Ryhtymällä Ostorahoituskauppiaaksi saat useita etuja

Myyjäportaali nykypäivän ostorahoitustarpeisiin

Kaikki yhteistyökumppanimme saavat APLAT-myyjäportaalin käyttöönsä. Myyjäportaali toimii kaikilla laitteilla ja mahdollistaa kokonaan sähköisen hakemusprosessin. Kaikkia hakijan tietoja ei tarvitse täyttää manuaalisesti ja sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti missä ja koska vaan! Voit myös itse hallinnoida oman yrityksesi käyttäjäoikeuksia portaaliin.

Monipuolinen koulutus

Tarjoamme kauppiaillemme monipuolista myynnintukea ja valmennusta ostorahoitustuotteeseen ja sen myyntiin liittyen. Saat käyttöösi kattavan materiaalipankin, mistä löydät mm. ohjeet APLAT-myyjäportaalin käyttöön sekä teksti- että videomuodossa, koulutus- ja markkinointimateriaaleja sekä verkkosivuihin liittyviä ohjeistuksia. Materiaalipankkiin et tarvitse erillisiä tunnuksia ja voit myös ladata esimerkiksi ohjeita palvelusta käyttöösi.

Ilmaiset markkinointimateriaalit

Olemme rakentaneet monipuolisen materiaalipaketin tukemaan kauppiaidemme markkinointitarpeita. Monipuoliset markkinointimateriaalit tukevat myyntiäsi ja antavat asiakkaillesi tärkeää lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista. Monipuolinen materiaalipaketti sisältää mm. erilaisia ostorahoitusesitteitä, muita myymälämateriaaleja, tarroja, kyniä jne. Markkinointimateriaalien lisäksi paketti sisältää ohjeita Ostorahoitukseen liittyen. Olemme koonneet erilliset paketit myymälämyyntiä ja liikkuvaa myyntityötä tekeville yhteistyökumppaneillemme. Materiaaleja on mahdollista tilata lisää näppärästi painotuotteiden verkkokaupastamme niiden loppuessa.

Ostorahoitustiimi ja Myyjäpalvelut kumppaneidemme tukena

Santanderin Myyjäpalvelut auttavat kauppiaitamme luottopäätöksiin, myyjäportaalin käyttötukeen ja muihin käytännön asioihin liittyvissä tilanteissa puhelimitse sekä sähköpostitse kuutena päivänä viikossa. Tämän lisäksi Ostorahoituksen asiakassuhteisiin, markkinointimateriaaleihin, koulutukseen ja kehitykseen erikoistuneet ihmisemme ovat kauppiaidemme tukena ja tavoitettavissa. Kun Ostorahoituksen rahoitusvolyymisi ylittää tietyn rajan, saat lisäksi juuri sinun yrityksellesi nimetyn yhteyshenkilön vastaamaan asiakkuudesta.