys sekä päivämäärä ja paikka.

Mikäli sinulla ei ole skannausmahdollisuutta, voit esimerkiksi kirjoittaa yllä olevat tiedot paperille, ottaa paperista puhelimella kuvan ja lähettää kuvan meille liitetiedostona verkkopalvelun Viestit-osiosta.