Lisätietoa Lainaturva -vakuutuksista

Rahoitusehtoihin tehtävät muutokset voivat vaikuttaa kuukausittaiseen vakuutusmaksuun ja/tai vakuutusten nojalla maksettavien korvausten suuruuteen. Vakuutuksen kuukausikorvaus on 130% sen hetkisen rahoitussopimuksen kuukausierästä. Kuukausikorvaus on verotettavaa ansiotuloa ja siitä suoritetaan ennakonpidätys, minkä jälkeen korvaus maksetaan pankkitilillesi.

Santander Lainaturva ja Santander Lainaturva Plus -korvaukset eivät ole päällekkäisiä muiden lakisääteisten tai vapaaehtoisten vakuutusten vakuutuskorvausten kanssa. Vakuutusmaksu veloitetaan kätevästi rahoitussopimuksesi yhteydessä.

Lainaturva -vakuus joustaa elämäntilanteesi mukaan – tämä määräaikainen vakuutus alkaa vakuutussopimuksessa määritettynä päivänä ja on voimassa Santander-lainasi ajan, kuitenkin enintään 10 vuotta. Lainaturva -vakutuuksen voi irtisanoa milloin vain kirjallisella ilmoituksella Santanderille. Vakuutuksen ehdot noudattavat Suomen lakia.

Korvausrajoitukset

Yhden vakuutustapahtuman perusteella voit saada korvauksia enintään 12 kuukauden ajalta ja koko vakuutuskautena kaikkiaan 36 kuukauden ajalta. Täydelliset korvausrajoitukset on kerrottu Santander Lainaturva ja Santander Lainaturva Plus -tuotteiden vakuutusehdoissa.

 

Korvaustilanteissa olethan yhteydessä vakuutusyhtiöön:

CNP Santander Insurance Europe DAC

asiakaspalvelu@fi.cnpsantander.com

puh. 09-7251 9955

Korvauspalvelun aukioloajat: ma-pe 10.00-15.00

Voit myös tehdä vahinkoilmoituksen verkossa.

(Puhelut ylläoleviin palvelunumeroihin maksavat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti. Hinnat sisältävät alv 24 %.)