Usein kysyttyjä kysymyksiä: Ostorahoitushakemus

kysymysmerkki
Miten haen Ostorahoitusta?

Voit hakea ostorahoitusta sitä tarjoavista myyjäliikkeistä. Usean liikkeen verkkosivuilta voi myös hakea ennakkopäätöksen rahoitukselle, jolloin valmis päätös odottaa sinua liikkeessä.

Huomioithan, että rahoitus kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Jos haluan maksaa osan tuotteesta tai palvelusta jollain muulla maksutavalla, miten toimin?

Voit sopia käsirahan maksusta myyjäliikkeen kanssa. On mahdollista maksaa osa tuotteen tai palvelun summasta esimerkiksi kortilla ja tehdä loppusummalle rahoitussopimus.

Mistä saan lisätietoja Santander Ostorahoitukseen liittyen?

Lisätietoja saat verkkosivuiltamme tai rahoitustamme tarjoavista myyjäliikkeistä.

Ostorahoitushakemukseni on hyväksytty, miten toimin?

Kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen, voit tehdä haluamasi hankinnan. Ilmoita vain hyväksytystä päätöksestä myyjäliikkeessä hankintaa tehdessäsi. Rahoituksen lopullinen summa tarkentuu ostosi lopullisen summan mukaan.

Ostorahoitushakemukseni on käsittelyssä, mitä se tarkoittaa?

Hakemuksesi käsitellään Santanderilla manuaalisesti. Santanderin asiakaspalvelu ilmoittaa sinulle, kun hakemus on käsitelty ja päätös on valmis.

Ostorahoitushakemukseni on hylätty, miten toimin?

Tarkista, että hakemuksellasi kaikki tiedot ovat oikein. Mikäli sinulla on mahdollisuus ottaa rahoitukseen yhteisvastuullinen velallinen, se saattaa edesauttaa rahoituksen myöntämistä. Huomioithan, että yhteisvastuullisen tulee olla yli 21-vuotias ja asua samassa osoitteessa