Tiedote osamaksusopimuksista

25.02.2019
Muutos koskee vain osaa asiakkaitamme ja heille on lähetetty erillinen tiedote asiaa koskien.

​SCF Ajoneuvohallinto I LTD ja SCF Rahoituspalvelut I DAC ovat 25.2.2019 vapauttaneet aiemmin ilmoittamansa osamaksusopimukset ja ajoneuvojen panttaukset ja siirtäneet kyseiset osamaksusopimukset ja ajoneuvojen omistusoikeudet takaisin Santander Consumer Finance Oy:lle. Tämä muutos ei vaikuta asiakkaiden asemaan, eikä oikeuksiin tai velvollisuuksiin. Ainoastaan näiden sopimusten osalta tilinumero ja liikenne-ja viestintäviraston rekisteriin merkitty omistaja vaihtuvat. Asiakaspalvelumme jatkuu entisellään Santander Consumer Finance Oy:ssä, joten asiakaspalvelun puhelinnumerot ja muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. 

Muutos koskee vain osaa asiakkaitamme ja heille on lähetetty erillinen tiedote asiaa koskien. Asiakkaitamme, joita muutos koskee, pyydetään huomioimaan uusi laskuttava organisaatio e-laskutilausta varten.
 
Ohje e-laskun tilaamiseen:
 
Mahdolliset muutosta koskevat tiedustelut voit tehdä osoitteessa www.santander.fi/verkkopalvelu.

 
Ystävällisin terveisin,
 
Santander Consumer Finance Oy  |  SCF Ajoneuvohallinto I LTD  |  SCF Rahoituspalvelut I DAC

 
 

Alla muutama asia, jotka sinun on hyvä huomioida osamaksusopimuksen siirtoon liittyen. 


 

Muuttuvat maksunsaaja tiedot laskulla.


Tulevilla laskuillasi tulee muuttumaan maksunsaaja sekä tilinumero. Voit maksaa jo vastaanottamasi laskun siinä olevalla tilinumerolla. Siirrämme suorituksen oikealle maksun saajalle ja se lyhentää osamaksusopimuksesi pääomaa maksusuunnitelman mukaisesti. Jatkossa laskuilla tulee olemaan uudet maksun saajan tiedot. 
 
Jos lasku on toistuvaissuorituksena, käy muuttamassa vastaanottajan tilinumero verkkopankissa.

 

Jos käytössäsi on e-lasku. 

 
Tulet saamaan verkkopankkiisi ilmoituksen, jonka avulla voit tehdä uuden e-laskutilauksen, uusi maksun saaja on Santander Consumer Finance Oy. Jos olet jo saanut laskun vanhoilla maksutiedoilla, sinun ei tarvitse perua laskua vaan voit maksaa sen siinä olevilla tiedoilla. 
 
Saatat saada yksittäisen paperilaskun, mikäli seuraava lasku ehtii postitukseen ennen kuin olet tilannut e-laskun uusilla tiedoilla.

 

Jos matkustat ajoneuvolla ulkomaille. 

 
Matkustaessasi ulkomaille sinulla tulee olla mukana ajantasainen maastavientivaltakirja sekä rekisteritodistuksen I osa. Osamaksusopimuksen kohde rekisteröidään Santander Consumer Finance Oy:lle 27.2.2019. Mikäli tarvitset valtakirjaa tämän ajankohdan jälkeen voit sen pyytää helposti verkkopalvelustamme. 

Jos sinulla on jo voimassa oleva valtakirja ja matkustusajankohta on yllä mainitun ajankohdan jälkeen, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme voidaksemme toimittaa sinulle valtakirjan uusilla tiedoilla. 

Huomioithan, että aina matkustaessasi ulkomaille tarvitset, rekisteröintitodistuksen I osan, jonka saat katsastustoimipaikoista.