Usein kysyttyjä kysymyksiä: Lainahakemus ja liitteet

kysymysmerkki
Mitä liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

Tarvitsemme lainahakemuksen liitteiksi esimerkiksi kopion viimeisimmästä palkkalaskelmasta (palkansaajat), eläkepäätöksen (eläkeläiset) tai viimeisimmän koko vuoden vahvistetun tilinpäätöksen (yrittäjät).

Kuinka toimitan liitteet, kun olen tehnyt lainahakemuksen ja saanut alustavasti myönteisen päätöksen?

Liitteiden lähetys onnistuu tietoturvallisesti ja sähköisesti verkkopalvelussamme. Verkkopalveluumme pääset kirjautumaan joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Et siis tarvitse erillisiä tunnuksia liitteiden lähettämistä varten. Nopeutat lainahakemuksesi käsittelyä palauttamalla kaikki tarvittavat liitteet samalla kertaa.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen liitteisiin, sopimuksen allekirjoitukseen tai käsittelyn etenemiseen, olethan yhteydessä hakemuspalveluumme. Palvelemme tiistaista perjantaihin klo 12-16 numerossa (09) 8564 5100.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Käsittelemme lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta. Jos lainahakemuksesi hyväksytään alustavasti ja olet suorittanut sähköisen allekirjoituksen lainan hakemisen yhteydessä, tarvitsemme sinulta vielä liitteet lopullista päätöstä varten. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitsemme dokumentin ansiotuloistasi. Liitteiden lähetys onnistuu verkkopalvelussamme.

Jos et ole vielä allekirjoittanut hakemustasi, voit tehdä sähköisen allekirjoituksen milloin tahansa verkkopalvelussamme.

Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, maksamme lainasumman sopimuksessa ilmoittamallesi, nimissäsi olevalle pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus on saapunut meille. Käytämme pikamaksua, joten lainasumma on tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa.