​Santanderin biisileirin tulos julkaistu


Joskus hyvän tekeminen vaatii hieman enemmän aikaa ja tekemistä. Santanderin viime syksyisen bändiskaban voittaja 6G pääsee vihdoin ylpeänä esittelemään tuoreen kappaleensa Yhdeksän elämää, jota se hioi talven aikana biisileirillä


Viime syksynä suomalaista pop rockia tekevä 6G voitti Santanderin bändiskaban, jonka pääpalkintona oli biisileiri huippuammattilaisten kanssa. Leirillä bändin jäsenet hioivat musiikkiammattilaisten kanssa Yhdeksän elämää -biisiä. Huipputuottaja Jonas Olsson ja Warner/Chappellin topliner-kirjoittaja Timo Oiva auttoivat bändiä tekemään kappaleesta todellisen helmen.


– Parasta biisileirillä oli, että pääsimme yllättäen sovittamaan ja äänittämään studioversiota Yhdeksän elämää -biisistä huippuammattilaisten kanssa. Saimme myös hyvän perehdytyksen biisien kirjoittamisen saloihin, kertoo 6G:n laulaja Matias Haikonen.


– Biisiin tuli Olssonin kanssa uutta näkökulmaa sovitus- ja tuotantomielessä, kun taas Oiva sparrasi melodian ja tekstin kanssa. Saimme hyvää oppia työskentelytapojen suhteen, ja se on vaikuttanut toimintaamme leirin jälkeenkin.


– Unelmat ovat kaikenikäisten oikeus, oli sitten kyse rokkitähteydestä tai jostain muusta. Meidän missiomme Santanderilla on auttaa toteuttamaan unelmia. On mahtavaa, että pystyimme tämän skaban muodossa auttamaan nyt yhtä bändiä eteenpäin matkallaan kohti unelmiaan, sanoo johtaja Ville Rinkinen Santander Consumer Financesta.


Yhdeksän elämää julkaistaan striimauspalveluissa 24.3. ja 6G nähdään keikalla muun muassa On the Rocks -baarissa Helsingissä toukokuun alussa.


TAUSTAA:

Santander järjesti Apulanta-elokuvan teatterilevityksen yhteydessä bändiskaban bändeille, joilla ei ollut voimassaolevaa levytys- tai tuotantosopimusta. 6G -niminen bändi sai eniten yleisöääniä Santanderin bändiskaban Facebook-äänestyksessä sekä oli myös raadin valinta voittajaksi. Voittoisa kappale oli nimeltään Kaikki on harhaa. 6G on 2007 perustettu bändi, joka soittaa suomenkielistä pop rockia. Santanderin bändiskaban raatiin kuului Tuukka Temonen, Olga Temonen, Roope Salminen ja Iiro Panula.

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.