Voinko saada luottoa? Ota nämä seikat huomioon

Jotta voimme taata vastuullisen luotonannon, edellytämme asiakkailtamme aina tiettyjä kriteerejä. Lue, mitkä asiat vaikuttavat luoton saamiseen.

Riittääkö ikä?

All in One -hakemuksen tekijän tulee olla vähintään 18-vuotias. Kulutusluottohakemuksen edellytyksenä puolestaan on, että hakija on vähintään 24-vuotias.

Asutko Suomessa?

Edellytämme, että hakijamme asuvat pysyvästi Suomessa.

Ovatko raha-asiasi kunnossa?

Maksuhäiriömerkintä on automaattisesti este lainan myöntämiselle. Mikäli luottotietosi ovat kunnossa, arvioimme kuinka paljon sinulla on aiempaa velkaa ja kuinka paljon tienaat.  Kulutusluottoa hakiessa edellytämme, että tulosi ennen veroja ovat vähintään 1 500 euroa kuukaudessa (18 000 vuodessa).

Arvioimme lainahakemukset aina tapauskohtaisesti. Mikäli et ole vakituisessa työsuhteessa ja olet esimerkiksi pitkään toiminut yrittäjänä tai freelancerina, on lainasta mahdollista neuvotella, mikäli pystyt todistamaan säännöllisen tulojen saannin.

Täytitkö tietosi oikein?

Täytä hakemuksesi huolella ja käy vastauksesi ajatuksen kanssa läpi. Näin hakemuksen käsittely on helppoa ja nopeaa, kun lisäselvityksiltä vältytään. Hakija vastaa siitä, että hänen hakemuksessa antamansa tiedot pitävät paikkansa. Epämääräiset, puutteelliset ja väärät tiedot vaativat aina lisäselvityksen, mikä hidastaa lainansaantia.

Toimitathan vaadittavat dokumentit?

Kulutusluottoa hakiessa pyydämme sinua toimittamaan esimerkiksi palkkalaskelman ja verotuspäätöksen. Tarkista huolella, mitä dokumentteja lainahakemukseen vaaditaan ja lähetä ne kerralla. Näin nopeutat käsittelyä huomattavasti. All in One -hakemukseen edellä mainittuja dokumentteja ei tarvitse toimittaa.


 

Mikä on maksuhäiriömerkintä?

Maksuhäiriömerkintä tarkoittaa luottotietojen menetystä. Se tehdään luottotietorekisterissä olevan henkilön luottotietoihin pitkittyneen maksulaiminlyönnin, eli esimerkiksi lainan tai laskun maksamatta jättämisen seurauksena. Luottotiedot menettäneen henkilön on lähes mahdotonta saada luottokorttia tai ottaa lainaa ilman takaajaa. Maksuhäiriömerkintä ei ole pysyvä. Vanhenemisaika vaihtelee, mutta useimmiten se on 2-3 vuotta.

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.


 

Hae Santander lainaa

Siirry tästä Santanderin täysin sähköiseen lainahakemukseen.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.