All in One

 

Santanderin All in One on palvelu, joka paketoi sinulle kaikki samaan kuukausierään. Voit valita autorahoituksen, huoltopalvelut, autovakuutukset, rengaspalvelut sekä muut haluamasi lisäpalvelut.

Aloita All in One matkasi seuraavasti:
    1. Etsi uusi tai käytetty auto
    2. Valitse haluamasi palvelut ja laske sopiva kuukausierä
    3. Hae luottopäätös autorahoitukselle tai pyydä yhteydenottoa autoliikkeestä
    4. Viimeistele sopimus valitsemassasi autoliikkeessä

 

Uusi auto valitsemillasi palveluilla

All in One tarkoittaa helppoa autoilua ja taloudellista turvaa elämäsi vaihtuviin tarpeisiin.
 
Uusi auto, huollot, autorahoitus, vakuutus ja ennalta sovittu takaisinostohinta - saat räätälöityä kaikki tarvitsemasi palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Kaikissa All in One - asioissa auttaa autokauppa, joka laskee hyvityksen vaihtoautosta tai tekee sopimuksen tarvittaessa jopa ilman käsirahaa.

Aloita etsimällä tarpeisiisi sopiva uusi auto laajan yhteistyöverkostomme tarjoamasta tai valitse jokin alareunan esimerkeistä.  Luottopäätöksen saat haettua silloin kuin sinulle sopii. Kysy lisää automyyjältä tai Santanderin asiakaspalvelusta.

 

Vaihtoauto turvallisesti kiinteään kuukausihintaan

All in One – palvelussa käytetyn auton hankkiminen on turvallista ja helppoa!  Saat halutessasi paketoitua osamaksun yhteyteen myös määräaikaishuollot ja korjaukset sekä vakuutuksen - itsellesi sopivaan kuukausierään. Aloita etsimällä sopiva vaihtoauto laajan yhteistyöverkostomme tarjoamasta tai valitse jokin alareunan esimerkeistä. Luottopäätöksen saat haettua silloin kun sinulle sopii. Kysy lisää autoliikkeestä tai ole meihin suoraan yhteydessä.

All in One-palvelun tarjoaa Santander Consumer Finance Oy, suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen.

Olemme Suomen suurin ajoneuvorahoittaja ja meillä on asiakkaita yhteensä 190 000. Muita Santanderin tuotteita Suomen markkinoilla ovat vakuudeton Santander Laina ja Mastercard -luottokortti.

All in One -mobiilisovelluksella teet autoilusta helppoa

Tankkaa autosi, seuraa ajettuja kilometrejä ja kulutusta tai kirjaa huoltomerkinnät vaivattomasti. Kaikki yhdellä sovelluksella.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Katsastusetu Santanderin asiakkaalle!

Santanderin autorahoitusasiakkaana saat tuntuvan edun varatessasi katsastusajan K1 Katsastajien katsastusasemalle
 
 Varaamalla ajan oheisen linkin kautta K1 Katsastukseen olet oikeutettu Santanderin neuvottelemaan katsastushintaan.

Santanderin autorahoitusasiakkaana saat edun katsastuspalveluista kaikilla K1 Katsastajien asemilla. Edulliset hinnat ovat voimassa vain ajanvarauksen kautta maksetuille varauksille. Pelkällä varauksella ilman etukäteismaksua hinta on aseman normaalihinnaston mukainen.

Etu on voimassa Santander Consumer Finance Oy:n ajoneuvorahoituksen asiakkaille. Santanderin asiakkuus tarkistetaan katsastuksen yhteydessä.

Tervetuloa katsastukseen!