Autolaina

Iskikö autokuume? Suunnitteletko auton vaihtoa tai ostoa yksityiseltä? Kun sopiva käytetty auto löytyy yksityishenkilöltä mutta auton rahoitus uupuu, voi Santanderin autolaina olla ratkaisu. Autolainaan et tarvitse käsirahaa ja lainan voi saada ilman vakuuksia tai takaajia nopeallakin aikataululla. Voit hakea lainaa autoa varten 2000 – 50 000 euroa.

Autolaina ilman vakuutta tai takaajaa

Santander autolaina on vakuudeton laina, johon ei tarvita takaajaa. Autolainaa voi hakea näppärästi ja täysin turvallisesti netissä, ja luottopäätöksen saa parhaimmillaan saman päivän aikana. Alle 5000 euron lainaa haettaessa on laina-aika enimmillään viisi vuotta ja sitä suuremman lainan takaisinmaksu on enintään 10 vuotta.

Autolainan takaisinmaksu joustaa tarvittaessa

Halutessasi voit hakea autolainan takaisinmaksuun lyhennysvapaita kuukausia. Autolainaa on myös mahdollista ilman lisämaksuja lyhentää kerralla enemmän kuin sovittu kuukausierä, tai maksaa koko lainan kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

Kaikille reilu korko

Autolainan korko määräytyy yksiselitteisesti ja on täten kaikille tasapuolinen. Korko sidotaan kolmen kuukauden Euriboriin, joten lainan korko tarkistetaan kolmen kuukauden välein. Euriborin ohella korkoon vaikuttavat lainan määrä sekä laina-ajan pituus. Tutustu tarkemmin korkoihin.

Maksa autolainaa pois sinulle sopivassa kuukausierässä

Lainalaskurillamme voit määrittää sinun taloudelliseen tilanteeseen parhaiten sopivan maksuerän. Autolainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausittaisissa tasaerissä, jotka sisältävät lainan lyhennyksen, koron ja tilinhoitomaksun.

 

 Hae Santanderin autolainaa

 

 

Vai harkitsetko uuden auton hankkimista?

Tutustu All in one -palveluumme