Usein kysyttyjä kysymyksiä lainahakemuksesta ja liitteiden lähetyksestä

kysymysmerkki
Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Käsittelemme lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti ja olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen lainan hakemisen yhteydessä, tarvitsemme sinulta liitteet lopullista päätöstä varten. 

Allekirjoitus tekemättä? Voit tehdä sähköisen allekirjoituksen milloin tahansa Santanderin verkkopalvelussa tai etusivun "Kirjaudu sisään" -linkin kautta. 

Lainahakemuksen liitteeksi tarvitsemme dokumentin ansiotuloistasi. Liitteiden lähetys onnistuu Santanderin verkkopalvelussa. 

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi nimissäsi olevalle pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille. Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

Tarvitsemme lainahakemuksen liitteiksi esimerkiksi kopiot viimeisimmästä palkkalaskelmastasi sekä viimeisimmistä verottajan toimittamista veroilmoituksen erittelyosasta. 

Oletko tehnyt lainahakemuksen ja saanut alustavasti myönteisen päätöksen?

Liitteiden lähetys on mahdollista tietoturvallisesti ja sähköisesti! Liitteet voi lähettää tässä osoitteessa: www.santander.fi/liitteet. Nopeutat lainahakemuksesi käsittelyä palauttamalla kaikki tarvittavat liitteet samalla kertaa! 

Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen liitteisiin, sopimuksen allekirjoitukseen tai käsittelyn etenemiseen, olethan yhteydessä hakemuspalveluumme 09-8564 5100 (ti-pe 12:00 - 16:00).