Ostorahoitus auttaa toteuttamaan suunnitelmasi

Santander Ostorahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin hankinnat.

remontti
Illustration kvinna med röd tröja bär shoppingpåsar

Ostorahoitus pähkinänkuoressa

 • Kortiton rahoitustapa 300-40 000 euron hankinnoille
 • Voit rahoittaa koko hankinnan tai vain osan siitä
 • Haetaan aina tiettyä tuotetta tai palvelua varten
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Avausmaksu aina 0 €
 • Kiinteä korko ja kuukausierä
 • Maksuaikaa jopa 15 vuotta
 • Ennakkohakemuksen voi tehdä valmiiksi verkossa

Miksi valita Ostorahoitus?

Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Joustava Ostorahoitus mahdollistaa esimerkiksi remontin, terveyspalvelun tai ajoneuvon hankinnan aina 40 000 euroon asti. Isojen hankintojen lisäksi Ostorahoituksella voit tehdä myös pienempiä hankintoja 300 eurosta alkaen.

Kun valitset maksutavaksi Ostorahoituksen, voit valita sinulle sopivan kuukausierän. Koko laina-ajan samana pysyvä kuukausierä ja korko tuovat turvallisuutta taloudelliseen tilanteeseesi. Ostorahoituksen avausmaksu on aina 0 euroa etkä tarvitse vakuuksia, takaajia tai käsirahaa. 

Ostorahoitushakemuksen voit tehdä suoraan ostotilanteessa jälleenmyyjällämme tai hakea luottopäätöksen näppärästi jo ennakkoon yhteistyökumppaneidemme verkkosivujen kautta.

Ostorahoituksen edut

 • Nopeaa ja helppoa – osta nyt, maksa myöhemmin
 • Kiinteä kuukausierä – tiedät kuukausimenot etukäteen
 • Avausmaksu aina 0 euroa
 • Turvallinen ja läpinäkyvä
 • Et maksa mitään etukäteen

Hae luottopäätös vaikka kotisohvaltasi

Useimmilla yhteistyökumppaneillamme on verkkosivuillaan mahdollisuus hakea ostorahoitukselle luottopäätös näppärästi ennakkoon. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista. Sähköinen ja mobiiliystävällinen palvelumme takaa helpon ja luotettavan tavan hakea ostorahoitusta sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankinnan koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan aina myyjäliikkeen toimesta tuotteen tai palvelun toimituksen yhteydessä toteutuneen kauppasumman mukaisesti.

kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ostorahoituksesta

Miten haen Ostorahoitusta?

Voit hakea ostorahoitusta sitä tarjoavista myyjäliikkeistä. Usean liikkeen verkkosivuilta voi myös hakea ennakkopäätöksen rahoitukselle, jolloin valmis päätös odottaa sinua liikkeessä.

Huomioithan, että rahoitus kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Ostorahoitushakemukseni on hyväksytty, miten toimin?

Kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen, voit tehdä haluamasi hankinnan. Ilmoita vain hyväksytystä päätöksestä myyjäliikkeessä hankintaa tehdessäsi. Rahoituksen lopullinen summa tarkentuu ostosi lopullisen summan mukaan.

Voinko saada lyhennysvapaita kuukausia?

AJONEUVORAHOITUS

Vuodessa voit saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta, edellyttäen että rahoitussopimuksesi on ollut voimassa vähintään kuusi kuukautta. Voit hakea lyhennysvapaita kuukausia suoraan verkkopalvelustamme. Lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu sekä mahdollinen vakuutus veloitetaan normaalisti seuraavana eräpäivänä.

Myönnämme lyhennysvapaita yksityisasiakkaille ja toiminimille.

LAINA

Voit saada lainallesi vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Lyhennysvapaista kuukausista voit sopia asiakaspalvelumme kanssa hakemusvaiheessa.

Mikäli sinulla on jo laina meiltä, voit hakea lyhennysvapaita kuukausia suoraan verkkopalvelustamme. Lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu laskutetaan seuraavan laskusi yhteydessä. Seuraavan kuukauden laskusi voi olla suurempi, mikäli lyhennysvaapan kuukauden ja tätä seuraavan kuukauden korkojen ja kulujen summa ylittää normaalisti maksettavan kuukausieräsi suuruuden.

Huomioithan, että lyhennysvapaiden myöntäminen edellyttää, että edellisen kuukauden lasku on maksettu ajallaan.

OSTORAHOITUS

Voit saada vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Voit hakea lyhennysvapaita kuukausia suoraan verkkopalvelustamme. Lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu sekä mahdollinen vakuutus veloitetaan normaalisti eräpäivänä. Lyhennysvapaista kuukausista veloitamme palvelumaksuhinnastomme mukaisen kulun.

Miten tarkistan rahoitukseni loppuvelan määrän?

AJONEUVORAHOITUS

Pääset katsomaan loppuvelan määrän kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Vaikka loppuvelan tarkistaminen verkkopalvelussa edellyttää tiedon antamista maksajasta, ei se kuitenkaan edellytä loppuvelan maksamista. Voit siis aina halutessasi tarkistaa loppuvelan määrän. Jäljellä olevaan pääomaan lisätään mahdolliset sopimuksen mukaiset/avoinna olevat käsittely- ja viivästyskulut, korko seuraavaan eräpäivään asti, mahdolliset muut kulut sekä katkaisumaksu. Verkkopalvelusta saatava loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut.

LAINA

Jokaisessa laskussa on ilmoitettu jäljellä oleva pääoman määrä laskutuspäivänä. Pääoman määrä laskutuspäivänä ei ole sama kuin lainan loppuvelka. Loppuvelan määrän pääset katsomaan kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka.

OSTORAHOITUS

Pääset katsomaan loppuvelan määrän kätevästi verkkopalvelustamme suoraan etusivulta klikkaamalla Tarkista loppuvelka. Jäljellä olevaan pääomaan lisätään mahdolliset sopimuksen mukaiset/avoinna olevat käsittely- ja viivästyskulut, korko seuraavaan eräpäivään asti sekä mahdolliset muut kulut. Verkkopalvelusta saatava loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut.

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan Ostorahoituksen palveluhinnastoa. 

Sopimusehdot

Alta pääset tarkastelemaan Ostorahoituksen sopimusehtoja.