Tietosi ovat suojassa Santanderilla jatkossakin

21.05.2018
Oletkin jo ehkä kuullut, että Suomessa uuden eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkaa 25. toukokuuta 2018.

Uusi asetus sisältää samoja periaatteita, mitä henkilötietojen käsittelyyn on liittynyt aikaisemminkin, mutta tulevaisuudessa yritysten pitää pystyä vastaamaan yhä korkeampiin vaatimuksiin sinun tietojesi turvalliseen säilyttämiseen ja käsittelyyn liittyen.

 

Asiakkaidemme henkilötietojen turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Olemme varautuneet uuteen asetukseen hyvin ja tietosi ovat meillä turvassa – niin kuin tähänkin saakka.

 

Uusi asetus ei edellytä sinulta mitään toimia. Haluamme sinun kuitenkin tietävän, miten me olemme asiaan varautuneet ja miten käsittelemme tietojasi niin, ettei yksityisyytesi suoja vaarannu.

 

Mikä käytännössä muuttuu?

Jatkossa sinulla on aiempaa enemmän oikeuksia liittyen sinusta tallennettuihin henkilötietoihin. Halutessasi voit tarkastella, siirtää, korjata ja täydentää tietojasi niin kuin tähänkin mennessä olet voinut, mutta lisäksi voit rajoittaa sitä, miten ja mitä henkilötietojasi käsittelemme, tai poistaa tiedot, jos niiden säilyttämiselle ei ole enää perusteltua syytä. Saat myös tiedon, jos henkilötietojasi on käytetty väärin.

 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus nähdä, mitä tietoja säilytämme sinusta sekä esimerkiksi valita, millä tavalla haluat meidän viestivän sinulle.

 

Tiedot entistä helpommin saatavilla

Santanderin asiakkaille tarkoitettuun Verkkopalveluun on avattu erillinen Tietosuoja-osio, jonka kautta pääset entistä helpommin käsiksi omiin henkilötietoihisi.

 

Tutustu osioon ja tarkastele tietojasi tarkemmin kirjautumalla sisään Verkkopalveluun. Tietosuoja-osiossa voit esikatsella hakemuksiasi, sopimuksiasi ja muita materiaaleja, jotka sisältävät henkilötietojasi.

 

Haluatko tietää tarkemmin, miten olemme valmistautuneet pitämään tiedoistasi entistäkin parempaa huolta? Tietosuojaselosteemme löydät täältä.

 

 

Ystävällisin terveisin,

Santander Consumer Finance Oy