Töihin Santanderille

Mitä jos tulisit töihin meille?

Avoimet työpaikat

AUTOALAN REALISOINNIN AMMATTILAINEN, SANTANDER CONSUMER FINANCE OY

Pidätkö työskentelystä nopeatempoisessa ympäristössä? Innostutko uusista ja haastavista tilanteista, mutta myös päivittäisistä rutiinitehtävistä, jotka jaat yhdessä tiimisi kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi Remarketing Specialist realisointitiimissämme.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat Suomen ja Ruotsin palautuvan autokannan hallinnointiin ja realisointiin liittyvät tehtävät yhteistyössä paikallisten perintäosastojemme kanssa. Tehtäviä ovat mm. palautuvan autokannan logistiikan ja varastojen hallinnointi, myyntiin prosessointi ja raportoinnin tuottaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytys on, että olet oma-aloitteinen asioiden edistäjä sekä aktiivinen tiimipelaaja. Taustasi on esimerkiksi autokaupan alalta, korjaamo-, vakuutus- tai rahoitusalalta. Vahvuuksiasi ovat asiakaspalveluhenkisyys ja proaktiivinen ote liiketoimintaan. Pystyt toimimaan sujuvasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin, ja viemään asiat tehokkaasti loppuun. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja omaat priorisoinnin taidon. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan ja prosessien kehittämiseen, tuotat ideoita ja osaltasi mahdollistat tiimin sujuvan toiminnan ja yhteistyön sidosryhmien kanssa.

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Tehtävä edellyttää erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, sekä teknistä osaamista autoihin liittyen. MS Office-sovellusten käyttö on sinulle arkipäivää, joista erityisesti Excelin käyttö on sinulla hyvin hallussa. Tehtävässä suoriutumisen edellytyksenä on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on suureksi eduksi tehtävässä suoriutumisessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Anttila numerossa 050 364 1482 arkisin klo. 13-14 tai sähköpostitse sami.anttila@santanderconsumer.fi

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomakkeemme 29.11.2020 mennessä.

Lue lisää ja hae

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä aukeaa osaamistasi vastaava tehtävä.

Lue lisää ja hae

​Santander työnantajana

Olemme kuin perheyritys. Meillä on ketterä organisaatio, jossa päätöksiä tehdään ripeästi ja eletään tilanteen mukaan. Matala hierarkia varmistaa sen, että jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin ja apua tarvittaessa. Joustavassa organisaatiossamme tehtävät ovat monipuolisia, ja sisäinen liikkuvuus on vilkasta.

Uudelle työntekijälle nimetään aina perehdyttäjä, joka auttaa häntä pääsemään nopeasti sisään Santanderin maailmaan. Järjestämme työntekijöille mahdollisuuksia tutustua myös toisten osastojen tehtäviin. Panostamme jatkuvasti esimiestyön kehittämiseen. Vaikka tavoitteet ovat kovat, toimistossamme nauru raikaa ja ilmapiiri on kannustava. Lue lisää meistä.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Mitä jos tulisit meille töihin?

Mitä jos tulisit meille töihin?

Illustration av en flicka med röd tröja som tittar i en dator

Rekrytointiprosessimme

​Lähetettyäsi meille hakemuksen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin hakemuksen perille saapumisesta. Tarkistathan siis hakulomaketta täyttäessäsi, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Tehtävään sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun yleensä kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Haastattelu kestää noin tunnin ja tehtävästä riippuen haastattelukierroksia voi olla useita. Haastattelun tarkoituksena on selvittää puolin ja toisin, kuinka osaaminen, kokemus ja toiveet kohtaavat. Yritykseemme voit tutustua kotisivuillamme.  Vastaamme myös mielellämme haastattelun aikana kysymyksiisi niin yrityksestä kuin työtehtävistäkin.

Pyydämme hakijoilta haastattelussa suosittelijoiden tiedot ja luvan olla yhteydessä heihin. Toisinaan apuna käytetään myös soveltuvuusarviointia, joiden tekemisessä käytämme Helsingissä sijaitsevaa psykologitoimistoa. Haastattelussa sinulle kerrotaan tarkemmin rekrytointiprosessin etenemisestä.

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste Santander Consumer Finance Oy:n työnhakijarekisterille ›