Welcome
Your application is ideal for long time and it is going to expire in 2 minutes.

Santander Consumer Finance Oy – suomalainen rahoitusyhtiöSantander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Hermannissa, jossa 150 santanderilaista huolehtii tunnollisesti suomalaisten erilaisista rahoitustarpeista autoista vapaa-aikaan. Pyöritämme monipuolisia rahoitusratkaisuja ja toimivaa asiakaspalvelua toimitusjohtaja Pekka Pättiniemen johdolla. Kehitämme kulutusluotto- ja rahoitustoimintaamme tuomalla jatkuvasti uusia palveluita markkinoille.

Kuulumme espanjalaiseen Grupo Santander -ketjuun, joka toimii useissa eri maissa ympäri maailman. Suomessa meillä on asiakkaita noin 150 000. Taseemme on noussut tasaisesti ja on vuonna 2013 noin 1,3 miljardia euroa.


HistoriaaSuomessa toimintamme käynnistyi vuonna 2007. Henkilöstöä oli ensimmäisten kuukausien aikana alle kymmenen. Rahoitimme ensimmäisen sopimuksen saman vuoden toukokuussa. Toimintamme kasvoi nopeasti ja markkinaosuutemme autorahoituksessa kipusi 16 prosenttiin.
Vuonna 2009 ostimme GE Moneyn Suomen toiminnot. Se mahdollisti myös kulutusluottoliiketoiminnan aloittamisen, ja henkilöstömme kasvoi kaupan yhteydessä yli sataan henkeen. Verrattaen lyhyen historiamme aikana olemme muuttaneet suomalaista autorahoitusalaa merkittävästi tuomalla markkinoille kuukausirahoituksen.


TuotteetMeille Santanderilla on tärkeää tarjota suomalaisille innovatiivisia, läpinäkyviä, joustavia sekä nopeita rahoituspalveluita. Yksilöidyt, helpot ja luotettavat rahoitusratkaisumme hoituvat näppärästi netissä. Asiakaspalvelumme huolehtii asiakkaasta kokonaisvaltaisesti.

Santander Consumer Financen tuotteita ovat Santander ajoneuvorahoitus, Santander Laina, Visa Classic -kortti ja Ostorahoitus.

Ajoneuvorahoittajana olemme Suomen suurin ja luotetuin, ja asiakkaitamme on yhteensä jo yli 100 000. All in One -sopimuksemme on innovatiivinen rahoitustuote, joka tarjoaa asiakkaalle auton ylläpidon ja omistamisen ainutlaatuisella sopimuksella, jossa mahdollinen auton myyntivoitto jää asiakkaan eduksi.

Santander Lainaa varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia ja maksuajat ja -summat räätälöimme asiakkaalle sopiviksi.

Vuosimaksuton Visa Classic -kortti on kätevä ja turvallinen maksutapa Suomessa, ulkomailla ja internetissä.

Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, joka on tarkoitettu vakuudettomaksi luotoksi isompiin hankintoihin, kuten maalämpöpumppuihin, keittiöihin ja huonekaluihin. Toteutamme Ostorahoituksen yleensä kaupan omalla tuotenimellä.


Kansainvälinen SantanderJo vuonna 1857 perustettu Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä. Rahoituslaitos perustettiin tukemaan Pohjois-Espanjassa sijaitsevan Santanderin kaupungin ja satama-alueen kasvua. Pankki on laajentunut historiansa aikana jo 45 maahan Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Santander työllistää yli 190 000 pankki- ja rahoitusalan ammattilaista. Maailmanlaajuisesti santanderilaiset palvelevat noin 100 miljoonaa asiakasta. Santanderin omistavat yli 2,3 miljoonaa osakkeenomistajaa ympäri maailman, ja sen pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Rahoitusalan Euromoney-lehti valitsi Santanderin vuoden 2012 maailman parhaaksi pankiksi. The Best Bank in the World -titteli oli Santanderille jo kolmas seitsemän vuoden sisällä.