Milloin päätös tuntuu oikealta?

Muistatko, mikä oli viimeisin tekemäsi päätös? Sitä on hankalaa muistaa, sillä teemme päivittäin tuhansia valintoja. Mitä syödä lounaaksi? Mitä pukea päälle? Minne mennä elokuviin? Pitäisikö kuitenkin lopettaa ja alkaa miettiä kulutustottumuksiamme? Tuntuvatko päätöksemme oikeilta? 

Nainen istuu lattialla sängyn vieressä ja selaa puhelinta

Tuntuuko tämä oikealta valinnalta nyt? Entä tulevaisuudessa?

Lienee pakko myöntää, että meidän on alettava tehdä parempia valintoja. Ei ainoastaan nykyhetkeä, vaan myös tulevaisuutta varten. Valintoja, kuten vaihtaisiko sähköautoon, asuisitko ekologisemmin tai voisitko auttaa parantamaan kestävää kehitystä. 

Tuntuuko oikealta ostaa jotain uutta? Vai jotain käytettyä?

On hyvä miettiä valintaa uuden ja käytetyn välillä. Uuden ostamisessa ei ole mitään väärää, mutta myös käytetyillä asioilla on arvoa. Ja käytetyn hankkiminen on myös mahdollisuus tehdä hyviä löytöjä! Jotta voisimme tukea kestävää kehitystä, on asioiden uudelleen löytäminen tai käyttäminen välttämätöntä. 

Tuntuuko oikealta seurata järkeään? Vai sydäntään?

Järki vastaan tunne. Stressaavaa, mutta tärkeää. Otatko riskin ja annat vain mennä? Vai pidätkö kiinni tutusta ja turvallisesta? Tärkeintä on, että kuuntelet itseäsi ja mietit, mikä tuntuu oikealta. Ja kun se tuntuu oikealta, Santander on valmiina auttamaan. 

Sinä päätät, katsotko tämän mainoksen vai et.

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally