Mökkilaina

Haaveiletko kesämökistä tai kaipaako mökkisi remonttia? Santanderin mökkilainalla rahoitat mökin hankinnan tai remontin nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea 2000 - 50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Mökkilaina helposti ja luotettavasti

Hae mökkilainaa meiltä kätevästi verkossa. Käsittelemme lainahakemuksesi pikaisesti ja luottamuksellisesti. 

Lainaa 2000-50 000 €

Mökkilainaa voi hakea 2 000 eurosta alkaen aina 50 000 euroon asti ilman vakuutta tai takaajia.

Vastuullista luotonantoa

Teemme lainan luottopäätökset harkitusti ja arvioimme asiakkaan maksukyvyn aina perusteellisesti. Tavoitteemme on estää asiakkaiden ylivelkaantuminen ja maksuvaikeudet.

Maksuaika jopa 15 vuotta

Valitse itsellesi sopiva takaisinmaksuaika 2-10 vuoden välillä. Yli 10 000 euron lainan maksuaika voi olla 15 vuotta.

Mökkilainalla toteutat kesämökkiunelmasi

Haaveiletko omasta kesämökistä tai kaipaako nykyinen mökkisi remonttia? Santanderin mökkilainalla rahoitat kesämökkiunelmasti nopeasti ja luotettavasti. Voit hakea meiltä lainaa 2000 - 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen nettilomakkeella on helppoa ja käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

Kesämökki on monelle suomalaiselle paikka, johon liittyy paljon rakkaita lapsuusmuistoja. Kesälomat järven rannalla, kalaverkkojen kokeminen, uudet perunat ja juhannustaiat ovat kaikki asioita, jotka moni liittää juuri kesämökkiin. Ei siis mikään ihme, että moni kaipaa omaa mökkiä myös aikuisena.

Kesämökeissä on paljon eroja ja perinteisesti suomalainen kesämökki onkin ehkä ollut melko askeettinen paikka ilman sähköjä tai juoksevaa vettä. Nykyään moni kuitenkin arvostaa näitä mukavuuksia ja haluaakin myös mökillä nauttia esimerkiksi langattomasta verkosta ja astianpesukoneesta. Yhä useampi toivoo mökin olevan lisäksi myös talviasuttava. Siksi vanhan mökin remontointikin on ajankohtaista yhä useammalle. Mökkiremonteissa monia kiinnostaa mukavuuden lisäksi myös ekologisuus.

Mökkilainaa voit hakea sekä uuden mökin ostoon että vanhan remontointiin. Kun kaipaat luotettavaa kumppania mökkihaaveidesi rahoittamiseen, Santander on varma valinta.

Lainan hinnoittelu

Lainan määrä Avausmaksu Viitekorko + marginaali
 2 000 – 5000 € 0 3kk Euribor* + 9,90 %-yksikköä
5001 – 20 000 € 49 € 3kk Euribor* + 9,00 %-yksikköä
20 001–40 000 € 49 € 3kk Euribor* + 8,00 %-yksikköä
40 001–50 000 € 49 € 3kk Euribor* + 5,00 %-yksikköä


 *3 kk Euribor (365) 3,937 % 2.4.2024. Yli 5000 euron lainasummilla on perustamismaksu 49 € ja tilinhoitomaksu 8 €/kk. 5000 euroa ja sitä pienemmillä lainoilla tilinhoitomaksu 6 €/kk.

  • Todellinen vuosikorko on 17,37 % kun lainasumma on 5 000 € ja laina-aika 60 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 14,57 % kun lainasumma on 20 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on ​13,04 % kun lainasumma on 40 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 9,66 % kun lainasumma on 50 000 € ja laina-aika 120 kk. 

Mökkilainan hakeminen

Santanderin mökkilainaa haetaan sekä pienempiin 2000 euron hankintoihin että isoihin 50 000 euron sijoituksiin. Mökkilainan maksu-aika on joustava ja riippuu lainan suuruudesta. Pisimmillään mökkilainaa voidaan ottaa jopa 15 vuoden maksu-ajalla. Jos haluat selvittää, mikä on lainan todellinen vuosikorko sekä kuukausittainen lyhennyserä, käy testaamassa Santanderin kätevää lainalaskuria. Laske laskurilla itsellesi sopiva mökkilaina syöttämällä sille lainasumma sekä sopiva laina-aika.

Kun haet lainaa Santanderilta, voit saada lainallesi myös lyhennysvapaita kuukausia kaksi kertaa vuodessa. Tällöin kyseisen kuukauden korko sekä tilinhoitomaksu veloitetaan seuraavan laskun yhteydessä. Huomioithan, että lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä. Voit lukea lisää lainan takaisinmaksusta täällä.

Lainan myöntämiseksi sinun täytyy täyttää tietyt ehdot, kuten 24-vuoden iän, riittävät tulot sekä hyvän luottohistorian. Lainan myöntämistä varten sinun tulee myös toimittaa Santanderille tarvittavat liitteet. Mökkilainaa varten riittää esimerkiksi kopio palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä. Kun laina on hyväksytty, saat rahasi tilille nopeasti, riippuen hieman siitä minkä pankin asiakas olet.

Unelmiesi mökki tai vapaa-ajan asunto

Internet on pullollaan mökkejä vuokraavia sivustoja sekä listauksia toistaan upeammista mökeistä sekä vapaa-ajan asunnoista järven rannalla tai metsän siimeksessä. Joillekin riittää mökin vuokraaminen, mutta oma mökki on silti monien unelmien kohteena. Tällöin voi olla tarve ottaa lainaa mökin hankintaan.

Toinen vaihtoehto juuri omanlaisen ja omien toiveiden mukaisen mökin luomiseksi on vanhan mökin remontoiminen tai kunnostaminen. Myös tällöin voi tulla tarpeeseen rahoittaa rakennusprojekti tai remontti mökkilainan avulla. 

Santanderin mökkilaina on mitä parhain tapa rahoittaa unelmiesi pieni ja idyllinen mökki omalla, puulämmitteisellä saunalla. Voit hakea mökkilainaa myös modernimman ja kaikilla mukavuuksilla varustellun vapaa-ajan asunnon rahoittamiseen. Mökkilainaa haetaan kätevästi Santanderin verkkopalvelun kautta, jossa voit määrittää itsellesi sopivan lainasumman sekä lainan takaisinmaksuajan. Tutustu tarkemmin lainan ehtoihin sekä hakemiseen ja tee mökkihaaveistasi todellisuutta Santanderin mökkilainan avulla.

Mökkilaina ilman vakuuksia Santanderilta

Mökkilaina on erinomainen tapa täydentää omia säästöjä, kun suunnitelmissasi on pitkään ja hartaasti haaveilemasi mökki. Joustavan laina-ajan sekä jopa 50 000 euroon asti haettavan lainasumman ansiosta voit tehdä mökkiunelmistasi totta. Mikä parasta, voit hakea mökkilainaa Santanderilta ilman vakuuksia. 

Ennen mökkilainan hakemista verkossa kannattaa tutustua tarkemmin lainan ehtoihin sekä siihen miten haet lainaa. Lue lisää lainan hakemisestä täällä. Kun tiedät paljonko lainaa tarvitset mökkikauppojen tai remontin suorittamista varten voit hakea lainaa helposti Santanderin verkkopalvelussa.