​Haluat uuden auton mutta arvonalennus hirvittää? - Näin saat pitävän hyvityshinnan

 

Uuden auton osto voi olla myös hyvä sijoitus. Maksa vain käytöstä, sijoita käsiraha tuottavaan kohteeseen ja saat silti takuuvarman hyvityshinnan autostasi.

Voit hankkia uuden auton osamaksupohjaisella All in One -sopimuksella. Halutessasi saat uuden auton ilman käsirahaa. Sopimuksessa on mukana taattu hyvityshinta, määräaikaishuollot ja korjaukset, renkaanvaihdot ja -säilytys, sijaisauto huollon ajaksi, sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä sekä kaskovakuutus.

Kyse ei ole leasingsopimuksesta, jossa auton omistaa joku muu taho. Auto on sinun ja maksat siitä osamaksulla. Sopimuskauden päätyttyä voit joko pitää auton ja laatia maksusuunnitelman auton maksamisesta kokonaan. Tai sitten joko myyt auton itse tai luovutat sen takaisin All in One -sopimusta tarjoavalle Santanderille, Suomen suurimmalle autorahoitusyhtiölle.

All in One –sopimukseen kirjataan hyvityshinta, jolla Santander sitoutuu lunastamaan auton itselleen sopimuskauden jälkeen. Hyvityshinta on sen suuruinen, että asiakkaalle ei jää lunastuksen jälkeen enää mitään maksettavaa Santanderille.

Jos asiakas saa itse myytyä auton hyvityshintaa korkeammalla summalla, hän voi kuitata loppuvelan Santanderille ja jää voitolle erotuksen verran.

- Jos me määrittelemme auton hyvityshinnaksi 10000 euroa ja autoliike tarjoaa siitä 9000 euroa, niin tässä tilanteessa Santander ostaa auton 10000 eurolla ja asiakas on velaton, Sampo Karjalainen Santanderilta opastaa.

- Jos asiakas on pitänyt autoa hyvin ja kauppias maksaa autosta vaikka 12000 euroa, niin silloin asiakas pääsee eroon loppuvelasta ja saa vielä kaksituhatta euroa puhtaana käteen.

Hyvityshinta houkuttelee monia varsinkin tällaisina aikoina, jolloin erilaiset veromuutokset ja eri automerkkien kokemat kolaukset merkin maineelle ovat vaikuttaneet rajusti vaihtoautojen hintoihin.

- Iso-Britanniassa merkistä ja mallista riippuen 50-80 prosenttia uusista autoista on rahoitettu tällä tavalla. Britit haluavat että joku muu kantaa riskin auton jälleenmyyntiarvosta. Asiakas vain maksaa auton käytöstä itselleen sopivaa kuukausierää, Karjalainen kertoo.

Uusi auto ei ole paras sijoitus

Yleisesti ajatellaan, että uusi auto ei ole paras mahdollinen sijoitus. Uuden auton arvo laskee voimakkaasti sillä hetkellä, kun se ajetaan autokaupan pihasta omaan pihaan.

Santanderin All in One –sopimuksen avulla tämä ongelma voidaan kuitenkin kiertää. Uuden auton rahoitussopimus on mahdollista laatia kokonaan ilman käsirahaa. Tällöin käsirahan voi sijoittaa parempaan kohteeseen.

- Kannattaako laittaa autoon vaikka 10000 euroa käsirahaa, jos auton käytöstä maksettava kuukausierä on sinulle sopiva? Silloin voit sijoittaa 10000 euroa johonkin muuhun kohteeseen, Karjalainen haastaa pohtimaan kunkin omaa taloutta.

Uusi vai käytetty auto?

Moni suomalainen ostaa käytetyn auton. Santanderin All in One –rahoitusmalli haastaa pohtimaan uuden ja käytetyn auton välistä valintaa aivan uudesta näkökulmasta.

- Jos olet valmis maksamaan 300 euroa kuukaudessa käytetystä autosta ja olet valmis kantamaan riskin käytetyn auton jälleenmyyntihinnasta, niin mikset olisi valmis ostamaan samalla kuukausierällä uuden auton - ilman jälleenmyyntiarvoriskiä?, Karjalainen kysyy.
 
- Kumpi tuntuu järkevämmältä, uusi auto ja 300 euron kuukausierä ilman riskiä jälleenmyyntiarvosta vai käytetty auto 300 eurolla kuukaudessa ja riski jälleenmyyntiarvosta? 

 

 


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita yhteensä noin 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.

 

 

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.