Ostorahoitus auttaa toteuttamaan suunnitelmasi

Santander Ostorahoituksella voit maksaa sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin hankinnat.

remontti
Illustration kvinna med röd tröja bär shoppingpåsar

Ostorahoitus pähkinänkuoressa

 • Kortiton rahoitustapa 300-40 000 euron hankinnoille
 • Voit rahoittaa koko hankinnan tai vain osan siitä
 • Haetaan aina tiettyä tuotetta tai palvelua varten
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Avausmaksu aina 0 €
 • Kiinteä korko ja kuukausierä
 • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 • Ennakkohakemuksen voi tehdä valmiiksi verkossa

Miksi valita Ostorahoitus?

Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Joustava Ostorahoitus mahdollistaa esimerkiksi remontin, terveyspalvelun tai ajoneuvon hankinnan aina 40 000 euroon asti. Isojen hankintojen lisäksi Ostorahoituksella voit tehdä myös pienempiä hankintoja 300 eurosta alkaen.

Kun valitset maksutavaksi Ostorahoituksen, voit valita sinulle sopivan kuukausierän. Koko laina-ajan samana pysyvä kuukausierä ja korko tuovat turvallisuutta taloudelliseen tilanteeseesi. Ostorahoituksen avausmaksu on aina 0 euroa etkä tarvitse vakuuksia, takaajia tai käsirahaa. 

Ostorahoitushakemuksen voit tehdä suoraan ostotilanteessa jälleenmyyjällämme tai hakea luottopäätöksen näppärästi jo ennakkoon yhteistyökumppaneidemme verkkosivujen kautta.

Ostorahoituksen edut

 • Nopeaa ja helppoa – osta nyt, maksa myöhemmin
 • Kiinteä kuukausierä – tiedät kuukausimenot etukäteen
 • Avausmaksu aina 0 euroa
 • Turvallinen ja läpinäkyvä
 • Et maksa mitään etukäteen

Hae luottopäätös vaikka kotisohvaltasi

Useimmilla yhteistyökumppaneillamme on verkkosivuillaan mahdollisuus hakea ostorahoitukselle luottopäätös näppärästi ennakkoon. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista. Sähköinen ja mobiiliystävällinen palvelumme takaa helpon ja luotettavan tavan hakea ostorahoitusta sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankinnan koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan aina myyjäliikkeen toimesta tuotteen tai palvelun toimituksen yhteydessä toteutuneen kauppasumman mukaisesti.

kysymysmerkki

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ostorahoituksesta

Miten haen Ostorahoitusta?

Voit hakea ostorahoitusta sitä tarjoavista myyjäliikkeistä. Usean liikkeen verkkosivuilta voi myös hakea ennakkopäätöksen rahoituksellesi, jolloin valmis päätös odottaa sinua liikkeessä. 

Huomioithan, että rahoitus kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. – lopullinen lainasumma tarkistetaan aina toimenpiteen oikean hinnan mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Tuleeko minulle kuluja siitä, että maksan rahoituksen aiemmin pois?

Korot ja kulut maksat vain loppusumman maksupäivään asti. Tarkista aina Santanderin asiakaspalvelusta tai Santanderin verkkopalvelusta jäljellä oleva pääoma korkoineen ennen poismaksua. Mitään ylimääräistä kulua ei tule ennenaikaisesta poismaksusta.

Voinko maksaa rahoituksen aikaisemmin pois tai isompaa erää?

Voit halutessasi maksaa sovittua suuremman kuukausierän. Ylimääräinen suoritus ei lähtökohtaisesti vaikuta tulevien kuukausierien suuruuteen, vaan pienentää jäljellä olevan lainan määrää. Näin ollen ylimääräiset suoritukset pienentävät mahdollisia korkokustannuksia sekä lyhentävät laina-aikaa.

Jos haluat maksaa koko jäljellä olevan lainasumman ennenaikaisesti, muista tarkistaa loppuvelan summa Santanderin verkkopalvelussa tai ota yhteyttä Santanderin asiakaspalveluun. Santanderin asiakaspalvelu kertoo sinulle lainasi loppusumman korkoineen ja kuluineen sovitulle maksupäivälle.

Palveluhinnasto

Alta pääset tarkastelemaan Ostorahoituksen palveluhinnastoa. 

Sopimusehdot

Alta pääset tarkastelemaan Ostorahoituksen sopimusehtoja.