Ilmoitus osamaksusopimuksen siirrosta sekä e-laskusta

Osana maailmanlaajuista ohjelmaa Santander Consumer Finance Oy on eriyttänyt ajoneuvorahoituksen asiakaspalvelun, sopimuskannan ajoneuvohallinnan ja taserahoituksen erillisiin yhtiöihin.

Muutoksen toteuttamiseksi Santander Consumer Finance Oy siirtää rajoitetun määrän osamaksusopimuksia kaikkine oikeuksineen, mukaan lukien ajoneuvon omistusoikeuden SCF Ajoneuvohallinto X Limited:lle. Muutos koskee vain osaa asiakkaistamme ja he saavat asiasta erillisen tiedotteen.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden asemaan, oikeuksiin tai velvollisuuksiin. Ainoastaan tilinumero ja rekisteriin merkitty omistaja vaihtuvat. Asiakaspalvelumme jatkuu entisellään Santander Consumer Finance Oy:ssä, joten asiakaspalvelun puhelinnumerot ja muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. 

Asiakkaitamme, joita muutos koskee, pyydetään huomioimaan uusi laskuttava organisaatio e-laskutilausta varten. Saat verkkopankkiisi automaattisesti ilmoituksen laskuttajan vaihdoksesta ja pyynnön tehdä e-laskutilauksen siirto uudelle laskuttajalle. Jos olet jo saanut laskun vanhoilla maksutiedoilla, ethän peru laskua, vaan maksa se siinä olevilla tiedoilla.

Huomioithan, että laskusi saattaa muodostua ennen uutta e-lasku tilausta, joten saatat välissä saada yksittäisen paperilaskun.

e-laskun tilaamisen ohje:
Santander e-lasku​

Mahdollista muutosta koskevat tiedustelut voit yksityisasiakkaana tehdä verkkopalvelustamme.