All in One

All in One on moderni tapa autoilla. Palvelun asiakkaana saat käyttöösi uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja haluamillasi palveluilla. Sinun ei tarvitse huolehtia, mikä auton arvo on sopimuksen lopussa. Me takaamme sen puolestasi.
All in One tarkoittaa helppoa autoilua ja taloudellista turvaa elämäsi vaihtuviin tarpeisiin. 
Uusi auto, huollot, autorahoitus, vakuutus, rengaspalvelut ja taattu hyvityshinta - saat räätälöityä kaikki tarvitsemasi palvelut edulliseen kuukausihintaan

Aloita All in One matkasi seuraavasti:
    1. Etsi toiveidesi mukainen auto
    2. Valitse haluamasi palvelut ja laske sopiva kuukausierä
    3. Hae luottopäätös autorahoitukselle tai pyydä yhteydenottoa autoliikkeestä
    4. Viimeistele sopimus valitsemassasi autoliikkeessä

Mitä jos saisit elämääsi hieman mukavuutta?

All in One -sopimuksen saat halutessasi ilman käsirahaa. Voit käyttää käsirahaksi suunnittelemasi summan elämästä nauttimiseen, kuten esimerkiksi matkustamiseen.
Jos sinulla on vaihtoauto, voit halutessasi myydä sen autoliikkeeseen, joka maksaa kauppasumman tilillesi. Voit tietysti halutessasi käyttää osan siitä myös käsirahaksi. Käsiraha pienentää sopimuksesi kuukausierää.

Autoilun valintojen vapaus

Jos elämäntilanteesi muuttuu, All in One joustaa uuden tilanteesi mukaan: Voit vaihtaa auton uuteen tai lunastaa auton itsellesi kesken sopimuskauden ilman erillisiä sanktiomaksuja. Olet siis auton vaihdon suhteen vapaampi tekemään muutoksia kuin esimerkiksi yksityisleasing-sopimuksessa. Uuden auton valinnassa saat apua All in One-kauppiaaltasi.
Sopimuksen päättyessä valinta on sinun

Voit vaihtaa All in One – sopimuksesi uuteen autoon

Voit ostaa auton itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voimme myös tarjota sinulle rahoituksen tätä varten.
Voit palauttaa auton, kunhan vain olet huolehtinut siitä hyvin. Taattu hyvityshinta kattaa tällöin sopimuksen viimeisen suuremman erän.


All in One-palvelun tarjoaa Santander Consumer Finance Oy, suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen.

Olemme Suomen suurin ajoneuvorahoittaja ja meillä on asiakkaita yhteensä yli 200 000. Muita Santanderin tuotteita Suomen markkinoilla ovat vakuudeton Santander Laina, Ostorahoitus sekä Lainaturva.

All in One -mobiilisovelluksella teet autoilusta helppoa

Tankkaa autosi, seuraa ajettuja kilometrejä ja kulutusta tai kirjaa huoltomerkinnät vaivattomasti. Kaikki yhdellä sovelluksella.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Katsastusetu Santanderin asiakkaalle!

Santanderin autorahoitusasiakkaana saat tuntuvan edun varatessasi katsastusajan K1 Katsastajien katsastusasemalle
 
 Varaamalla ajan oheisen linkin kautta K1 Katsastukseen olet oikeutettu Santanderin neuvottelemaan katsastushintaan.

Santanderin autorahoitusasiakkaana saat edun katsastuspalveluista kaikilla K1 Katsastajien asemilla. Edulliset hinnat ovat voimassa vain ajanvarauksen kautta maksetuille varauksille. Pelkällä varauksella ilman etukäteismaksua hinta on aseman normaalihinnaston mukainen.

Etu on voimassa Santander Consumer Finance Oy:n ajoneuvorahoituksen asiakkaille. Santanderin asiakkuus tarkistetaan katsastuksen yhteydessä.

Tervetuloa katsastukseen!