Kodittomille eläimille parempi joulu

Santander ja Helmiradion Ellen Jokikunnas veivät löytöeläintalolle joulutervehdyksen, josta on taatusti iloa talon erilaisille asukeille.

Sinäkin voit olla mukana jakamassa hyvää joulumieltä!

AdvertisementHelmiradion upea Ellen Jokikunnas vei yhdessä Santanderin kanssa jouluisen yllätyksen Viikin löytöeläintaloon Helsingissä. Ehdotus tuli suoraan radiokuuntelijoilta, jotka halusivat kiittää Viikin löytöeläintaloa sen tärkeästä työstä ja lähettää sen kaikille asukkaille hyvää joulumieltä.

Ellen toi mukanaan valtavan joulukorin, jossa oli herkkuja ja tykötarpeita talon erilaisille asukeille. Löytöeläintalolla tuomiset otettiin ilahtuneina vastaan, sillä tarve erilaisille lemmikkieläinten kulutustuotteille on jatkuva. Lahjoittamalla me kaikki voimme olla mukana edistämässä eläinten hyvinvointia nyt joulun aikaan ja milloin tahansa muulloinkin. Löytöeläintalolle voi lahjoittaa esimerkiksi lakanoita, pyyhkeitä, leluja tai herkkuja. Myös ylimääräiset käsiparit ovat aina tarpeen: vapaaehtoistyöhön voi ilmoittautua mukaan kuka vaan.

Santanderin ja Helmiradion Ellenin joulutervehdys auttaa osaltaan kodittomia eläimiä voimaan paremmin. Eläimien hyvinvointi onkin Viikin löytöeläintalon toiminnan perusta. On pysäyttävää, että Suomessa hylätään vuosittain peräti 20 000 kotikissaa. Viikissäkin moni karvakorva odottaa tällä hetkellä uutta, rakastavaa kotia. "Sä niin haluaisit hellyyttä, voi toista!" Ellen huokaili koditonta kissaa paijaillessaan. Toivottavasti nämäkin eläimet saisivat kokea joulun jo uudessa kodissa.

Pienetkin hyvät teot ovat tärkeitä

Näin joulun aikaan halu osoittaa kiitollisuutta kasvaa erityisesti. Silti on tärkeä muistaa, että hyvää mieltä voi jokainen meistä tuottaa ympärilleen muulloinkin kuin jouluna. Santander haluaa tuoda iloa pienillä ja yllättävilläkin tavoilla ihmisten arkeen pitkin vuotta – vaikkapa jakamalla heijastimia koirapuistossa tai tarjoamalla ilmaisen pyöräklinikan ohikulkijoille. Pienet, hyvät teot auttavat elämään enemmän ja voivat ilahduttaa hämmästyttävän paljon.

Santanderin aiemmissa joulutempauksissa on viety hyvää mieltä esimerkiksi palvelutaloon, Walkers-kahvilaan, kotihoidon työntekijöille sekä lapsille Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Viikin löytöeläintalon jälkeen tämän vuoden joulukampanja jatkuu seuraaviin kohteisiin, joita voi ehdottaa kuka tahansa!

Ketä ilahdutetaan seuraavaksi?

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, mutta vielä on aikaa muistaa niitä, jotka ansaitsevat erityiskiitoksen. Onko joku paikka, jonne sinä haluaisit lähettää tänä vuonna jouluyllätyksen? Kuka ansaitsi vaikkapa herkkukorin tai muun jouluisen kiitoksen tärkeästä työstään?

Vielä ehdit vaikuttaa siihen, mihin seuraava joulutervehdys viedään! Radio Aallon sivuilla kerätään toiveita kohteista, jonne viedään joulutervehdys yhteistyössä Santanderin kanssa. Toiveiden kertominen kannattaa, sillä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan joka viikko siivouslahjakortteja.

Tiesitkö: Santanderin Hyvää joulumieltä -kampanjan hyväntekeväisyyshuutokauppa on nyt auki! Tarjolla on Kimi Räikkösen nimikirjoituksilla varustettuja tuotteita, jotka voit huutaa itsellesi ja olla mukana tekemässä hyvää. Huutokaupan voittaja saa itse määritellä, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen voittohuudon summa lahjoitetaan.