Santander Consumer Financen liikevaihto Suomessa kasvanut 12%

05.06.2018

Santander Consumer Financen liikevaihto Suomessa kasvoi 12%, kuusi kertaa rahoitus ja sijoitus toimialan mediaanin, sijoittuen Talouselämän TE500 listan sijalle 352.

​Liikevaihdon, tai paremmin kasvaneesta rahoitusvolyymistä syntyneiden tuottojen euromääräinen kasvu kertoo siitä, että olemme vielä suuremmassa määrin onnistuneet tukemaan suomalaista autokauppaa, maahantuojista jälleenmyyjiin, niin uusien kuin vaihtoautojen myynnissä ja rahoituksessa. Kauppaa ja kasvua kumppaneille ja hyviä rahoitusratkaisuja ja palveluita loppuasiakkaillemme. Myös ostorahoitus- ja lainaliiketoimintamme ovat kehittyneet kohtuullisen hyvin. Olemme asiakkaittemme ja kumppaniemme luottamuksesta nöyrän kiitollisia ja jatkamme palveluidemme ja tuotteidemme kehittämistä, heille, koko organisaatiomme leveydellä.

 

Mukavaa kesää,

Peter Sjöberg

 

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.