Hammashoitolaina

Suunterveys on asia, josta ei kannata tiukan paikan tullen tinkiä. Jos jonot kunnalliseen ovat kuukausien mittaiset, kannattaa etsiä muita vaihtoehtoja. Santanderin laina auttaa, kun tarvitset apua kulujen kattamiseen. Lainaa saat haettua vaivattomasti verkossa.

hammashoitolaina, lainaa hammashoitoa varten
lääkäri kuvitus

Lainaa hammashoitoon?

Kunnallisen hammashoitoon joutuu monesti jonottamaan kuukausia. Yksityiseen hammaslääkäriin turvautuminen onkin yleensä nopeampaa ja vaivattomampaa. Esteettisissä hammashoidoissa, kuten hampaiden valkaisussa, yksityinen on usein ainoa vaihtoehto.*

Hammashoito yksityisellä on kuitenkin kallista.* Esimerkiksi hammasimplantin hinta voi nousta hyvinkin korkeaksi ja rahoitus saattaa kaivatulla hetkellä uupua. Ratkaisu hammashoidon rahoitukseen voi olla laina. Santanderilta voi hakea lainaa hammashoitoa varten 2000 eurosta ylöspäin nopealla aikataululla ilman vakuutta tai takaajaa. 

Älä siis anna rahoituksen puutteen estää hammashoitoon hakeutumista, vaan pidä huolta suusi terveydestä. Hammashoito on erinomainen sijoitus terveytesi hyväksi, eivätkä suun ongelmat usein parane odottamalla.

Suomessa asiakkaita tällä hetkellä yli 184 000

Olemme toimineet Suomessa jo vuodesta 2007. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Kolme neljästä asiakkaastamme suosittelisi Santanderia muille (Vuoden 2023 NPS 52,9)

Kotimainen osaaminen - globaali tuki

Olemme osa kansainvälistä Grupo Santander konsernia. Pohjoismaissa työllistämme 1400 rahoitusalan ammattilaista. Suomessa tarjoamme palveluita paikallisiin tarpeisiin.

Vastuullista luotonantoa

Teemme lainan luottopäätökset harkitusti ja arvioimme asiakkaan maksukyvyn aina perusteellisesti. Tavoitteemme on estää asiakkaiden ylivelkaantuminen ja maksuvaikeudet.

Lainan hinnoittelu

Lainan määrä Avausmaksu Viitekorko + marginaali
 2 000 – 5000 € 0 3kk Euribor* + 9,90 %-yksikköä
5001 – 20 000 € 49 € 3kk Euribor* + 9,00 %-yksikköä
20 001–40 000 € 49 € 3kk Euribor* + 8,00 %-yksikköä
40 001–50 000 € 49 € 3kk Euribor* + 5,00 %-yksikköä


 *3 kk Euribor (365) 3,937 % 2.4.2024. Yli 5000 euron lainasummilla on perustamismaksu 49 € ja tilinhoitomaksu 8 €/kk. 5000 euroa ja sitä pienemmillä lainoilla tilinhoitomaksu 6 €/kk.

 • Todellinen vuosikorko on 17,37 % kun lainasumma on 5 000 € ja laina-aika 60 kk.
 • Todellinen vuosikorko on 14,57 % kun lainasumma on 20 000 € ja laina-aika 120 kk.
 • Todellinen vuosikorko on ​13,04 % kun lainasumma on 40 000 € ja laina-aika 120 kk.
 • Todellinen vuosikorko on 9,66 % kun lainasumma on 50 000 € ja laina-aika 120 kk. 
kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainasta

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Käsittelemme lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti ja olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen lainan hakemisen yhteydessä, tarvitsemme sinulta vielä liitteet lopullista päätöstä varten. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitsemme dokumentin ansiotuloistasi. Liitteiden lähetys onnistuu verkkopalvelussamme.

Jos et ole vielä allekirjoittanut hakemustasi, voit tehdä sähköisen allekirjoituksen milloin tahansa verkkopalvelussamme.

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi, nimissäsi olevalle pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille. Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Voiko lainaa lyhentää sovittua nopeammin?

Voit halutessasi lyhentää lainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän. Ylimääräinen suoritus ei vaikuta tulevien kuukausierien suuruuteen, vaan pienentää jäljellä olevan lainan määrää. Maksat siis seuraavassa kuussa jälleen normaalin kuukausierän. Ylimääräiset suoritukset pienentävät lainan korkokustannuksia sekä lyhentävät laina-aikaa. Jos haluat maksaa koko jäljellä olevan lainasumman ennenaikaisesti, tarkista tarkka maksettava summa verkkopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mistä jäljellä olevan lainan määrän voi tarkistaa?

Jokaisessa laskussa on ilmoitettu jäljellä oleva pääoman määrä laskutuspäivänä. Pääoman määrä laskutuspäivänä ei ole sama kuin lainan loppusumma. Tarkan jäljellä olevan lainan määrän voit tarkistaa verkkopalvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Esimerkki lainasta suurimmalla mahdollisella korolla

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 102,00 €
Laina-aika 2 vuotta (24 erää)
Korko 13,84 % (3 kk Euribor (365) 3,937 % (2.4.2024) + 9,9 prosenttiyksikön marginaali)
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 22,04 %
Lainakustannukset yht. 444,99 €
Maksettava kokonaismäärä 2444,99 €

 

Todellisessa vuosikorossa ja lainakustannuksissa on huomioitu koron lisäksi lainan perustamismaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 6 €/kk

Laske hammashoitolainan todellinen vuosikorko

Kuin minkä tahansa muun lainan tapauksessa, kannattaa laina mitoittaa omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi. Lainaa hakiessa on tärkeää kartoittaa erityisesti lainasumma, laina-aika sekä lainan todellinen vuosikorko. Nämä kaikki on helppo laskea Santanderin lainalaskurin avulla.

Syötä lainalaskuriin haluamasi lainasumma alkaen 2000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Seuraavaksi valitse sopiva laina-aika. Haettavissa oleva laina-aika vaihtelee lainan suuruuden mukaan. Lyhyimmät lainat ovat pituudeltaan kaksi vuotta. Tämän lisäksi myönnämme isommille, yli 10 000 euron lainoille jopa 15 vuotta takaisinmaksuaikaa. Lainalaskuri kertoo kätevästi, mikä on lainan todellinen vuosikorko. Lainan todellinen vuosikorko on tärkeä tekijä, joka määrittää miten paljon laina loppujen lopuksi tulee maksamaan.

Kun olet laskenut itsellesi sopivan lainan hammashoidon rahoittamiseen, voit hakea lainaa verkon välityksellä Santanderin verkkopalvelusta. Verkossa hoidat helposti myös lainan hallinnoimisen sekä takaisinmaksun. Hae halutessasi lainalle lyhennysvapaita kuukausia tai maksa lainaa sovittua kuukausierää nopeammin. Myös koko jäljellä olevan lainan maksaminen kerralla onnistuu täysin ilman ylimääräisiä kuluja.

Voit hakea hammashoitolainaa Santanderin avulla

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia hammashoidon rahoittamiseen voi hakea kätevästi Santanderin verkkopalvelun välityksellä. 

Lainanhaku on jaettu kolmeen vaiheeseen:

 1. Hae lainaa verkossa ja täytä kaikki tarvittavat tiedot lainanhakua varten.
 2. Jotta voimme tehdä lainapäätöksen ja myöntää lainan, tarvitsemme tietyt liitteet, kuten kopion palkkalaskelmasta. Lähetä myös nämä verkkopalvelussa.
 3. Lopuksi hakemasi laina hammashoitoon toimitetaan tilillesi, kun kaikki on sopimuksesi sekä liitteiden puolesta kunnossa. Parhaimmillaan saat lainan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana, kun laina on hyväksytty.

Lue lisää lainan hakemisesta. Otathan myös huomioon lainan hakemiselle asetetut ehdot, kuten riittävän iän sekä vakaan tulotason.

Mihin tarkoitukseen hammashoitolainaa voi hakea?

Hampaiden terveys on asia, josta ei kannata tinkiä. Vaikka moni voi aliarvioida hampaiden merkityksen hyvinvoinnille ja laiminlyödä niiden huolenpidon, terveet hampaat ja suu ovat tärkeä osa koko kehon hyvinvointia. Tässä muutamia toimenpiteitä ja vaivoja, joiden hoitamiseen hammashoitolaina voi tulla tarpeeseen:

 • Lohjennut hammas
 • Hammasimplantti
 • Purentavian korjaaminen
 • Hammasraudat
 • Ientulehduksen hoitaminen
 • Hampaiden valkaisu
 • Ikenien hoitaminen

Hammasremontin hinta riippuu paljon itse operaatiosta, joten hampaiden hoitoa varten on hyvä olla joustava hammashoitolaina luotettavalta lainanantajalta. Santander myöntää lainaa hammashoitoon 2000 eurosta alkaen joustavalla takaisinmaksuajalla.

Moni saattaa lykätä hammaslääkäriin hakeutumista hammashoidon korkeiden kustannusten tai rahoituksen puutteen vuoksi. Vaikka hammashoito voi olla yksityisellä puolella kallista, on se usein käytännöllisin tai ainoa vaihtoehto. Hammashoitoon menemistä ei kuitenkaan kannata pitkittää turhaan, sillä suun ongelmat voivat vain pahentua ajan kanssa. Muista, että hammashoito on erinomainen sijoitus hyvinvointisi parhaaksi.