Kulutusluotolla remontti käyntiin nopeammin

Kulutusluotolla remontti käyntiin vauhdilla

Mitä tehdä, kun kodin putket tai katto vuotavat, eikä vakuutuksesta saa rahaa korjaukseen ainakaan heti?

​​​​​​​​​​​Hyvä vaihtoehto on Santanderin kulutusluotto, jota voi hakea nopeasti ja vaivatta. Putkiston uusiminen tai ränsistyneen kesämökin kunnostus voivat olla parhaimmillaan sijoituksia, jotka nostavat omaisuuden arvoa selvästi. Remontoinnista aiheutuu kuitenkin suuri kertakustannus, jota ei voi hoitaa perinteisellä osamaksulla.

Kulutusluoton avulla voi maksuaikaa kuitenkin pidentää huomattavasti ja joustavat kuukausierät takaavat sen, että kuukausimaksu ei nouse kovin suureksi. Vastaavasti koko luoton voi maksaa kerralla pois, mikäli oma taloustilanne sen sallii.

Kun remontin kustannukset ovat suurin piirtein selvillä, luottohakemuksen voi lähettää Santanderille sähköisesti verkossa, ja päätös tulee nopeasti. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen Santander toimittaa rahat asiakkaan pankkitilille parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Näin remontti saadaan ripeästi käyntiin, ja arjen pyörittämiseen riittää rahaa myös urakan valmistuttua.

Kulutusluotolla voi siis rahoittaa järkeviä sijoituksia, jollainen esimerkiksi oman kodin remontointi eittämättä on. Asunnon arvo nousee ja samalla myös asumismukavuus lisääntyy. Sama pätee myös esimerkiksi kesämökkiin, jota ei kannata jättää hoitamatta. Myös ikävien yllätysten sattuessa kulutusluotosta voi olla hyötyä. Esimerkiksi vesivahingon vakuutuskorvauksia voi joutua odottamaan pitkään tai pahimmassa tapauksessa ne voivat jäädä kokonaan saamatta.

Kulutusluoton avulla korvauspäätöstä voi rauhassa odotella ja vaikkapa maksaa sen sitten pois, kun vakuutusyhtiön korvaus on selvillä. Joka tapauksessa kulutusluotto antaa maksuaikaa, jonka myötä ikävyyksien vaikutuksen omaan taloudenpitoon voi minimoida.

Kulutusluotot mielletään joskus ns. ”pikavippien” kaltaiseksi vastuuttomaksi rahankäytöksi, mutta Santander Consumer Finance Oy tarjoaa palveluaan nimenomaan järkiratkaisuna. Rahoitusyhtiön taustalla on maailmanlaajuinen pankkijätti Santander, mikä tuo myös asiakkaalle vakautta ja turvaa luottoasioissa.

Santanderin kulutusluoton ehdot ja myöntämisperusteet ovat selvät, eikä luottoon liity piilotettuja kuluja. On sekä asiakkaan että luotonmyöntäjän intresseissä, että takaisinmaksu on suunnitelmallista, mutta silti joustavaa.

Parhaimmillaan kulutusluotto on siis apukeino vastuulliseen oman taloudenpidon suunnitteluun. Se voi myös toimia rahoituksena kodin tai kesämökin kunnostamiseen, minkä taas voi hyvin nähdä sijoituksena.