​Peter Sjöberg aloitti Santander Consumer Financen toimitusjohtajana


Peter Sjöberg on nimetty Santander Consumer Financen uudeksi toimitusjohtajaksi 16.5.2017 alkaen.

Autorahoitusliiketoiminnan vastaavaksi johtajaksi on nimetty Kim Weckström.

Peter Sjöberg on toiminut Santanderin johtotehtävissä jo kahdeksan vuotta. Aiemmin hän vastasi muun muassa yhtiön digitaalisesta liiketoiminnasta Pohjoismaissa. Ennen siirtymistään pohjoismaiseen organisaatioon hän toimi Suomen Santander johtoryhmässä.

– Autorahoitusliiketoiminta on ydinliiketoimintaamme. Yhteistyökumppanit ovat meille santanderilaisille erittäin tärkeitä ja haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteyshenkilönne ja koko tiimimme ovat käytettävissänne kuten ennenkin, sanoo Peter Sjöberg.

Kim Weckström on toiminut eri myyntitehtävissä autorahoitusalalla lähes 20 vuotta ja työskennellyt Suomen Santanderilla yhtiön alusta lähtien.

Aikaisempi toimitusjohtaja Arttu Nykänen sekä autoliiketoiminnasta vastannut johtaja Hannu Heliö siirtyvät uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle.

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.


 

Peter Sjöberg