Hoppa till huvudinnehållet

​Santander järjesti polkupyörähuollon – mutta miksi ihmeessä?

Helsingissä tapahtui toukokuun alkupuolella, kun Santander pisti pystyyn Fillari Pop Upin Helsingin Kansalaistorille. Kuka tahansa pyöräilijä sai tehdä pit stopin Santanderin teltalle ja sai kaupan päälle vielä polkupyörän takavalon.

"Kantakaupungissa pyöräilijän ja autoilijan on elettävä sovussa, jotta vältytään onnettomuuksilta. On tärkeää, että fillari on kunnossa ja että se myös näkyy muille tienkäyttäjille", sanoo liiketoimintajohtaja Ville Rinkinen.
 
Santander Consumer Finance Oy haluaa olla aidosti mukana ihmisten arjessa. Yritys on Suomen suurin autorahoittaja ja halusi näyttää olevansa myös pyöräilijöiden puolella järjestämällä valtakunnallisena Pyörällä kouluun -päivänä 10.5. polkypyörien pikahuoltopisteen Kansalaistorille. Polkupyörävarikolla kävi kuhina ja kiinnostuneita riitti ihan jonoksi saakka.
 
"Haluamme näyttää meidän arkipäivän teoissamme sitä, minkälaisia ihmisiä me olemme. Santander on mukana ihan tavallisessa elämässä ja me haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden elää enemmän arjessa", kertoo Rinkinen.
 
"Ei tämä todellakaan jää ainutkertaiseksi tempaukseksi. Sitä ei koskaan tiedä missä me olemme ensi kerralla tuomassa sitä pientä lisää arkipäivään. Pitää uskaltaa kysyä itseltään mitä jos ja miksi ei", Rinkinen virnistää.