Laina, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

​​Suunnitteletko kodin remonttia vai pitäisikö auto korjata? Joskus tärkeiden, arkea helpottavien asioiden hankintaan tarvitaan rahoitusapua. Meiltä voit hakea lainaa vaivattomasti ja turvallisesti suunnitelmasi toteuttamiseen.

Illustration man med röda byxor åker segway

Lainaa 2000-50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Hae helposti ja nopeasti netistä

Voit hakea lainaa netistä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat rahat tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen.

Lainan korko alkaen 4,45 %

Korko riippuu lainasummasta ja vaihtelee 4,45% – 9,35 % (ksl:n mukainen todellinen vuosikorko 4,91 % – 16,94 %).

Maksuaika jopa 15 vuotta

Valitse itsellesi sopiva takaisinmaksuaika 2-15 vuoden välillä. Yli 10 000 euron lainan maksuaika voi olla jopa 15 vuotta .

Lainan hinnoittelu

Lainan määrä Avausmaksu Viitekorko + marginaali
 2 000 – 5000 € 0 3kk Euribor* + 9,90 %-yksikköä
5001 – 20 000 € 49 € 3kk Euribor* + 9,00 %-yksikköä
20 001–40 000 € 49 € 3kk Euribor* + 8,00 %-yksikköä
40 001–50 000 € 49 € 3kk Euribor* + 5,00 %-yksikköä


 *3 kk Euribor (365) -0,550 % 30.9.2021. Yli 5000 euron lainasummilla on perustamismaksu 49 € ja tilinhoitomaksu 8 €/kk. 5000 euroa ja sitä pienemmillä lainoilla tilinhoitomaksu 6 €/kk.

  • Todellinen vuosikorko on 12,43 % kun lainasumma on 5 000 € ja laina-aika 60 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 9,65 % kun lainasumma on 20 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on ​8,15 % kun lainasumma on 40 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 4,91 % kun lainasumma on 50 000 € ja laina-aika 120 kk. 

Lainan takaisinmaksuaika

Laina-aika määräytyy haettavan lainasumman mukaan. 2 000–5 000 euron suuruisten lainojen maksuaika on valintasi mukaan 2-5 vuoden välillä. 5 000 - 10 000 euron lainoissa takaisinmaksuaika on 2-10 vuoden välillä ja yli 10 000 euron lainoissa maksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Vaikka valitsisitkin pidemmän maksuajan, voit koska tahansa maksaa lainasi osittain tai kokonaan takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. Voit tehdä verkkopankkiisi e-laskusopimuksen Santanderin kanssa, jolloin lainan takaisinmaksusta tulee vaivattomampaa. Lue lisää lainan takaisinmaksusta.

Lainan hakemisen edellytykset

Jotta voit hakea lainaa, sinun tulee täyttää alla olevat edellytykset. 

  • olet vähintään 24-vuotias
  • asut pysyvästi Suomessa
  • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
  • tulosi ennen veroja ovat vähintään 1500 euroa kuukaudessa (18 000 euroa vuodessa)

Huomioithan, että lainapäätös tehdään kokonaisarviona hakijan tietojen perusteella. ​Yli 20 000 euron lainan hakijoilta edellytetään vakaata tulotasoa sekä omistusasuntoa. Asuntoa ei käytetä lainan vakuutena. ​Olethan myös lukenut lainaehdot?

Näin haet lainaa

Mietityttääkö, miten lainaa haetaan?

Illustration av en flicka med svart hår som håller i en ipad

Mihin eri tarkoituksiin saatat tarvita lainaa?

koti icon

Katso millaisiin tarpeisiin lainaa haetaan

Lainaa otetaan esimerkiksi kodin hankintoja, auton vaihtoa sekä korjausta tai venettä varten.

kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainasta

Kuinka toimitan liitteet, kun olen tehnyt lainahakemuksen ja saanut alustavasti myönteisen päätöksen?

Liitteiden lähetys onnistuu tietoturvallisesti ja sähköisesti verkkopalvelussamme. Verkkopalveluumme pääset kirjautumaan joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Et siis tarvitse erillisiä tunnuksia liitteiden lähettämistä varten. Nopeutat lainahakemuksesi käsittelyä palauttamalla kaikki tarvittavat liitteet samalla kertaa.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen liitteisiin, sopimuksen allekirjoitukseen tai käsittelyn etenemiseen, olethan yhteydessä hakemuspalveluumme. Palvelemme tiistaista perjantaihin klo 12-16 numerossa (09) 8564 5237.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Käsittelemme lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti ja olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen lainan hakemisen yhteydessä, tarvitsemme sinulta vielä liitteet lopullista päätöstä varten. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitsemme dokumentin ansiotuloistasi. Liitteiden lähetys onnistuu verkkopalvelussamme.

Jos et ole vielä allekirjoittanut hakemustasi, voit tehdä sähköisen allekirjoituksen milloin tahansa verkkopalvelussamme.

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi, nimissäsi olevalle pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille. Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Miten tarkistan rahoitukseni loppuvelan määrän?

AJONEUVORAHOITUS

Pääset katsomaan loppuvelan määrän kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Vaikka loppuvelan tarkistaminen verkkopalvelussa edellyttää tiedon antamista maksajasta, ei se kuitenkaan edellytä loppuvelan maksamista. Voit siis aina halutessasi tarkistaa loppuvelan määrän. Jäljellä olevaan pääomaan lisätään mahdolliset sopimuksen mukaiset/avoinna olevat käsittely- ja viivästyskulut, korko seuraavaan eräpäivään asti, mahdolliset muut kulut sekä katkaisumaksu. Verkkopalvelusta saatava loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut.

LAINA

Jokaisessa laskussa on ilmoitettu jäljellä oleva pääoman määrä laskutuspäivänä. Pääoman määrä laskutuspäivänä ei ole sama kuin lainan loppuvelka. Loppuvelan määrän pääset katsomaan kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka.

OSTORAHOITUS

Pääset katsomaan loppuvelan määrän kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Jäljellä olevaan pääomaan lisätään mahdolliset sopimuksen mukaiset/avoinna olevat käsittely- ja viivästyskulut, korko seuraavaan eräpäivään asti sekä mahdolliset muut kulut. Verkkopalvelusta saatava loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut.

Voinko saada lyhennysvapaita kuukausia?

AJONEUVORAHOITUS

Vuodessa voit saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta, edellyttäen että rahoitussopimuksesi on ollut voimassa vähintään kuusi kuukautta. Voit hakea lyhennysvapaita kuukausia suoraan verkkopalvelustamme. Lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu sekä mahdollinen vakuutus veloitetaan normaalisti seuraavana eräpäivänä.

Myönnämme lyhennysvapaita yksityisasiakkaille ja toiminimille.

LAINA

Voit saada lainallesi vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Lyhennysvapaista kuukausista voit sopia asiakaspalvelumme kanssa hakemusvaiheessa.

Mikäli sinulla on jo laina meiltä, voit hakea lyhennysvapaita kuukausia suoraan verkkopalvelustamme. Lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu laskutetaan seuraavan laskusi yhteydessä. Seuraavan kuukauden laskusi voi olla suurempi, mikäli lyhennysvaapan kuukauden ja tätä seuraavan kuukauden korkojen ja kulujen summa ylittää normaalisti maksettavan kuukausieräsi suuruuden.

Huomioithan, että lyhennysvapaiden myöntäminen edellyttää, että edellisen kuukauden lasku on maksettu ajallaan.

OSTORAHOITUS

Voit saada vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Voit hakea lyhennysvapaita kuukausia suoraan verkkopalvelustamme. Lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu sekä mahdollinen vakuutus veloitetaan normaalisti eräpäivänä. Lyhennysvapaista kuukausista veloitamme palvelumaksuhinnastomme mukaisen kulun.

Lainaturva suojaa ikäviltä yllätyksiltä

Lainaturva -vakuutuksen avulla saat lainasi takaisinmaksuun turvaa, joka auttaa sinua hoitamaan rahoitussopimuksesi kuukausieriä, mikäli tulosi pienenevät esimerkiksi tapaturmasta johtuvan sairausloman tai työttömyyden vuoksi.

Esimerkki lainasta suurimmalla mahdollisella korolla

Lainasumma 2 000 €
Kuukausierä 98,00 €
Laina-aika 2 vuotta (24 erää)
Korko 9,35 % (3 kk Euribor (365) -0,55 % (30.9.2021) + 9,9 prosenttiyksikön marginaali)
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 16,94 %
Lainakustannukset yht. 344,58 €
Maksettava kokonaismäärä 2344,58 €

 

Todellisessa vuosikorossa ja lainakustannuksissa on huomioitu koron lisäksi lainan perustamismaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 6 €/kk

sanasto icon

Lainasanasto

Finanssi- ja pankkialalla käytetään toisinaan vaikeita termejä. Lainasanastostamme löydät käytetyimmät termit ja selitykset niille. 

Tutustu lainasanastoon

Onko sinulla jo olemassa oleva Santander laina?

Koko liiketoimintamme perustuu vastuulliseen luotonantoon

Haluamme olla varmoja siitä, että asiakkaidemme taloudellinen kantokyky ei ole vaakalaudalla ottaessaan lainaa. Tutustu tarkemmin alta olevasta linkistä, mitä vastuullinen luotonanto käytännössä tarkoittaa.