​Avoimet tehtävät

Haemme kulutusluottotiimiin reipasta

Palvelumyyjää vuorotteluvapaasijaisuus

Tehtäviisi kuuluvat päivittäinen kontaktointi puhelimitse laina-asiakkaiden luottotarjouksista ja erilaisten rahoitustuotteiden kampanjoista sekä muut kulutusluottotiimin avustavat tehtävät, joihin kuuluu mm.: kommunikointia sähköpostin välityksellä, erilaisten asiakirjojen läpikäyntiä ja muuta tiimiä auttavaa toimintaa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalvelutilanteiden ammattimainen loppuunsaattaminen on sinulle tärkeää. Et pelkää tarttua luuriin ja hallitset kommunikointitaidot eri kanavia käyttäen. Olet oma-aloitteinen ja huolellinen tiimipelaaja. Omaksut nopeasti uusia asioita, etkä pelkää rutiineja. Kaupallinen koulutus on eduksi mutta ei välttämätön, ruotsin ja/tai englannin kielen taito sekä aikaisempi kokemus rahoitusalan asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rahoitusalan tehtäviin ja mahdollisuuden kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi. Ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi tukee sinua tehtäviin perehtymisessä ja koulutuksessa. Tehtävä on kokopäiväinen määräaikainen ajalla 1.7.-28.12.2016.

Palkkaus Rahoitusalan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtävään palkattavan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden
       14 kuukauden aikana tai
 • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
 • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Seija Sillanpää tiistaina 21.6.2016 klo 15.30-17.00 tai torstaina 23.6.2016 klo 12-14.00 numerosta +358 40 519 5769.


  Kiinnostuitko?     Lähetä hakemuksesi ja CV:si 23.6.2016 mennessä täällä › 
Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita noin yhteensä 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.

 

Avoimet työpaikkamme


Business Analyst, hakuaika 27.4.-14.5.2017
Legal Counsel, hakuaika 20.4.-4.5.2017

Halutessasi voit jättää meille avoimen hakemuksen. Hakemuksen lähetettyäsi saat sen perille tulosta viestin sähköpostiisi. Avoin hakemus on valintasi mukaan voimassa 3 tai 6 kuukautta lähetyspäivästä lähtien, jonka jälkeen hakemus poistuu automaattisesti järjestelmästämme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä avautuu profiiliasi vastaava tehtävä. Voit myös tutustua tarkemmin rekrytointiprosessiimme. Työnhakulomakkeen rekisteriseloste.


 


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita noin yhteensä 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.

 

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.

Lue lisää lainasta

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

All in One