1. Tutustu Santander lainaan

Ennen lainahakemuksen tekemistä on hyvä tutustua huolellisesti Santander lainaan ja sen ehtoihin. Arvioi myös realistisesti tilanteeseesi soveltuva lainasumma ja kuukausierä. 
 

2. Tarkista lainan hakemisen edellytykset

Jotta voit tehdä lainahakemuksen, sinun
  • tulee olla vähintään 24-vuotias 
  • asua pysyvästi Suomessa 
  • olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti 
  • tulosi ennen veroja ovat vähintään 1 500 euroa kuukaudessa (18 000 euroa vuodessa) 
 
Huomioithan, että lainapäätös tehdään kokonaisarviona hakijan tietojen perusteella.
   

3. Valitse tunnistautumistapa

Nopein tapa hakea lainaa on tunnistautua hakemuksen alussa verkkopankkitunnuksilla. Jos hakemuksella on kaksi hakijaa, tulee molempien tunnistautua omilla pankkitunnuksillaan. Voit hakea lainaa myös ilman pankkitunnuksia. 
 
Koko lainaprosessi on mahdollista hoitaa täysin sähköisesti ja turvallisesti ilman turhaa papereiden pyöritystä - voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksiasi käyttäen sekä palauttaa tarvittavat liitteet sähköisesti
  

4. Täytä lainahakemus

Kun olet tutustunut lainan hakemisen perusvaatimuksiin sekä valinnut tunnistautumistavan, voit aloittaa hakemuksen täytön. Täytä huolellisesti kaikki tarvittavat kentät nopeuttaaksesi prosessia omalta osaltasi. 
 
Ohjetekstit auttavat hakemuksen täyttämisessä oikealla tavalla. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8.30-16.30 numerossa 09-8564 5237 (pvm/mpm + mahd. kaukopuhelumaksu) - autamme sinua mielellämme! 
 
Saatuasi hakemuksella antamiesi tietojen perusteella alustavasti myönteisen lainapäätöksen, toimita meille pyydetyt liitteet tietojen todentamista ja lopullisen lainapäätöksen tekoa varten. 
 
Ja liitteiden palautushan hoituu näppärästi sähköisesti täällä. Ota verkkopankkitunnukset lähelle, tarvitset niitä tunnistautumisessa - haluamme varmistaa, että yhteys on erityisen suojattu ja tärkeät dokumenttisi saavat ansaitsemansa kohtelun. 
 

5. Lainapäätös

Lainan käsittelyprosessia nopeuttamaan lämpimästi suosittelemme sinua tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi heti lainahakemuksen alussa, tekemään sähköisen allekirjoituksen ja palauttamaan tarvittavat liitteet sähköisesti.
 
Lopullisesta luottopäätöksestä olemme sinuun yhteydessä. 
 
 

6. Palauta allekirjoitettu sopimus liitteineen

Saatuasi lainasopimuksen, oli se sitten sähköisessä tai paperisessa muodossa, lue se huolellisesti läpi, tarkista tietojen oikeellisuus, allekirjoita ja päivää se. Palauta sopimus pyydettyjen liitteiden kera Santanderille. Tarvitsemme kaikki liitteet sopimuksesi käsittelyä varten. 
 
Liitteet voit toki palauttaa esimerkiksi sähköisesti jo alustavasti hyväksytyn päätöksen saatuasi. 
 

7. Lainasumma maksetaan pankkitilillesi

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi nimissäsi olevalle pankkitilille 1–3 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille.
 
Käytämme pikamaksatusta, joten rahan kulkuun menee parhaimmillaan vain muutama tunti riippumatta siitä, missä pankissa tilisi on. 
 
 

Lainahakemukseen​ pääset tästä >

 

Liiteohje 


Lainahakemuksen mukaan tarvittavat liitteet

 

Lähetä hakemuksen liitteeksi todistukset kaikista lainahakemuksella ilmoittamistasi tuloista.


 

Lue lisää liiteohjeestamme