​Kun harrastuksesi vaatii suuremman rahoituksen

Oletko aina haaveillut veneen omistamisesta? Tai harrastatko ratsastusta ja haluaisit viimeinkin ostaa oman hevosen? Santanderin harrastuslainalla rahoitat suuremman satsauksen vaativan harrastuksen. Lainaa on mahdollista saada 2 000–50 000 € jopa 10 vuodeksi ilman vakuuksia tai takaajia. 

Hakemuksen voi täyttää helposti netissä, korko määräytyy lainasumman sekä -ajan perusteella ja maksuerien suuruuteen voi joustavasti vaikuttaa itse. Ja halutessasi voit lyhentää kerralla sovittua enemmän – tai maksaa pois koko lainan ilman erillisiä kustannuksia. Harrastukset ovat elämän suola – joillekin jopa sen tärkein sisältö. Kuulutpa kumpaan kastiin tahansa, Santanderin harrastuslaina auttaa sinua rahoittamaan sekä omia että perheen yhteisiä harrastuksia. 

Harrastuslainaa helposti ja luotettavasti

Santanderin harrastuslaina on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea helposti netissä. Käsittelemme lainahakemuksesi nopeasti ja luottamuksellisesti.

Lainaa jopa 50 000 €, ilman vakuuksia tai takaajia

Voit hakea Santanderin harrastuslainaa 2 000–50 000 euroa ilman, että tarvitset vakuuksia tai takaajia. Laina-aikojen pituuksiin lainasummat vaikuttavat siten, että 5 000 euron suuruisiin lainoihin asti laina-ajat ovat enintään 5 vuotta ja sitä suurempien lainojen takaisinmaksuajat enintään 10 vuotta.

Takaisinmaksu joustaa tarpeittesi mukaan

Jos aina välillä haluat lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, se onnistuu helposti ja ilman erillisiä kustannuksia. Voit myös maksaa vaikka koko lainasi pois kertamaksulla, eikä sekään aiheuta ylimääräisiä kuluja. Tarvittaessa voit hakea lainaasi myös lyhennysvapaita kuukausia.

Tasapuolinen korko kaikille hakijoille

Santanderin harrastuslainan korko määräytyy yksiselitteisesti ja siksi se on kaikille lainansaajille tasapuolinen. Korko sidotaan 3 kuukauden Euriboriin, joten lainan korkoa tarkistetaan aina 3 kuukauden välein. Korkoon vaikuttaa Euriborin lisäksi vain lainasumman suuruus ja laina-ajan pituus, joten lainanhakijan aikaisemmilla luotoilla, asiakkuuksilla yms. seikoilla ei ole korkoon mitään vaikutusta. Katso lainojemme korot täältä.

Valitse itsellesi sopiva kuukausierä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman kuukausierän lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin harrastuslainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät lainan lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun.


Hae Santanderin harrastuslainaa