​Lainaa eri tarkoituksiin Santanderilta

Kun haluat toteuttaa suunnitelmiasi, mutta tarvitset rahoitusapua, käänny ihmeessä puoleemme. Oletko suunnitellut vaikkapa kodin remonttia, uuden harrastuksen aloittamista tai perheen yhteistä lomaa? Me autamme sinua toteuttamaan suunnitelmasi nopeammin kuin ajattelitkaan. Lainan hakeminen hoituu täysin sähköisesti ja luotettavasti.

Hae lainaa 2 000-50 000 euroa jopa 10 vuodeksi ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan korko määräytyy lainasumman sekä -ajan perusteella ja maksuerien suuruuteen voit joustavasti vaikuttaa itse. Halutessasi voit lyhentää lainaasi kerralla sovittua enemmän tai vaikka maksaa pois koko jäljellä olevan lainasi. Sinä itse tiedät parhaiten tarpeesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.

Vakuudeton laina luotettavasti

Santanderin vakuudeton laina on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea vaivattomasti netissä. Käsittelemme lainahakemuksesi nopeasti ja luottamuksellisesti. 

Vakuudeton laina voi olla jopa 50 000 euroa

Santanderin lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Laina-aikojen pituuksiin vaikuttavat haetut lainasummat siten, että 5 000 euron suuruisiin lainoihin asti laina-ajat ovat enintään 5 vuotta ja sitä suurempien lainojen takaisinmaksuajat enintään 10 vuotta. Lainaa voit hakea 2000 – 50 000 euroa.

Lainan takaisinmaksu joustaa tilanteesi mukaan

Jos aina välillä haluat lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, voit tehdä sen helposti ja ilman ylimääräisiä kustannuksia. Halutessasi myös koko lainan poismaksaminen kerralla onnistuu. Joustoa lainasi takaisinmaksuun saat hakemalla lainaasi lyhennysvapaita kuukausia.

Tasapuolinen korko kaikille hakijoille

Santanderin vakuudeton laina on kaikille tasapuolinen. Korko määräytyy yksiselitteisesti kaikille lainansaajille ja on sidottu 3 kuukauden euriboriin. Korkoon vaikuttaa euriborin lisäksi lainasumman suuruus ja laina-ajan pituus, joten lainanhakijan aikaisemmilla luotoilla, asiakkuuksilla yms. seikoilla ei ole korkoon mitään vaikutusta. Katso lainojemme korot täältä.

Säädä itsellesi sopiva kuukausierä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman kuukausierän lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santander Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät lainan lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun.


Hae Santanderin vakuudetonta lainaa

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikka suunnittelemassa perheen yhteistä unelmalomaa, Santander laina soveltuu näihin ja muihin harkittuihin hankintoihin. Sinä itse tiedät parhaiten tarpeesi – Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua.