Lainaa 3000 euroa Santanderilta

Santander tarjoaa erikokoisia lainoja, joihin on saatavilla sinulle sopiva laina-aika joustavalla takaisinmaksulla. Voit tehdä hakemuksen pienelle 3000 euron lainalle ilman vakuuksia tai takaajia. Saat rahat tilillesi, kun lainahakemuksesi on hyväksytty.

Nainen istuu makuuhuoneen lattialla mietteliäänä

Lainaa 3000 euroa Santanderilta ilman vakuuksia

Arjessa voi tulla vastaan hetkiä, jolloin voit joutua turvautumaan pienempään, muutaman tuhannen euron lainaan. 3000 euron laina riittää kattamaan jo monenlaisia käyttötarkoituksia, olivatpa ne äkillisiä yllätyksiä tai suunniteltuja hankintoja. Yleisiin käyttökohteisiin 3000 euron lainalle kuuluu muun muassa kodin remontoiminen. Olitpa somistamassa kotiasi omaksi iloksesi tai parantelemassa asunnon ilmettä ennen muuttoa, 3000 euroa riittää jo pitkälle.

Ehkä remontin sijaan sinulla on mielessä toisenlainen kohde, kuten oma mökki. Santanderilta haet helposti lainaa 3000 euron verran vaikkapa oman mökkisi kunnostamiseen. Ovathan suomalaiset tunnetusti mökkikansaa! Hae lainaa mökin, kodin remontin tai jonkun muun projektin rahoittamiseen helposti Santanderin verkkopalvelussa.

Remonttilainan kaltaisten rahoitusvaihtoehtojen lisäksi Santander tarjoaa rahoitusratkaisuja ja lainaa myös ajoneuvojen rahoittamiseen. Tutustu esimerkiksi Santanderin autolainaan, kun suunnittelet auton ostamista yksityiseltä henkilöltä. Muihin tarjoamiimme ratkaisuihin ajoneuvon rahoitukseen kuuluvat muun muassa kattava All in One sekä yritysten tarpeisiin räätälöity leasing-palvelu.

Lainan hinnoittelu

Lainan määrä Avausmaksu Viitekorko + marginaali
 2 000 – 5000 € 0 3kk Euribor* + 9,90 %-yksikköä
5001 – 20 000 € 49 € 3kk Euribor* + 9,00 %-yksikköä
20 001–40 000 € 49 € 3kk Euribor* + 8,00 %-yksikköä
40 001–50 000 € 49 € 3kk Euribor* + 5,00 %-yksikköä


 *3 kk Euribor (365) 3,937 % 2.4.2024. Yli 5000 euron lainasummilla on perustamismaksu 49 € ja tilinhoitomaksu 8 €/kk. 5000 euroa ja sitä pienemmillä lainoilla tilinhoitomaksu 6 €/kk.

  • Todellinen vuosikorko on 17,37 % kun lainasumma on 5 000 € ja laina-aika 60 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 14,57 % kun lainasumma on 20 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on ‚Äč13,04 % kun lainasumma on 40 000 € ja laina-aika 120 kk.
  • Todellinen vuosikorko on 9,66 % kun lainasumma on 50 000 € ja laina-aika 120 kk. 

Laske sopiva laina-aika Santanderin lainalaskurilla

Haluamme tehdä 3000 euron lainan tai minkä tahansa muun summan hakemisesta helppoa ja ennakoitavaa sinulle. Siksi löydät sivuiltamme kätevän lainalaskurin, joka laskee sinulle kuukausierän haluamallesi lainasummalle sekä laina-ajalle. Lainalaskurilla selviää myös kulujen ja korkojen osuus lainan takaisinmaksusta sekä lainan todellinen vuosikorko. 

Lainalaskurin avulla vältät yllätykset ja voit hakea lainaa huolettomasti. Testaa lainalaskuria sivun ylälaidassa tai lainalaskurimme omalla sivulla. Kun sopiva laina-aika ja -summa on laskettu, voit hakea lainaa Santanderin verkkopalvelussa.

3000 euron lainan hakeminen Santanderilta

Miten 3000 euron lainan hakeminen Santanderilta toimii? Lainan hakeminen hoituu nopeasti ja kätevästi verkkopalvelun välityksellä ja siinä on kolme vaihetta:

  1. Tee lainahakemus verkkopalvelussa. Kun olet tutustunut haluamaasi lainaan ja sen ehtoihin sekä halutessasi laskenut sopivan laina-ajan ja -summan lainalaskurilla, hae lainaa Santanderin verkkopalvelussa. Yleisiin lainaehtoihin sekä hinnastoon voit tutustua tarkemmin täällä.
  2. Lähetä liitteet. Lainahakemuksen vastaanottamisen ja alustavan hyväksynnän jälkeen pyydämme sinua lähettämään joitain liitteitä. Näiden pohjalta tehdään lopullinen lainapäätös lainasi myöntämisestä. Myös lainan liitteiden lähetys tapahtuu vaivattomasti verkon välityksellä. Liitteisiin kuuluu kopio viimeisimmistä ansiotuloistasi, jonka saat esimerkiksi palkkalaskelmastasi.
  3. Lainan maksu tilille. Jos kaikki on kunnossa ja liitteesi on tarkistettu hyväksytysti, saat rahat tilillesi nopeasti käyttämämme pikamaksun ansiosta. Rahojen siirtymisessä voi kestää parhaimmillaan vain muutama tunti, joten saat rahat tilille nopeasti saman päivän aikana tai 1-2 kuluessa.

Näin helppoa se on! Mikäli tarvitset apua hakiessasi lainaa Santanderilta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Olemme mielellämme auttamassa, haitpa pienempää lainaa 3000 euron hankintoihin tai isoihin yli 20 000 euron investointeihin. Huomaathan, että yli 20 000 euron lainat edellyttävät lainan hakijalta vakaata tulotasoa ja omaa omistusasuntoa.

Lainaa 3000 euroa luotettavasti verkosta

Santander on luotettava ja vastuullinen kumppanisi, kun tarvitset lainaa arjen erilaisten menojen ja kulujen rahoittamiseen. Haluamme taata, että voit hakea lainaa huoletta, joten olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti. Lue lisää vastuullisuudestamme täällä.

Tehdäksemme lainan takaisinmaksusta helppoa ja joustavaa, tarjoamme 3000 euron lainallesi myös maksuvapaita kuukausia kaksi kappaletta vuodessa. Halutessasi voit maksaa lainaa enemmän kuin sovitun kuukausierän verran. Myös koko loppulainan maksaminen pois yhdellä kertaa onnistuu ilman ylimääräisiä kuluja. Kerromme lisää lainan takaisinmaksusta sekä lyhennysvapaista kuukausista täällä.