Kilpailusäännöt

Täältä löydät kilpailusääntöjä Santanderin järjestämiin kilpailuihin ja arvontoihin.

En man med ett bankkort i handen fram för en dator.

Voita VIP-matka Monzan F1-osakilpailuun 2023

 

 

1.Järjestäjä

Kilpailun järjestää Viaplay (Y-tunnus 1075633-8) yhteistyössä Santander Consumer Finance Oy:n (Y-tunnus: 2076455-0) kanssa.

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, kilpailuun liittyviä päätöksiä, sekä osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja. Viaplay pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

  1. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt lukuun ottamatta Viaplayn ja Santanderin palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Kilpailun palkinto on kahden hengen matka Monzan F1-kilpailuun 1.-3.9. Voittajia valitaan yksi (1).

Osallistumisessa huomioitavaa: Voittajien tulee olla yli 18 vuotiaita, valmiina matkustamaan 1.9. – 4.9.2023 ja passin tulee olla voimassa 3kk matkan jälkeen.

Kilpailuun voi osallistua Viaplay Urheilun Facebook ja Instagram -sivuilla ilmoitetulla tavalla ja toimimalla kilpailusääntöjen mukaisesti.

Kilpailuun voi osallistua vain kerran.

 

  1. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 28.6. ja päättyy 9.7. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

 

  1. Palkinnot

Kaikkien vastanneiden kesken voittaja voittaa seuraavan palkinnon: Matka kahdelle Italian Grand Prixiin 2023. Palkinto sisältää VIP liput aika-ajoon sekä osakilpailuun, lennot Helsinki - Milano - Helsinki, 3 hotelliyötä Milanossa sekä lentokenttä- ja ratakuljetukset hotellilta. Santander vastaa palkintomatkan järjestämisestä ja on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti tarkemmista järjestelyistä. Palkinnon arvo on noin 8050 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palkintoja jaetaan yhteensä yksi (1).

Viaplay ja Santander pidättävät oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

  1. Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Kilpailun voittaja valitaan osallistumisajan päätyttyä 9.7.2023 ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Viaplay valitsee voittajan arpomalla kaikkien osallistujien väliltä.

Voittajan nimi julkaistaan Viaplayn F1 lähetyksessä sekä sosiaalisessa mediassa voittajan luvalla.

Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 1 päivän kuluessa valinnasta, taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Voittajan tulee ilmoittaa myös tarvittavat henkilötiedot matkajärjestelyiden tekemiseksi.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin

lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. Viaplaylla:llä ja Santanderilla on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

  1. Vastuut

Kilpailun järjestäjä (Santander) vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Viaplayn ja Santanderin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Viaplayn tai Santanderin vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

 

  1. Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin

Voittajien matkasta voidaan taltioida videota ja sitä voidaan esittää Santanderin ja Viaplayn kanavilla. Kaikki Santanderin tai Viaplayn toimesta kuvatun materiaalin oikeudet kuuluvat Santanderille ja Viaplaylle. Santanderilla ja Viaplaylla on myös oikeus käyttää tätä materiaalia kaikessa toiminnassaan ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

 

  1. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään kilpailun järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen sekä palkintojen lähettämiseen voittajille. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan, kun voittajat on valittu ja palkinnot on lähetetty. Voittajien yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta.

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi tietoja käytetään sähköiseen suoramarkkinointiin vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi.

Kilpailussa kerättyjä tietoja käsittelevät Viaplayn:n rekisterinkäsittelijät. Kilpailun voittajien yhteystiedot luovutetaan palkinnon toimitusta varten Viaplaylta Santanderille.

Yhteystietoja ei luovuta muille osapuolille, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen.

 

  1. Lisätiedot

Kilpailun järjestää Viaplay sekä Santander. Facebook ei ole mukana arvonnassa eikä vastaa millään tavoin kilpailun järjestämisestä tai palkinnoista.