Kulutusluotolla remontti käyntiin nopeammin

Kulutusluotto remonttiin – remonttirahaa monenlaisiin tarpeisiin

Kun remonttihalu iskee ja tarvitset urakalle rahoitusta, Santanderin kulutusluotto on hyvä ratkaisu. Siitä saat apua myös yllättäviin tilanteisiin, esimerkiksi jos katto tai putket vuotavat kotona tai mökillä. 

Remontoinnista aiheutuu suuri kertakustannus, jota ei voi hoitaa perinteisellä osamaksulla. Hyvä vaihtoehto on rahoittaa kodin tai mökin kunnostus Santanderin kulutusluotolla. 

Kulutusluottoa voi hakea kaikenlaisiin urakoihin, vaikkapa pieneen pintaremonttiin, joka parantaa asumismukavuutta ja nostaa samalla kiinteistön arvoa.

Kulutusluotto sopii hyvin rahoittamaan myös yllättäviä remontteja – esimerkiksi kun kotona sattuu vesivahinko – sillä luottoa voi hakea verkkopalvelussamme ja pyrimme tekemään luottopäätöksen vastuullisen harkinnan jälkeen viivyttelemättä.

Joustavat kuukausierät takaavat, että kulutusluoton kuukausimaksu ei nouse kovin suureksi. Luoton voi myös maksaa kerralla pois, mikäli oma taloustilanne sen sallii. Lainalaskurilla voit selvittää juuri sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan.

Näin voit saada kulutusluottoa remonttiin:

  • Arvioi, paljonko remontti tulee maksamaan.
  • Lähetä luottohakemus Santanderille verkossa.
  • Myönteisen luottopäätöksen jälkeen Santander toimittaa rahat asiakkaan pankkitilille.

Lue lisää Santanderin kulutusluotosta

Kulutusluotto tuo turvaa henkilökohtaiseen talouteen

Jos remontti täytyy saada käyntiin pikaisesti vahingon satuttua kotona tai mökillä, myös remonttirahat on saatava kasaan mahdollisimman ripeästi. Samalla rahaa on kuitenkin riitettävä normaaliin arjen pyörittämiseen urakan aikana ja sen jälkeen. Tässä kohtaa kulutusluotto tulee avuksi: sen ansiosta henkilökohtainen talous ei horju yllättävistäkään menoista.

Vakuutuskorvauksia voi joutua odottelemaan pitkään, tai pahimmassa tapauksessa ne voivat jäädä kokonaan saamatta. Kulutusluoton avulla korvauspäätöstä voi odotella rauhassa, ja luoton voi maksaa pois, kun vakuutusyhtiön korvaus on selvillä.

Remonteilla on usein tapana pitkittyä ja laajentua, ja matkan varrella eteen voi tulla yllätyksiä. Remonttibudjetti olisikin hyvä mitoittaa kattamaan jonkin verran lisäkustannuksia, joita voi olla vaikea arvioida etukäteen. Tämä on järkevää ottaa huomioon, kun mietit, minkä suuruista kulutusluottoa haet.

Mies pitelee tikkaita mökin reunalla

Kulutusluotto remonttiin on fiksua rahankäyttöä

Kulutusluotot mielletään joskus niin kutsuttujen pikavippien kaltaiseksi vastuuttomaksi rahankäytöksi. Parhaimmillaan kulutusluotto on kuitenkin apukeino vastuulliseen oman taloudenpidon suunnitteluun.

 

Kun rahoitat kodin tai kesämökin kunnostuksen kulutusluotolla, sijoitat rahat fiksusti – nostaahan remontti kiinteistön arvoa. Lisäksi vanhan rakennuksen kunnostus voi parantaa kodin energiatehokkuutta ja pienentää lämmityskuluja.

 

Onko kotisi energiaremontin tarpeessa? 4 syytä harkita lainanottoa

 

Meille Santanderilla on tärkeää olla vastuullinen lainanantaja. Siksi haluamme muistuttaa asiakkaitamme ottamaan lainaa oman taloudellisen tilanteen puitteissa. Rakensimme helppokäyttöisen laskurin, josta voit tarkistaa oman taloutesi kantokyvyn ja sen, kuinka suuri remonttiraha voisi olla sinulle sopiva.

 

Lue lisää: Vastuullinen luotonanto

 

Ei piilokuluja – Santander tarjoaa reilua rahoitusta

Santanderilta voit hakea kulutusluottoa remonttiin rauhallisin ja luottavaisin mielin. Santanderin kulutusluoton ehdot ja myöntämisperusteet ovat selvät, eikä luottoon liity piilotettuja kuluja. Kulutusluoton korko on kilpailukykyinen ja sama kaikille hakijoille.

 

On sekä asiakkaan että luotonmyöntäjän etu, että luoton takaisinmaksu on suunnitelmallista, mutta silti joustavaa. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta lyhentää luottoa joustavissa kuukausierissä.

 

Santander Consumer Finance Oy on maailmanlaajuinen pankkijätti. Tämä tuo vakautta ja turvaa asiakkaidemme luottoasioihin.