Santander on Helsinki Ski Weeks -tapahtuman virallinen ilmastokumppani

Helsinki Ski Weeks on Suomen Hiihtoliiton yhdessä kumppaneiden kanssa toteuttama ainutlaatuinen hiihtotapahtuma Helsingin Olympiastadionilla.

Ikoninen stadion muuttuu kuukauden ajaksi 29.1.-27.2.2022 koko kansan lähiliikuntapaikaksi ja maailman huippujen hiihtopyhätöksi. Tapahtumaan odotetaan arviolta 200 000 osallistujaa.

Santander toimii tapahtuman virallisena ilmastokumppanina. Haluamme tekojen kautta pienentää hiilidioksidipäästöjä ja mahdollistaa hiihtämisen eteläisessä Suomessa myös tulevaisuudessa.

Helsinki Ski Weeks toteutetaan hiilineutraalisti

Helsinki Ski Weeks on ainutlaatuinen tapahtuma myös vastuullisuudessa, sillä se toteutetaan hiilineutraalisti. Tämä saavutetaan välttämällä haitallisimpia ja turhia päästöjä, kutistamalla jäljelle jäävät päästöt niin pieniksi kuin mahdollista ja kompensoimalla ne päästöt, joita ei voida välttää tai vähentää.

Santander kompensoi tapahtuman päästöt

Näin suurta tapahtumaa ei pystytä toteuttamaan kokonaan ilman päästöjä. Santander kompensoi liikenteestä, logistiikasta, energiankulutuksesta, jätteistä, materiaalihankinnoista sekä ruoasta ja juomasta aiheutuneet päästöt. Kompensointi toteutetaan Gold Standard -sertifioiduissa ilmastohankkeissa.

Kannamme vastuuta ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista

Ilmastokumppanuus edistää kansainvälisen Santander-konsernimme tavoitteita. Pyrimme systemaattisesti pienentämään omaa ja asiakkaidemme hiilijalanjälkeä ja inspiroimme kuluttajia vastuullisten valintojen tekemiseen.

 

Katso video, jossa hiihtolegenda Sami Jauhojärvi ja Santanderin Toimitusjohtaja Peter Sjöberg keskustelevat Helsinki Ski Weeksistä.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi hiihtämään! Voit varata hiihtoajan tästä!