​Kulutusluotto voi olla kohtuuhintainen

Santanderin kulutusluotto joustaa sinun tarpeittesi mukaan. On tilanteita, jolloin joustava luotto auttaa toteuttamaan arjen yllättäviä hankintoja tai pitkäaikaisia suunnitelmia. Santanderilta voit hakea luotettavaa rahoitusapua. Kulutusluoton hakeminen sujuu vaivattomasti netissä.

Kulutusluotto
Check mark

Turvallinen kulutusluotto ilman vakuutta

Santanderin vakuudeton luotto on turvallinen kulutusluotto, jota voi hakea helposti ja nopeasti netistä.

Check mark

Vakuudeton kulutusluotto voi olla jopa 50 000 euroa

Kulutusluottoa voi hakea 2000–50 000 euroa ilman vakuutta tai takaajaa.

Check mark

Sama korko kaikille hakijoille

Vakuudettoman luottomme korko on kilpailukykyinen ja kaikille tasapuolinen.

Se joustavampi kulutusluotto

Elämässä tulee usein vastaan tilanteita, joissa rahantarve voi yllättää nopeasti. Esimerkiksi äkillinen rahantarve voi iskeä auton tai kodinkoneen rikkoutuessa sekä muiden odottamattomien hankintojen yhteydessä. Vakuudellisen lainan sijaan voit rahoittaa elämääsi myös kulutusluoton avulla. Kulutusluottoa on helppoa hakea Santanderin kautta, minkä lisäksi rahat saapuvat nopeasti tilillesi. Joustava laina-aika tekee kulutusluoton takaisinmaksusta helpompaa ja stressittömämpää.

Santanderin kulutusluottoa voi hakea aina 50 000 euroon asti ja laina-aika voi vaihdella lyhyistä kahden vuoden lainoista 15 vuoteen asti. Mikä parasta, voit hakea Santanderilta kulutusluottoa ilman vakuuksia. Lue lisää ja löydä omiin tarpeisiisi paras, joustava kulutusluotto.

Mikä on kulutusluotto?

Nimensä mukaan, kulutusluotto on asiakkaalle myönnetty laina kuluttamiseen. Vakuudelliseen lainaan verrattuna kulutusluotoilla on tapana olla pienempiä, muutaman tuhannen euron lainoja, minkä lisäksi kulutusluoton laina-aika on usein lyhyempi. Esimerkiksi Santander tarjoaa myös pidemmän laina-ajan kulutusluottoja lainan suuruudesta riippuen. Pisimmillään Santanderin kulutusluotto voi olla jopa 15 vuotta.

Jos kyseessä on isompi laina, tarvitaan lainan myöntämiseen yleensä takaus tai vakuus. Hakiessasi kulutusluottoa Santanderilta et kuitenkaan tarvitse vakuutta, riittää että lainanottaja täyttää tietyt kriteerit. Saadaksesi vakuudettoman kulutusluoton Santanderilta sinun täytyy olla vähintään 24-vuotias ja asua Suomessa pysyvästi. Tämän lisäksi kulutusluoton myöntämisen vaatimuksena on, että raha-asiasi ovat kunnossa ja sinulla on tuloja ennen verojen vähentämistä vähintään 1500 euroa kuussa.

Millaiseen käyttöön kulutusluotto sitten soveltuu? Kulutusluotto on kätevä esimerkiksi remonttia, auton ostamista tai vaikkapa hammashoidon maksamista varten. Näiden lisäksi voit hakea Santanderilta lainaa esimerkiksi lomaa varten, mökin ostamisen tai vaikkapa harrastuksen rahoitukseen. Voit lukea erilaisista lainakohteista täältä.

Hae kulutusluottoa

Miten haen kulutusluottoa?

Kun sinulla on mielessä käyttökohde kulutusluotolle, hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa Santanderin verkkopalvelun kautta. Muista aina tutustua hakemaasi lainaan sekä sen ehtoihin tarkkaan ennen lainahakemuksen tekemistä. Santanderin käyttämän pikamaksun ansiosta kulutusluoton siirtyminen pankkitilille tapahtuu erittäin nopeasti ja saat rahat käyttöösi pian lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Syötä haluamasi lainasumma ja laina-aika lainahakemuksessa ja valitse eräpäivä lainan lyhennykselle. Voit myös halutessasi valita kulutusluoton takaisinmaksua varten lyhennysvapaita kuukausia.

Lopullista lainapäätöstä varten sinun on myös lähetettävä tarvittavat liitteen. Tämäkin onnistuu kätevästi sähköisen palvelun kautta. Kulutusluoton liitteiksi käyvät muun muassa kopiot palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä. Voit lukea aiheesta tarkemmin täältä.

Joustava laina-aika ja takaisinmaksu

Jos ajoittain haluat lyhentää kulutusluottoasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, voit tehdä sen helposti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Halutessasi myös koko luoton poismaksaminen kerralla onnistuu. Lisää joustavuutta luottosi takaisinmaksuun saat hakemalla lyhennysvapaita kuukausia. 

Voit hakea lyhennysvapaita kuukausia vuodessa peräti kaksi, kunhan kuukaudet eivät ole peräkkäisiä. Tällöin et maksa kyseisen kuukauden kuukausierää, vaan lyhennysvapaan kuukauden korko ja tilinhoitomaksu siirtyvät seuraavan kuukauden laskulle. Voit lukea lisää lainan takaisinmaksusta täällä.

Laske kulutusluoton korko lainalaskurilla

Jos sinulla on mielessä summa, jonka haluat tietylle laina-ajalle, voit käyttää kuukausierän sekä muiden kulujen maksamiseen Santanderin kätevää lainalaskuria

Lainalaskurissa voit määrittää itsellesi sopivan lainasumman sekä laina-ajan, joiden perusteella laskuri antaa kulutusluoton kuukausierän, minkä lisäksi laskuri kertoo, mikä on kulutusluoton todellinen vuosikorko. Riippuen kulutusluoton suuruudesta, takaisinmaksuaika voi olla enimmillään jopa 15 vuotta. Testaa laskuria ja laske itsellesi kulutusluoton sopiva kuukausierä.

Maksa sinulle sopivissa kuukausierissä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Valitse sinulle sopivin kuukausierä lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, joihin sisältyy luoton lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteä tilinhoitomaksu. Lue lisää luoton kuluista

Vastuullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Santanderin luotonannon kulmakivenä on vastuullisuus, sekä lainanantajan että lainaajan osalta. Vastuullinen kulutusluotto tarkoittaa, että lainanantaja pitää huolen lainanhakijan maksukyvystä ja siitä, että hän voi täyttää lainaan liittyvät velvollisuutensa.

Kulutusluottoa hakiessa vastuullinen lainanantaja toimii viranomaisten määräyksien ja maan lakien mukaan. Vastuullisen luotonantajan tunnistaa myös läpinäkyvästä hinnoittelusta, kuten koroista ja muista lainaan liittyvistä kuluista. Santanderilla esimerkiksi kulutusluoton korko tai lainan todellinen vuosikorko on helposti tarkistettavissa lainalaskurin avulla.

Vastuullisuus ulottuu myös lainanottajaan, jolta vaaditaan tarvittavat dokumentit todisteeksi maksukyvystä ennen kuin hän voi hakea lainaa. Vastuullisen liiketoiminnan ansiosta voit saada vakuudetonta kulutusluottoa ilman vakuuksia Santanderilta.

Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa Santanderilta

Jos tarvitset lainaa vakuudellisen kulutusluoton sijaan, voit kääntyä Santanderin puoleen. Hae vakuudetonta kulutusluottoa monipuolisesti eri tarpeisiin kätevästi verkosta

Hae Kulutusluottoa

Kulutusluoton takaisinmaksuaika

Kulutusluoton takaisinmaksuaika määräytyy haettavan luottosumman mukaan. 2 000–5 000 euron suuruisten luottojen takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 2-5 vuoden välillä. 5 000 - 10 000 euron luotoissa takaisinmaksuaika on 2-10 vuoden välillä ja tätä suuremmissa lainoissa maksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Sinä päätät elämäntilanteesi sopivan maksuajan. Vaikka valitsisitkin pidemmän maksuajan, voit koska tahansa maksaa luottosi osittain tai kokonaan takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.