​Kulutusluotto voi olla edullinen

Santanderin kulutusluotto joustaa sinun tarpeittesi mukaan. On tilanteita, jolloin joustava luotto auttaa toteuttamaan arjen akuutteja hankintoja, elämän suuria unelmia tai järkeviä ratkaisuja. Santanderilta voit hakea luotettavaa rahoitusapua. Kulutusluoton hakeminen sujuu vaivattomasti netissä.

Hae kulutusluottoa 2 000-50 000 euroa jopa 10 vuodeksi ilman vakuuksia, takaajia tai velvoitteita kertoa luoton käyttötarkoitusta. Sinä päätät mihin käytät rahat. Kulutusluoton korko määräytyy luottosumman sekä -ajan perusteella ja maksuerien suuruuteen voit joustavasti vaikuttaa itse. Halutessasi voit lyhentää kulutusluottoasi kerralla sovittua enemmän tai vaikka maksaa pois koko jäljellä olevan luoton. Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.

Vakuudeton kulutusluotto luotettavasti

Santanderin vakuudeton luotto on turvallinen kulutusluotto, jota voit hakea vaivattomasti netissä. Käsittelemme luottohakemuksesi nopeasti ja luottamuksellisesti. Kulutusluoton käyttötarkoitusta tai -kohdetta emme kysy vaan meille riittää, että luottotietosi ovat kunnossa ja sinä itse tiedät, mihin tarkoitukseen luotto tulee.

Vakuudeton kulutusluotto voi olla jopa 50 000 euroa

Santanderin luottoon et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Maksuaikojen pituuksiin vaikuttavat haetut luottosummat siten, että 5 000 euron suuruisiin kulutusluottoihin asti maksuajat ovat enintään 5 vuotta ja sitä suurempien kulutusluottojen takaisinmaksuajat enintään 10 vuotta. Kulutusluottoa voit hakea 2000 – 50 000 euroa.

Luoton takaisinmaksu joustaa tilanteesi mukaan

Jos aina välillä haluat lyhentää kulutusluottoasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi, voit tehdä sen helposti ja ilman ylimääräisiä kustannuksia. Halutessasi myös koko luoton poismaksaminen kerralla onnistuu. Joustoa luottosi takaisinmaksuun saat hakemalla lainaasi lyhennysvapaita kuukausia.

Tasapuolinen korko kaikille hakijoille

Santander vakuudeton luotto on kaikille tasapuolinen. Korko määräytyy yksiselitteisesti kaikille luotonsaajille. Korko sidotaan 3 kuukauden euriboriin, joten luoton korkoa tarkistetaan aina 3 kuukauden välein. Korkoon vaikuttaa euriborin lisäksi vain luottosumman suuruus ja maksuajan pituus, joten luotonhakijan aikaisemmilla luotoilla, asiakkuuksilla yms. seikoilla ei ole korkoon mitään vaikutusta. Katso luottojemme korot täältä.

Säädä itsellesi sopiva kuukausierä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman kuukausierän lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät luoton lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun.

Hae Santanderin vakuudetonta kulutusluottoa