​Lainalaskuri | Santander

Mikä olisi sinulle sopiva kuukausierä Santander lainassa laske alla olevalla lainalaskurilla omasi eri vaihtoehdoista. Lainaa voit hakea 2000 – 50 000 euroa jopa 10 vuoden maksuajalla.  

Vakuudeton laina luotettavasti

Santanderin vakuudeton laina on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea vaivattomasti netissä. Käsittelemme lainahakemuksesi nopeasti ja luottamuksellisesti.

Vakuudeton laina voi olla jopa 50 000 euroa

Santanderin lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Laina-aikojen pituuksiin vaikuttavat haetut lainasummat siten, että 5 000 euron suuruisiin lainoihin asti laina-ajat ovat enintään 5 vuotta ja sitä suurempien lainojen takaisinmaksuajat enintään 10 vuotta. Lainaa voit hakea 2000 – 50 000 euroa.

Lainan takaisinmaksu joustaa tilanteesi mukaan

Jos aina välillä haluat lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovitun kuukausieräsi, voit tehdä sen helposti ja ilman ylimääräisiä kustannuksia. Halutessasi myös koko lainan poismaksaminen kerralla onnistuu. Joustoa lainasi takaisinmaksuun saat hakemalla lainaasi lyhennysvapaita kuukausia.

Tasapuolinen korko kaikille hakijoille

Santanderin vakuudeton laina on kaikille tasapuolinen. Korko määräytyy yksiselitteisesti kaikille lainansaajille ja on sidottu 3 kuukauden euriboriin. Korkoon vaikuttaa euriborin lisäksi lainasumman suuruus ja laina-ajan pituus, joten lainanhakijan aikaisemmilla luotoilla, asiakkuuksilla yms. seikoilla ei ole korkoon mitään vaikutusta. Lainan lisätietoihin

Säädä itsellesi sopiva kuukausierä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman kuukausierän lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santander lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät lainan lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun. Hae Santanderin vakuudetonta lainaa täältä.


Lainahakemukselle

 

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikka suunnittelemassa perheen yhteistä unelmalomaa, Santander laina soveltuu näihin ja muihin harkittuihin hankintoihin. Sinä itse tunnet parhaiten tarpeesi – Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.