Ekologinen vastuu

Banco Santander on sitoutunut ympäristönsuojeluun ja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Tunnistamme, että yrityksemme vaikuttaa ympäristöön, jossa toimimme. Siksi uskomme, että yrityksillä on vastuu antaa takaisin maailmalle siitä, mitä siltä on saanut. Työskentelemme sen eteen, että ymmärtäisimme ja voisimme seurata sekä mitata paremmin sitä jälkeä, jonka jätämme ympäristöömme.

kasvi icon

Olemme tietoisia vaikutuksestamme toimintaympäristöömme

Banco Santander valittiin tänä vuonna maailman vastuullisimmaksi pankiksi Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksin (DJSI) mukaan. 

Ilmastokumppani

Santander toimii Helsinki Ski Weeks -tapahtuman virallisena ilmastokumppanina. Haluamme tekojen kautta pienentää hiilidioksidipäästöjä ja mahdollistaa hiihtämisen eteläisessä Suomessa myös tulevaisuudessa.

Kohti ympäristöystävällisempää autoilua

Suomessa Santander haluaa auttaa ihmisiä pienentämään heidän hiilijalanjälkeään. Teemme sen tarjoamalla ja kehittämällä innovatiivisia liikkumisen ratkaisuja. Lanseerasimme uuden Green All in One –palvelun, jonka avulla asiakkaamme voivat edullisesti mitätöidä autonsa päästöt. Palvelussa autoilun tuottamat hiilidioksidipäästöt mitätöidään ostamalla päästöoikeuksia päästökauppajärjestelmästä. Päästökauppa on EU:n tärkein työkalu ilmastonmuutoksen hillintään, jossa Euroopan suurimmat päästölähteet saavat päästää hiilidioksidia vain hankkimiensa päästöoikeuksien verran. Palvelumaksuasi vastaan markkinoilta poistettu päästöoikeus siis vähentää saatavilla olevien päästöoikeuksien määrää EU:ssa. Yhteistyökumppanimme CO2Esto on VTT:n asiantuntijoiden perustama, jolla on käytössään ainutlaatuinen päästöjen kompensointipalvelu, joka toimii EU:n päästökauppajärjestelmän kautta.