​Kun harrastuksesi vaatii suuremman rahoituksen

Oletko aina haaveillut veneen omistamisesta? Tai harrastatko ratsastusta ja haluaisit viimeinkin ostaa oman hevosen? Santanderin harrastuslainalla rahoitat suuremman satsauksen vaativan harrastuksen. Lainaa on mahdollista saada 2 000–50 000 € jopa 10 vuodeksi ilman vakuuksia tai takaajia. 

Hakemuksen voi täyttää helposti netissä, korko määräytyy lainasumman sekä -ajan perusteella ja maksuerien suuruuteen voi joustavasti vaikuttaa itse. Ja halutessasi voit lyhentää kerralla sovittua enemmän – tai maksaa pois koko lainan ilman erillisiä kustannuksia. Harrastukset ovat elämän suola – joillekin jopa sen tärkein sisältö. Kuulutpa kumpaan kastiin tahansa, Santanderin harrastuslaina auttaa sinua rahoittamaan sekä omia että perheen yhteisiä harrastuksia. 

Harrastuslainaa helposti ja turvallisesti

Santanderin harrastuslaina on turvallinen kulutusluotto, jota voi hakea näppärästi netistä. Lainahakemuksesi käsittely on luottamuksellista ja nopeaa. 

Lainaa jopa 50 000 € ilman vakuuksia tai takaajia

Voit hakea harrastuslainaa 2 000–50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainasumma vaikuttaa laina-ajan pituuteen siten, että 5 000 euron suuruisiin lainoihin asti laina-aika on enintään 5 vuotta ja sitä suuremman lainan takaisinmaksuaika enintään 10 vuotta.  

Takaisinmaksu joustaa tarvittaessa

Jos ajoittain haluat lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, onnistuu se helposti ilman erillisiä kustannuksia. Halutessasi voit maksaa vaikka koko lainasi pois kertamaksulla ilman että siitä aiheutuu ylimääräisiä kuluja. 

Korkomme on kaikille tasapuolinen

Santanderin harrastuslainassa korko määräytyy yksiselitteisesti ja siksi se on kaikille lainansaajille tasapuolinen. Korko on sidottu 3 kuukauden Euriboriin, joten lainan korkoa tarkistetaan aina 3 kuukauden välein. Korkoon vaikuttaa Euriborin lisäksi vain lainan määrä sekä laina-ajan pituus, joten lainanhakijan aikaisemmat luotot tai asiakkuudet eivät vaikuta korkoon. Tutustu lainojemme korkoihin.

Säädä sinulle sopiva kuukausierä

Sinä tunnet taloudellisen tilanteesi parhaiten, ja minkä suuruinen kuukausierä siihen sopii. Valitse sinulle oikea kuukausierä lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin harrastuslainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät lainan lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun. 


Hae Santanderin harrastuslainaa