Auto 2018 -megatapahtuma

07.11.2018

Santander on mukana autoilun megatapapahtumassa Auto 2018 -messuilla 9.–11.11. Santander on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Santander on tällä viikolla mukana Auto 2018 -messuilla. Tapahtuma järjestetään 9.–11.11.2018 Helsingin messukeskuksessa. Santander on messuilla mukana kahdessa autoiluun liittyvässä paneelikeskustelussa, minkä lisäksi Santanderin osastolla (6e50) voi osallistua mm. kilpailuun uudesta Nissan Qashqaista. Santander on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Santanderin toimitusjohtaja Peter Sjöberg on yksi osallistujista avajaisseminaarin paneelikeskustelussa perjantaina 9.11. klo 10.30–12. Paneelikeskustelun aiheena on  “Liikkumisen tulevaisuus, autoilun suhde ilmastotavoitteisiin sekä vaihtoehtoiset käyttövoimat”. Muita paneelikeskustelijoita ovat Pekka Mattila (Aalto Yliopisto), Matti Apunen (Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA), Reijo Ruokanen (Tekniikan Maailma), Juho Romakkaniemi (Keskuskauppakamari), Elina Lepomäki (Kokoomus) ja Jussi Halli (Ajoneuvos). Keskustelun moderaattorina toimii Nina Rahkola.


Santander järjestää myös oman paneelikeskustelun auton omistamisen vaihtoehdoista tulevaisuudessa Auto Stagella 9.11. klo 17–17.30. Paneelikeskustelun aihe on “Autoilu suoratoistopalveluna – miltä autoilun tulevaisuus näyttää?”. Paneelikeskusteluun osallistuvat Santanderin autoliiketoiminnan johtaja Kari Kauppinen sekä Tomi Orava (Arita) ja Patrick Holm (Veho). Autoalan eläessä murroksessa paneelikeskustelu herättelee kuluttajia miettimään vaihtoehtoisia tapoja omistaa auto tulevaisuudessa. Mitä tarkoittaa, kun autokaupassa siirrytään pelkän tuotteen myymisestä koko palvelun myyntiin?


Voita uusi Nissan tai matka jalkapallo-otteluun Santanderin osastolla


Santanderilla on messujen pääkadun varrella oma osasto, jossa kannattaa käydä pistäytymässä, jos uusi auto tai jalkapallo kiinnostaa. Osastolla voi osallistua kilpailuun, jossa on mahdollisuus voittaa omaksi uusi Nissan Qashqai. Kilpailu on avoinna messuviikonlopun ajan myös osoitteessa allinone.fi.


Tämän lisäksi Santanderilla on osastollaan lisätyn todellisuuden (AR) jalkapallosimulaattori. Simulaattoria pelaamalla voi voittaa kahden hengen matkan UEFA Champions Leaguen otteluun. Santander on UEFA Champions Leaguen virallinen sponsori.


All in One -rahoitustarjous

​Messuviikonlopun ajan 9.11.-11.11.2018 on voimassa myös All in One rahoitustarjous: Korko 0,99 %, ei muita kuluja*

 *Auton hinta toimituskuluineen 23 050 €, käsiraha 3 000,00 €, Sopimusaika 36 kk, luoton korko 0,99 %, kuukausierä 285,48 €, viimeinen erä 11 961,37 €, perustamismaksu 0 €, käsittelykulu 0 €/kk, todellinen vuosikorko 0,99 %, luottokustannukset yhteensä 475,86 €, rahoitettava osuus yht. 20 050 €, luotto + luottokustannukset 20 525,86 €, luottohinta 23 525,87 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45 000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot ja korjaukset. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Tarjous on voimassa kaikkiin uusiin All in One -autokauppoihin, joiden rahoitushakemus on tehty messuviikonlopun aikana ja kaupat solmittu 17.11. mennessä. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

All in One -palveluun voit tutustua osoitteessa allinone.fi.​

Lisätietoa Auto 2018 -megatapahtumasta osoitteessa auto.messukeskus.com.​Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.