Santander Consumer Finance

Toimintamme perusajatus on auttaa ihmisiä ja yrityksiä toteuttamaan suunnitelmansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Santander Suomessa

Santander Consumer Finance Oy on rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007. Tarjoamme yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Toimimme edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.

4 faktaa Santanderista Suomessa

  • Suomessa meillä on asiakkaita yli 184 000.
  • Laaja yhteistyöverkostomme kattaa koko Suomen.
  • Olemme Suomen johtava autorahoittaja.
  • Päivittäin Suomen teillä liikkuu yli 170 000 Santanderin rahoittamaa ajoneuvoa.
lentokone icon

Santander maailmalla

Santander Consumer Finance Oy on osa kansainvälistä Santander-konsernia, joka on perustettu vuonna 1857. Santander on euroalueen suurin finanssiryhmä ja yksi maailman suurimmista ja vakavaraisimmista pankeista. Toimintaa on yli 40 maassa niin Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa kuin Aasiassakin. Santander työllistää yli 200 000 pankki- ja rahoitusalan ammattilaista, jotka palvelevat yli 130 miljoonaa asiakasta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Suomen Santander on osa Nordic-organisaatiota yhdessä Norjan, Ruotsin ja Tanskan kanssa ja toimimme keskenämme tiiviissä yhteistyössä. Pohjoismaissa Santander on erikoistunut auto- ja kuluttajarahoituspalveluihin. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Oslossa.

5 faktaa Santanderista kansainvälisesti

  • Olemme voittaneet 3 kertaa maailman parhaan pankin palkinnon.
  • Pohjoismaissa olemme markkinajohtaja autorahoituksessa sekä nopeimmin kasvava toimija kuluttajarahoituksessa.
  • Santander sponsoroi Scuderia Ferrari F1 tallia sekä Espanjan La Ligaa.
  • Taseemme on lähes 1300 miljardia euroa. 
  • Olemme kehittäneet pitkään Santander yliopisto -ohjelmaa, jossa on mukana yli 1100 partneriyliopistoa ja tutkimuskeskusta yli 20 maassa. Tavoitteena on tukea yliopistojen roolia yhteiskunnan kehittäjänä. 

Voit tutustua Santanderin kansainvälisiin sivuihin osoitteessa santander.com.

Investor Relations

Paikallinen rahoittaja espanjalaisilla juurilla

Palvelemme yli 130 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti ja työllistämme yli 200 000 työntekijää. Aloitimme toiminnan Suomessa 2007 ja olemme palvelleet täällä  jo satojatuhansia asiakkaita.

Laaja yhteistyöverkostomme kattaa koko Suomen. Päivittäin Suomen teillä liikkuu noin 170 000 Santanderin rahoittamaa ajoneuvoa.