Santander sponsorina

Meillä Santanderilla on pitkä historia sponsoroinnissa. Olemme olleet tukemassa niin maailman suurimpia jalkapallosarjoja kuin pieniä paikallisjoukkueitakin. Sponsorointi on ollut ja tulee olemaan iso osa Santanderin näkyvyyttä, mutta myös tapamme tehdä merkityksellisiä tekoja.

Haluamme osaltamme tukea lajeja ja harrastajia sekä tehdä asioista mahdollisia. Jos voimme mahdollistaa lasten ja perheiden pääsyn hiihtämään talvella neljäksi viikoksi Helsingin keskustaan, tartumme ehdottomasti tilaisuuteen! 

Polkupyöriä kiasma santander huolto
Illustration av en fotbollsspelare i röd tröja

Scuderia Ferrari

Santanderin paluu Scuderia Ferrarin kumppaniksi on iso askel Formula 1:n vastuullisuuskehitykselle. Hiilijalanjäljen pienentäminen on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista Formula 1:ssä, jonka tavoite on olla hiilineutraali vuonna 2030. Yhteistyön myötä Santander tulee tarjoamaan Scuderia Ferrarille ratkaisuja, jotka edistävät tiimin pyrkimyksiä saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä. Lisäksi Santanderin logo tulee näkymään autoissa, ajohaalareissa ja muissa asusteissa.

En Svensk Klassiker

Olemme sponsoroineet "ruotsalaista klassikkoa" jo vuodesta 2015. Klassikoksi kutsutaan neljän suuren pitkän matkan kilpailun yhdistelmää. Klassikkoon kuuluvat Vasaloppet (90km hiihto), Vätternrundan (300km pyöräily), Vansbrosimningen (3km uinti) ja Lidingöloppet (30km maastojuoksu). Santanderin brändilähettiläänä En Svensk Klassikerissa toimivat hiihtäjälegenda Johan Olson sekä triatlonisti Annie Thóren. Lisää tietoa tekemisestä löydät Instagramista @minklassiker.

Norjan palloliitto

Rakkaus jalkapalloon alkaa pienestä. Sponsorointimme Norjassa keskittyy 3 vs. 3 liigaan. Järjestämme yhdessä palloliiton kanssa 3 vs. 3 jalkapalloturnauksia 6- 7 vuotiaille kattavasti ympäri Norjaa. Tavoitteena on saada lapset liikkeelle hauskan pelimuodon avulla. 

Santander Cup

Tanskassa sponsoroimme käsipalloa miesten ja naisten finaaliturnauksessa - Santander Final4. Olemme olleet mukana jo vuodesta 2016 ja pyrkineet kehittämään tapahtumaa ja käsipalloa lajina. Final4 onkin nykyään jo Tanskan suurin käsipallotapahtuma. Käsipallo saattaa Suomessa olla melko pientä, mutta Tanskassa käsipallo on kuin jääkiekko Suomessa. Kun Tanskan käsipallojoukkue voittaa mestaruuden, on luvassa "torille" menoa ja joukkue joutuu kulkemaan poliisisaattueessa.